Pięknie to wygląda
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Juz 8800.
Dzisiaj dobije spokojnie do 9500
[quote]#post1645958 Chyba sprawdzą się moje wizje z ponownie rozłożoną trybuną na rodzinnym.[/quote]
Przypuszczam, że wątpię.
A czy przy tym systemie sprzedaży jest możliwość że bilety wykupują koniki???
[quote]#post1645976 A czy przy tym systemie sprzedaży jest możliwość że bilety wykupują koniki???[/quote]
Tak, tylko muszą znać PESEL tych, którym odsprzedadzą ;-)
Hej wlasnie zakupilem 2 bileciki na meczycho. Wybieram sie w barwach Lecha na ten mecz jako piknik. Czy takie zachowanie jest dopuszczalne ? :) Pytam bo moja przygoda w kibicowaniu ekstraklasy dopiero sie zaczyna . Duzo rodakow mnie ostrzega zeby nie chodzic w obcych barwach po Krakowie ale wydaje mi sie ze ludzie przesadzaja.
Jak nie znasz Krakowa, to poza okolicami stadionu lepiej się nie ujawniaj w barwach😃
[quote]#post1645982 Hej wlasnie zakupilem 2 bileciki na meczycho. Wybieram sie w barwach Lecha na ten mecz jako piknik. Czy takie zachowanie jest dopuszczalne ? :) Pytam bo moja przygoda w kibicowaniu ekstraklasy dopiero sie zaczyna . Duzo rodakow mnie ostrzega zeby nie chodzic w obcych barwach po Krakowie ale wydaje mi sie ze ludzie przesadzaja.
[/quote]
Przesadzają, noś dumnie barwy!!
- Edytowany
@janczer#558 Rozumiem, bardziej chodzilo mi jak kibice gospodarzy odbieraja przyjezdnych na stadionie. 😀
[b]Edycja z 08.10.2024 o godz. 12:52 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1645986 [quote]#post1645982 Hej wlasnie zakupilem 2 bileciki na meczycho. Wybieram sie w barwach Lecha na ten mecz jako piknik. Czy takie zachowanie jest dopuszczalne ? :) Pytam bo moja przygoda w kibicowaniu ekstraklasy dopiero sie zaczyna . Duzo rodakow mnie ostrzega zeby nie chodzic w obcych barwach po Krakowie ale wydaje mi sie ze ludzie przesadzaja.
[/quote]
Przesadzają, noś dumnie barwy!!
[/quote]
Do zobaczenia na meczu :)
Na meczu nic Ci nie grozi, tylko nie krzycz jeszcze jeden bo Cie odwiedzi taki jeden spod kraty.
- Edytowany
@Bambol#42582 Jak wyczujemy, że jesteś z okolic Krakowa, a barwy Lecha nosisz w ramach kamuflażu, to może być z Tobą krucho ;-)
@Rock#1477 wyjąłeś mi to spod palców. Mnie miałeś na myśli? ;-)
- Edytowany
[quote]#post1645988 Na meczu nic Ci nie grozi, tylko nie krzycz jeszcze jeden bo Cie odwiedzi taki jeden spod kraty.[/quote]
Kielbaske zjesc i pileczke poogladac. Wydaje mi sie ze byloby to nie kulturalne z mojej strony dopingowac druzyne gosci miedzy czerwono-bialymi pasami. Dopingiem niech sie zajma gentelmeni z mlynu & i ekipa przyjezdna:)
[b]Edycja z 08.10.2024 o godz. 13:09 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1645989 @Bambol#42582 Jak wyczujemy, że jesteś z okolic Krakowa, a barwy Lecha nosisz w ramach kamuflażu, to może być z Tobą krucho ;-)
@Rock#1477 wyjąłeś mi to spod palców. Mnie miałeś na myśli? ;-)[/quote]
😅
My tu gadu gadu a właśnie pękło 9k
Ja z Lechem zawsze krzyczę "jeszcze siedem" - czy to jest szczególnie naganne? 🤔
Aktualne obłożenie procentowe zaprezentowane na oficjalnej stronie:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/fb-img-1728389579626-jpg-83643566.jpg[/img]
Ja oczywiście tam, gdzie 40%!
- Edytowany
Kolejne info odnośnie meczu:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-57431910.png[/img]
I wygląda na to, że licznik padł, ostatnia aktualizacja z 13.50
jestem za powtórką tego :)
https://www.youtube.com/watch?v=gTg3OlIgZMU
[quote]#post1645993 My tu gadu gadu a właśnie pękło 9k[/quote]
Jeszcze jeden...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)