Przed meczem ze Śląskiem było dziś sprzedanych 80 biletów( chodzi i jeden )a teraz prawie dobija do 500 biletów. Zwycięstwo nakręca kibiców jest powiem bardzo dobrze. Namawiać ludzi w pracy kupować już bilety nakręcać się!!! Sektor D0 sprzedany D1 zostało kilkadziesiąt biletów.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Pierwszy za mojego życia mecz o lidera ekstraklasy:)
Jak Jadźka wygra dzisiaj i w Lubinie to nic z tego :-(
Każdy pierwszy mecz w sezonie jest o lidera ekstraklasy :)
Poza tym wydaje mi się, że w ostatnich paru latach graliśmy o lidera, ale które to konkretnie były mecze to nie pamiętam.
Diego czy ty myślisz że ja nie wiem że Lechici z nami siedzą od lat na D ? Chodzi tylko o to by niebyło ich zdecydowanie więcej i tyle.
4 bilety kupione.
Spieszcie się, tak szybko schodzą 😁
I pyk remisik na koniec kolejki...
Kto chce iść na sektor D niech szybko bilety kupuje.
Zostało 600 szt.. We wtorek, środę już może nie być.
Zapewne Lech wykupuje bilety przez neta bo u nas nigdy sprzedaż nie szła tak szybko.
[quote]#post1645620 Zapewne Lech wykupuje bilety przez neta bo u nas nigdy sprzedaż nie szła tak szybko.[/quote]
Nie zapewne tylko na pewno 😁
Czyli na sektorze D kibiców KSC bedzie porównywalnie do kibiców Lecha.
+1 na B (poza mną). Tam też ładnie znikają.
Na pewno od początku tego meczu piłkarze muszą być bardziej skoncentrowani, bo z Lechem już nie będzie tak łatwo odrabiać straty. Dzisiaj przydała się ta lekcja ze Śląskiem.
Wlaśnie ta koncentracja na początku meczu szwankuje od dłuższego czasu.
Trener musi temu zaradzić.
Niestety tuż przed najważniejszym meczem rundy straciliśmy spikera. Walcz i nie poddawaj się!
https://x.com/FilipKliber/status/1843002243458764856
Jakby nie patrzeć Kraków kibicowsko podzielony jest na pół (kibice Hutnika wolą nas) więc kto nie pójdzie na ten mecz (nie mając poważnego powodu) ten za wisła...
- Edytowany
298h i 44min
[quote]#post1645685 298h i 44mim[/quote]
Czy to próba obrażenia nas?
Nic z tych rzeczy;)
Po prostu dłuży mi się już czas do meczu z Kolejarzem🫣🤯
Kolejarz to jest w Stróżach 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)