2!
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Nima już😁
No to po biletach. Komplet!!!
A jednak 4 wróciły.
Ale zaraz pewnie znikną.
Tylko 1 ostatni /na H/
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/111-png-35117387.png[/img]
o już nie ma - czyli " Komplet"
Jeszcze 7 wróciło, więc kto się spóźnił niech szybko działa!
Prezesie otwieraj J, nie dawaj satysfakcji Żydzewą !!!
I teraz niech żałują Ci co nie idą.
- Edytowany
@misiekm#364
Wczoraj był wywiad i podobno powiedział że nie ma szans na otwarcie sektora gości
[b]Edycja z 11.10.2024 o godz. 10:52 (scalono posty)[/b]
Jakim składem wyjdziemy jak przewidujecie?
Będąc od lat w "elitarnym klubie posiadaczy karnetu" mam nadzieję, że dzisiejsi "biletowicze" zapatrzą się na przykład Widzewa i od przyszłego sezonu zakupią karnet.
Tak jak sprzedażą biletów, powinniśmy się ekscytować sprzedażą karnetów na przyszły sezon!
13.500 sprzedanych karnetów, to byłby wynik!!!
- Edytowany
[quote]#post1646526 To forumowe spotkanie na H3 będzie dobrym planem, skoro nawet kolega @axe#104 się pomylił ;-) [/quote]
Si 😀
[b]Edycja z 11.10.2024 o godz. 11:00 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1646543 @misiekm#364
Wczoraj był wywiad i podobno powiedział że nie ma szans na otwarcie sektora gości
[b]Edycja z 11.10.2024 o godz. 10:52 (scalono posty)[/b]
[b]Jakim składem wyjdziemy jak przewidujecie[/b]?[/quote]
A pytasz o kibiców czy o piłkarzy 😉
Optymalnym...
[b]Edycja z 11.10.2024 o godz. 11:01 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1646546 Będąc od lat w "elitarnym klubie posiadaczy karnetu" mam nadzieję, że dzisiejsi "biletowicze" zapatrzą się na przykład Widzewa i od przyszłego sezonu zakupią karnet.
Tak jak sprzedażą biletów, powinniśmy się ekscytować sprzedażą karnetów na przyszły sezon!
[b]13.500 sprzedanych karnetów[/b], to byłby wynik!!![/quote]
To wtedy stadion na 25k...
Kto z Was/Nas rok temu pomyślałby że za rok będziemy grali o fotel lidera przy nabitym stadionie...??
Jak to się wszystko zmienia...;)
- Edytowany
[quote]#post1646542 I teraz niech żałują Ci co nie idą. [/quote]
a to zobaczymy po meczu :)
[b]Edycja z 11.10.2024 o godz. 11:33 (scalono posty)[/b]
składam tu deklaracje, że w przypadku zdobycia medalu MP w tym sezonie na następny sezon kupuje karnet na sektor H3!
Ciekawe jak mobilizują się kibice Dortmundu czy Barcelony żeby zapełnić stadion?
A tak btw czy na angielskich stadionach są sektory rodzinne (dziecięce)?
Właśnie ruszyła sprzedaż biletów na mecz z Motorem, idziemy za ciosem!
[quote]#post1646553 [quote]#post1646542 I teraz niech żałują Ci co nie idą. [/quote]
składam tu deklaracje, że w przypadku zdobycia medalu MP w tym sezonie na następny sezon kupuje karnet na sektor H3![/quote]
Metodą małych Kroczków to należy kupić bilet na H3 na Motor 😉
Nie wszystkie skyboxy będą pełne
[quote]#post1646553 [quote]#post1646542 I teraz niech żałują Ci co nie idą. [/quote]
składam tu deklaracje, że w przypadku zdobycia medalu MP w tym sezonie na następny sezon kupuje karnet na sektor H3![/quote]
A ja ,że będę chodził aż do śmierci.
- Edytowany
[quote]#post1646554 Ciekawe jak mobilizują się kibice Dortmundu czy Barcelony żeby zapełnić stadion?
A tak btw czy na angielskich stadionach są sektory rodzinne (dziecięce)?[/quote]
Nie wiem czy są, ale a’propos; sektor rodzinny to powinna być przestrzeń do wspólnego z dziećmi oglądania MECZU, a nie plac zabaw, który z powodzeniem można zrobić wraz z animacjami pod trybuną lub zamkniętej przestrzeni przy stadionie.
Takie "pospolite ruszenie" przypomina mi wiosnę w II lidze za Wąsa. Decydujące mecze i pełny stadion....
[quote]#post1646565 [quote]#post1646554 Ciekawe jak mobilizują się kibice Dortmundu czy Barcelony żeby zapełnić stadion?
A tak btw czy na angielskich stadionach są sektory rodzinne (dziecięce)?[/quote]
Nie wiem czy są, ale a’propos; sektor rodzinny to powinna być przestrzeń do wspólnego z dziećmi oglądania MECZU, a nie plac zabaw, który z powodzeniem można zrobić wraz z animacjami pod trybuną lub zamkniętej przestrzeni przy stadionie. [/quote]
Nagle przeszkadza trybuna dla dzieci, które są na każdym meczu??. Chcecie zabierać coś najmłodszym, którzy czy zimno czy ciepło zapierdzielają na mecz , kosztem jakiś Januszuy którzy przyjdą bo gra Lech czy Legia , nie ma na to zgody. To miejsce jest wyjątkowe i mam nadzieje, ze zawsze nim zostanie. Dzieci mogą bawić się a równocześnie przeżywać emocje w jednym miejscu.
[quote]#post1646565 [quote]#post1646554 Ciekawe jak mobilizują się kibice Dortmundu czy Barcelony żeby zapełnić stadion?
