Na pewno zrobili postęp w porównaniu do meczu sprzed paru miesięcy.
Jak jest szansa na punkt to muszą to potwierdzić na boisku, że nastąpiła zmiana mentalna/piłkarska.
-
-
Śląsk Wrocław 2 - 4 Cracovia, niedziela 6 października 2024, 14:45
- Edytowany
[quote]#post1645330 [quote]#post1645328 Chcę widzieć w drugiej połowie drużynę zapieprzajacą na całym boisku! Ten mecz można jeszcze zremisować a nawet wygrać. Ta połowa to będzie test charakteru!!!!![/quote]
Nie jestem przekonany czy oglądasz właściwy mecz....[/quote]
Nie. Oglądam padel na C+2
Śląsk w defensywie to paralitycy
Ravas to taki gość, że jak mu coś się z łap wymsknie to w locie nic nie chwyci i pewny kontakt z glebą
Rózga kocur
Czemu karnych nie strzela Hasić? Z całej siły w środek bramki dwa razy się udało… ale wątpię w trzeci
[quote]#post1645318 Ale fuks, Kalman nie umie strzelać karnych[/quote]
Zawsze strzela ten co umie strzelać najlepiej.
Skoro najlepszy strzela tak ...to.... liczmy za każdym razem na fuksa.. no bo co pozostało.
Zaczynam tęsknić za meczem w którym zagramy na zero z tyłu.... Nasza obrona to jakieś nieporozumienie.
Czy naprawdę nie mamy innego piłkarza do karnych?
A coś mi mówi, że będzie jeszcze w tym meczu karny dla Nas
- Edytowany
[quote]#post1645333 [quote]#post1645324
Ps. Zgadzam się z Wieszczyckim, faul nie na drugą żółtą.[/quote]
2 pytania pomocnicze:
1. czy to był faul na pierwszą żółtą kartkę?
2. Czym wg przepisów różni się faul na pierwszą żółtą od tego na drugą.
Moje odpowiedzi 1-tak, 2-niczym
Ergo powinien wylecieć z boiska. Tyle.
[b]Edycja z 06.10.2024 o godz. 15:43 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1645330 [quote]#post1645328 Chcę widzieć w drugiej połowie drużynę zapieprzajacą na całym boisku! Ten mecz można jeszcze zremisować a nawet wygrać. Ta połowa to będzie test charakteru!!!!![/quote]
Nie jestem przekonany czy oglądasz właściwy mecz....
[/quote]
Zgadzam się z TOM76. Trzeba wyjść na drugą połowę z pianą na ustach i wygrać.
Mam nadzieję, że Ravas zwolni miejsce w bramce Madejskiemu.
[/quote]
Tutaj może byc kłopot. Ravas to człowiek prezesa.
Biedrzycki zmiana, o 45 min z spóźni, jedno dobre dośrodkowanie nie zmieni obrazu sytuacji z początku meczu
Brawo!
No!
Uf
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugas!
CRACOVIA!
Aktualizacja wyniku:
[h4]Śląsk Wrocław [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/337.png[/img-s] 2 - 2 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
[quote]#post1645329
Karny nie jest za przewracanie się tylko za faule w tym przypadku kopnięcie, Rózga mógl by pobiec dalej ale gdyby nie wyszedł na dobrą pozycję i tak należałby się karny,osobiście uważam że nie powiem się przewracać i starać się samemu strzelić miałby praktycznie pustą bramkę(trochę ostry kąt ale spokojnie można by z tego strzelić).
[/quote]
Oczywiście, że karny powinien być za kopnięcie. Tylko mam wątpliwości czy by się tym wogóle zajmowali gdyby się nie przewrócił.
Jugas znów może kilka miesięcy pauzować, nieładnie to wyglądało
Kurwa, raczej po Jugasie do końca rundy
Oby Jugasowi nic poważnego się nie stało
Kurwa mać, Jugas ma formę życia i taka kontuzja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)