[quote]#post1647478 Wystawienie Biedrzyckiego będzie sabotażem.[/quote]
Mam niestety złe przeczucie, że on właśnie będzie w wyjściowym. Ja bym go ewentualnie zaprosił na boisko na ostatnie 10 minut przy bezpiecznym wyniku. Z reguły w wyjściowym u Kroczka jest coś, co mnie dziwi i niepokoi. Oby wynik rozwiał wszystkie wątpliwości w dobrą stronę.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Z Biedrzycmiego będzie duża pociecha jeszcze, ale narazie powinien pełnić rolę zmiennika
Wczoraj, obiecałaś mi na pewno, że trzy punkty dzisiaj będą, więc wygraj dziś ten mecz. Wiara, nasza wiara niezachwiana, bo jest w Tobie zakochana, Cracovio klubie ty nasz.
Jak zawsze do ostatniej chwili zwlekałem z zakupem biletu i z tym nigdy nie było problemu. Tymczasem widzę, że biletów brak. Tego nie spodziewałem się. SZOK! CZEGOŚ TAKIEGO JESZCZE U NAS NIE BYŁO! No cóż, trudno, pozostanie oglądanie meczu w TV (bardzo nie żałuję, bo trochę choruję) i niech inni, którzy kibicują przed TV obejrzą ten mecz. To jest MOMENT HISTORYCZNY i trzeba go koniecznie wykorzystać (mam na myśli dobre widowisko, dobrą grę naszych piłkarzy, dobry wynik, przynajmniej remisowy). Niech taki "problem" ze zdobyciem biletu na PASY stanie się constans.
Przepraszam ale tak tylko zapytam :) śledzisz forum regularnie i nie wiedziałeś czy teraz akurat o tym napisałeś?:)
- Edytowany
To ze śledzi to nie znaczy, że czyta. 😁Co do meczu, a w zasadzie naszej drużyny. Krótka ławka powoli daje o sobie znać.
Nie bawcie się w trenera ! Skoro mamy miejsce na pudle to chyba wie co robi.
[quote]#post1647497 Nie bawcie się w trenera ! Skoro mamy miejsce na pudle to chyba wie co robi.[/quote]
W zasadzie masz racje cofam swoją amatorską teze
Wreszcie kibice zainteresowali się piłką nożną.😃
[quote]#post1647501 [quote]#post1647497 Nie bawcie się w trenera ! Skoro mamy miejsce na pudle to chyba wie co robi.[/quote]
W zasadzie masz racje cofam swoją amatorską teze
[/quote]
Może jesteś trenerem i jestes super fachowcem, nie podważam tego. Mnie raczej chodziło o to, że Kroczek jest na codzień z drużyną i wie kto w jakiej formie.
Rozumiem ten punkt widzenia, że trener jest z drużyną i wie, co robi. To w zasadzie jest oczywiste. Ale z drugiej strony forum kibiców to głos kibiców, czyli tych, którzy drużynie życzą jak najlepiej, ale z definicji mają swoje ograniczenia, bo kierują się dobrymi emocjami wobec drużyny, a nie wiedzą fachową. Mają więc prawo zabrać głos ze swojego punktu widzenia i przy swoich ograniczeniach. Rozumowanie przeciwne będzie uniemożliwiać dyskusję, wyrażenia obaw, życzeń, oczekiwań. Również w każdej innej sferze życia. Np. polityk wie lepiej, bo jest w Sejmie albo w rządzie, a ja nie, więc miałbym przyjmować go bezkrytycznie? Albo: mechanik samochodowy wie lepiej, bo ja jestem humanistą i nie odróżniam świecy w kościele od świecy żarowej, więc jak mi powiedział 1000 zł, a może mógł mniej, to mam się zawsze cieszyć? Każdy kibic zabiera głos ze swojego miejsca, ważne, aby bez złośliwości, chamstwa, i szkodzenia swojemu klubowi.
To były najdłuższe dwa tygodnie w moim życiu.
Tylkooo zwycieeestwooo
Balon, tak napompowany, co przełożyło się na frekwencję, nie był od dawna, oby z hukiem nie pierdolął, a jak nie pierdolnie i po dobrym wyniku, co więcej po dobrej dla oka grze, puchł bardziej, .....no rozmarzyłem się...bilety na ziemię świętą staną się, nie przymierzając, nomen omen, obiektem marzeń, niczym dżinsy Jordache w Pewexie na 18 stycznia, kiedyś
Aby nie pierdolnął. Na to liczymy. A jeśli pierdolnie, to chociaż nie wyjść ze stadionu zmarzniętym.
- Edytowany
Skoro został przywołany Pewex na 18 stycznia to pamięta ktoś pierwszy sklep Levi'sa bodajże na Szewskiej? Mogłem pokasztanić z ulicą. Mała klitka i wchodziło się po 3 osoby, to pamiętam. Za stypendium sportowe kupiłem 501, koszulę i bluzę, to był rarytas. Taki luźny temat aby balon nie wybuchł...;)
Nie wiem jak Wy, ale ja niemłody wiekiem, bliżej mi do tego od,....no sami wiecie od czego, ...niczym ja 20 letni, czuję ekscytację na okoliczność, chciałoby się ustami Pana Szpaka wyrazić, wieczornego spektaklu...
Jak już jesteśmy przy Pewexie na 18 ulicy, to pamięta ktoś Cupiała?
[quote]#post1647515 Skoro został przywołany Pewex na 18 stycznia to pamiętał ktoś pierwszy sklep Levi'sa bodajże na Szewskiej? Mogłem pokasztanić z ulicą. Mała klitka i wchodziło się po 3 osoby, to pamiętam. Za stypendium sportowe kupiłem 501, koszulę i bluzę, to był rarytas. Taki luźny temat aby balon nie wybuchł...;)[/quote]
Tam, w Levi'sie na Szewskiej kupiłem pierwsze prawdziwe dżinsy. Zapłaciłem chyba 16, albo 18 $, a dolary kupiłem w kantorze na Floriańskiej. To był (też chyba) 1989 r.
O jakim balonie piszecie? Cracovia gra dobrze, mamy sporo punktów, jesteśmy w czubie tabeli, Lech też na szczycie. To normalne, że taki mecz najlepszych drużyn, wzbudza zainteresowanie publiki. W odróżnieniu od np. krakowskich tzw. mediów.
- Edytowany
Poproszę o związek przyczynowo skutkowy z rzeczoną personą i przybytkiem na skądinąd ładnej krakoskiej ulicy😉 A no nie widzę jedną koincydencję
- Edytowany
Robota Panie, robota. "Potrzeba coś? Coś kupić? Coś sprzedać?"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)