Nie wiem czy są, ale a’propos; sektor rodzinny to powinna być przestrzeń do wspólnego z dziećmi oglądania MECZU, a nie plac zabaw, który z powodzeniem można zrobić wraz z animacjami pod trybuną lub zamkniętej przestrzeni przy stadionie. [/quote]
Nie do końca - dzięki takiej konfiguracji jak teraz (mówię z doświadczenia) dzieciaki bawią się na tym placu zabaw i przy okazji spoglądają na mecz, czują atmosferę, uczą się kibicowania, jakby był w zamkniętej przestrzeni to równie dobrze możnaby dziecko na czas meczu posłać do bawialni z animatorką gdzieś zupełnie poza stadionem.
- Edytowany
Dziecko (im mniejsze tym bardziej) nie jest w stanie skupić się 45 minut na kibicowaniu. Coś pokrzyczy coś pośpiewa, trochę porysuje, a cały czas czuje się jak na meczu. To trzeba dzieciom wpajać. Na podobny pomysł wpadł KK z mszami dla dzieci. Tyle, że na SR jest to robione bardziej profesjonalnie.
Nie zabraniajmy dzieciom przychodzić ma stadion. Nie bądźmy jak basen w Łodzi...
Sektor rodziny jest i musi zawsze być RODZINNY
To większa wartość niż 500 biletów.
Dokladnie. Zapelnil sie stadion to co poniektorzy juz kombinuja.... Dzieciaki to sila, dajcie im kibicowac w nalezyty sposob.
Zaraz się niektórzy zabiorą za sektor C.
Trochę się tu niepotrzebna gównoburza wytworzyła, a nie takie były intencje. Koledze @Bucky Nome#11445 nie chodziło o eksmisję dzieciaków, kolega @Karvin#16 to nawet idealnie doprecyzował,.pod czym się podpisuję, tylko o organizację czasu przebywających tam osób. Sektor rodzinny jest sektorem rodzinnym, i takim pozostanie
Nie mówię by likwidować sektor rodzinny, ale by służył do oglądania meczu z dziećmi. Stadion to stadion, plac zabaw może być wszędzie, czemu koniecznie na trybunach? Niechaj będzie za, pod, przy wejściu, ale nie NA. Jakoś do przesiąkania atmosferą meczu nie były nigdy potrzebne akurat place zabaw. Ja z synem tam nigdy nie byłem, a jak wiesz, wkręcił się modelowo w Cracovię.
Dzieci - to przyszłość , warto o tym pamiętać .
[quote]#post1646576 Nie zabraniajmy dzieciom przychodzić ma stadion. Nie bądźmy jak basen w Łodzi...[/quote]
Pozwólcie dzieciom przyjść do nas ;-)
Wiem że się modelowo wkręcił - dlatego zresztą będę na innym niż B sektorze na Lechu żeby z Wami ten mecz oglądnąć :)
Ale są dzieci które potrzebują trochę też innych bodźców na meczu i dla nich ten plac zabaw jest takim łagodnym wejściem w kibicowanie Pasom i likwidowanie tego sektora dla 500 przypadkowych ludzi którzy z ciekawości raz przyjdą na Lecha nie uważam że jest dobre ze względu na wychowywanie przyszłych pokoleń :)
- Edytowany
@Bucky Nome#11445 weż pod uwagę, że chłopcy zapatrzeni w ojca dużo wytrzymają. Moi synowie też nigdy nie byli na SR, bo jak byli w odpowiednim wieku to go jeszcze nie było. Ale weź pod uwagę, że na SR ludzie przyprowadzają też dziewczynki. Może dzięki temu Twój syn znajdzie dla Cienie odpowiednią synową ;-)
- Edytowany
[quote]#post1646554 Ciekawe jak mobilizują się kibice Dortmundu czy Barcelony żeby zapełnić stadion?
Mieszkam w Anglii a konkretnie w Peterborough ( zespół grający na trzecim poziomie rozgrywek). W miarę regularnie chodzę na ich mecze z moim dziewięcioletnim synem i tam jest mały sektor dla rodziców z dzieciakami. Jak jest w Premiere League?.. Nie wiem, bo nie byłem.
Teraz modlić się żeby zawodnicy z kadr narodowych wrócili bez kontuzji na "mecz kolejki".
No i stało się to co przewidywaliśmy. Będzie gra będzie frekwencja. Jest 100 proc sprzedaż. Brawo.
Upierdolili bilety ulgowe dla młodzieży na innych sektorach.
Bo się nam komplet zrobił na tydzień przed meczem i już chcecie wyganiać dzieci które nie mają roku, lub mają roczek czy dwa i rodzice z nimi mogą przyjść na mecz bo jest miejsce gdzie spokojnie mogą wjechać z wózkiem.
Będziemy mieć regularnie sold out na tydzień przed meczem to i tak bym trybuny chyba nie wstawiał.
Moje córki oglądają niemal calutki mecz przy barierce. Czasem odchodząc po watę czy jakieś zabawy. Ale dzięki takiej możliwości regularnie słyszę kiedy idziemy na mecz.
Na inne sektory średnio mi się bez ulgowych chce przenosić. A i one też się dobrze na rodzinnym na razie czują.
- Edytowany
Znak czasów po prostu.
Jak byłem mały to byłem przeszczęśliwy jak w ogóle poszedłem na mecz. Atrakcją było zobaczyć murzyna.
Teraz, żeby dziecko było szczęśliwe (albo inaczej, żeby rodzic myślał, że jest szczęśliwe i żeby nie musiał się wysilać np. poprzez opowiadania historii, tłumaczenia zasad gry, dlaczego gra i skąd taki murzyn i dlaczego nagle dziwne okrzyki jak murzyn przy piłce) to trzeba teraz myśleć za rodzica.
Tak jest wygodnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)