[quote]#post1647385 Glik kontuzja. Zatem na Lecha wyjdziemy tą samą trójką stoperów co w Nowym Sączu... [/quote]
I co, mamy obsrać zbroję przed meczem?
A taki chuj, kiełbasy w górę i golimy Kolejorza.
Hej Hej Cracovia!!!
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Balonik przed tym meczem rośnie i rośnie....oby nie pękł jutro z hukiem o 20:15 i nasi piłkarze unieśli "presję".
Patrząc jak ostatnio odwracamy wyniki to o 20:15 nic nie pęknie bo drużyna jest nieobliczalna do 90 minuty (+to co doliczy sędzia)
[quote]#post1647394 Patrząc jak ostatnio odwracamy wyniki to o 20:15 nic nie pęknie bo drużyna jest nieobliczalna do 90 minuty (+to co doliczy sędzia)[/quote]
No i właśnie tu jest "haczyk" bo cały sezon nie będziemy odwracać wyników na swoją korzyść... wszystko ma swój czas.
[quote]#post1647389 [quote]#post1647385 Glik kontuzja. Zatem na Lecha wyjdziemy tą samą trójką stoperów co w Nowym Sączu... [/quote]
I co, mamy obsrać zbroję przed meczem?
A taki chuj, kiełbasy w górę i golimy Kolejorza.
Hej Hej Cracovia!!!
[/quote]
Nie chodzi o obsranie zbroi. Ale strata dwóch podstawowych stoperów to jest jednak problem.
- Edytowany
Każdy trening to potencjalna kontuzja. Jest to wliczone w ryzyko. Owszem, dwóch obrońców z pierwszego składu to problem, ale w obliczu tego co mówi na konferencji DK także i "sprawdzam" mental drużyny.
Dział skautingu będzie miał co robić aby na wiosnę skład uzupełnić, a piłkarze w najbliższym meczu aby jeździć na tyłkach i wygrać mecz. Tego od nich oczekuję tak samo jak cały pełen stadion.
Nieszczęście jednego jest szansą zmiennika , czas na młodzież , na razie w rezerwie .
- Edytowany
Panowie, stosując nomenklaturę wojskową w związku z syutacją podwyższonej gotowości i kontuzją KG należy wysłać czytelny komunikat :
Charlie Romeo Alpha Charlie Oscar Victor India Alpha _ Papa Alpha November Yankee !!!
Po korekcie 😉 RZ1975 😀
[quote]#post1647404 Panowie, stosując nomenklaturę wojskową w związku z syutacją podwyższonej gotowości i kontuzją KG należy wysłać czytelny komunikat :
Charlie Romeo Alpha Charlie Oscar Victor Alpha _ Papa Alpha November Yankee !!![/quote]
Już miałem w napisać, że w wojsku nie byłem, nie znam się na wojskowości, ale wkleiłem w Google i mi Wikipedia wyjaśniła.
I teraz moja mała uwaga. Brakuje India między Victor a Alpha 😉
Tak jest, mój wiełbład 😉
- Edytowany
Tak na poprawę humorów, by wzmocnić wiarę i bojowo się nastawić, nowy kawałek zmontowany przez DominGraph:
https://youtu.be/jFl6Txkaptg
Lech też ma kontuzjowanego podstawowego stopera i jedynego zawodnika z pola co grał od deski do deski mecze w lidze.
- Edytowany
[quote]#post1647409 Lech też ma kontuzjowanego podstawowego stopera i jedynego zawodnika z pola co grał od deski do deski mecze w lidze.[/quote]
Tylko tam w odwodzie jest Salamon, my nie mamy zmiennika
Edit: tak się kończy pisanie z telefonu, autokorekta jest niezawodna, dzięki @leszeczek#4153
[quote]#post1647410 [quote]#post1647409 Lech też ma kontuzjowanego podstawowego stopera i jedynego zawodnika z pola co grał od deski do deski mecze w lidze.[/quote]
Tylko tam w obwodzie jest Salamon, my nie mamy zmiennika
[/quote]
Salamon jest taki chudy, że co to za oBwód
Cracovia jak Real Madryt.
Też kłopoty ze stoperami ...
Jakby Kroczek miał więcej czasu to mógłby potrenować wariant z dwójką stoperów i dwójką bocznych obrońców (4-3-3). Kto wie czy z Lechią tak nie zagramy w następnym meczu.
[quote]#post1647417 Jakby Kroczek miał więcej czasu to mógłby potrenować wariant z dwójką stoperów i dwójką bocznych obrońców (4-3-3). Kto wie czy z Lechią tak nie zagramy w następnym meczu. [/quote]
Następny jest z Mororem 😉
[quote]#post1647417 Jakby Kroczek miał więcej czasu to mógłby potrenować wariant z dwójką stoperów i dwójką bocznych obrońców (4-3-3). Kto wie czy z Lechią tak nie zagramy w następnym meczu. [/quote]
Sądzę, że taki wariant mamy przećwiczony , z Zabrzem w drugiej połowie na pewno tak był zespół ustawiony , i chyba nie tylko w tym meczu .
@RZ1975#42459
Dzięki! Wiedziałem, że po Lechu mamy 3 beniaminków, ale myślałem, że po meczu u siebie czeka nas wyjazd do Gdańska, a nie mecz u siebie z Motorem.
@hank#159
Owszem, to na pewno było trenowane, Kroczek nawet to mówił na konferencjach prasowych. Nie mniej w każdym meczu, w podstawowym ustawieniu wychodziliśmy trójką stoperów. No i teraz pytanie czy tak wyjdziemy na Lecha, czy może trener zaryzykuje i wystawi 4 obrońców? 🤔
Zobaczymy jutro.
Niestety w piątkowy wieczór fanów mocno zmartwiły informacje, jakie ukazały się na portalu WP SportoweFakty. Dla futbolisty kiepsko zakończyły się zajęcia poprzedzające hitowe starcie z Lechem Poznań. "Na treningu przed meczem na szczycie z Kolejorzem Kamil Glik nabawił się poważnej kontuzji kolana. Pierwsze diagnozy mówią o zerwaniu więzadła krzyżowego przedniego w kolanie" - poinformował w swoim artykule Maciej Kmita.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news-zle-wiesci-ws-kamila-glika-cracovia-potwierdza-w-rozmowie-z-,nId,7839081#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
No i kicszka... pozostaje chyba tylko Skovgaard?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)