Uff...ale fartowny ten karny, że wpadło
-
-
Śląsk Wrocław 2 - 4 Cracovia, niedziela 6 października 2024, 14:45
Stare wygi picujcie buty Filipa.
- Edytowany
Tragicznie wykonany karny, powinien ktoś inny być wyznaczony do jedenastki. Kallman wiadomo, że strzeli w prawą stronę, dziś bardzo źle wykonał, mnóstwo farta mieliśmy, jakby byl bramkarz z piłki ręcznej, to obroniłby nogami
Co oni tak ślizgają się na tej murawie? Źle dobrane buty? Zapieprzac po drugą bramkę
[quote]#post1645304 Mógł się Rózga od razu przewrócić a tak to śmiesznie wyglądało [/quote]
A jakie to ma znaczenie został kopnięty,więc może się i potknąć o własne nogi metr dalej, nie wyszedł na dobrą pozycję więc nie ma przywileju korzyści
Ale fuks, Kalman nie umie strzelać karnych
Gramy jak byśmy byli w roli ucznia
Biedrzycki do zmiany
A minuty kto zrobi ??
[quote]#post1645317 [quote]#post1645304 Mógł się Rózga od razu przewrócić a tak to śmiesznie wyglądało [/quote]
A jakie to ma znaczenie został kopnięty,więc może się i potknąć o własne nogi metr dalej, nie wyszedł na dobrą pozycję więc nie ma przywileju korzyści
[/quote]
Sędziowie takie rzeczy pamiętają, kto się sam przewraca. Już w poprzednim meczu zrobił padolino.
- Edytowany
Gdzie czerwo dla tego Bułgara??
- Edytowany
Samiec-Talar. Samca-Talara.
Dziękuję wam rodzice .
Hehehe.
Ps. Zgadzam się z Wieszczyckim, faul nie na drugą żółtą.
Pierwsze 15 minut totalna tragedia, po strzelonym karnym już lepiej...ciekawe jaki plan na drugą połowę będzie...
Podsumowanie 1. połowy meczu:
[table]
[row]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/337.png[/img-s] Śląsk Wrocław[/header]
[header][/header]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/header]
[/row]
[row]
[col-r]2[/col-r]
[col-c][b]WYNIK[/b][/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]5[/col-r]
[col-c]Sytuacje bramkowe[/col-c]
[col-l]6[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Strzały zablokowane[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]5[/col-r]
[col-c]Strzały na bramkę[/col-c]
[col-l]6[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Strzały niecelne[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]11[/col-r]
[col-c]Faule[/col-c]
[col-l]5[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Rzuty rożne[/col-c]
[col-l]4[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Spalone[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]60%[/col-r]
[col-c]Posiadanie piłki (%)[/col-c]
[col-l]40%[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]2[/col-r]
[col-c]Żółte kartki[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r][/col-r]
[col-c]Czerwone kartki[/col-c]
[col-l][/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Interwencje bramkarzy[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]180[/col-r]
[col-c]Podania[/col-c]
[col-l]109[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]152[/col-r]
[col-c]Podania celne[/col-c]
[col-l]83[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]84%[/col-r]
[col-c]Celne podania (%)[/col-c]
[col-l]76%[/col-l]
[/row]
[/table]
Dramat
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-24832029.png[/img]
Chcę widzieć w drugiej połowie drużynę zapieprzajacą na całym boisku! Ten mecz można jeszcze zremisować a nawet wygrać. Ta połowa to będzie test charakteru!!!!!
[quote]#post1645322 [quote]#post1645317 [quote]#post1645304 Mógł się Rózga od razu przewrócić a tak to śmiesznie wyglądało [/quote]
[/quote]
Sędziowie takie rzeczy pamiętają, kto się sam przewraca. Już w poprzednim meczu zrobił padolino.
[/quote]
Karny nie jest za przewracanie się tylko za faule w tym przypadku kopnięcie, Rózga mógl by pobiec dalej ale gdyby nie wyszedł na dobrą pozycję i tak należałby się karny,osobiście uważam że nie powiem się przewracać i starać się samemu strzelić miałby praktycznie pustą bramkę(trochę ostry kąt ale spokojnie można by z tego strzelić).
[quote]#post1645328 Chcę widzieć w drugiej połowie drużynę zapieprzajacą na całym boisku! Ten mecz można jeszcze zremisować a nawet wygrać. Ta połowa to będzie test charakteru!!!!![/quote]
Nie jestem przekonany czy oglądasz właściwy mecz....
[quote]#post1645321 A minuty kto zrobi ??[/quote]
Rózga
- Edytowany
[quote]#post1645324
Ps. Zgadzam się z Wieszczyckim, faul nie na drugą żółtą.[/quote]
2 pytania pomocnicze:
1. czy to był faul na pierwszą żółtą kartkę?
2. Czym wg przepisów różni się faul na pierwszą żółtą od tego na drugą.
Moje odpowiedzi 1-tak, 2-niczym
Ergo powinien wylecieć z boiska. Tyle.
[b]Edycja z 06.10.2024 o godz. 15:43 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1645330 [quote]#post1645328 Chcę widzieć w drugiej połowie drużynę zapieprzajacą na całym boisku! Ten mecz można jeszcze zremisować a nawet wygrać. Ta połowa to będzie test charakteru!!!!![/quote]
Nie jestem przekonany czy oglądasz właściwy mecz....
[/quote]
Zgadzam się z TOM76. Trzeba wyjść na drugą połowę z pianą na ustach i wygrać.
Mam nadzieję, że Ravas zwolni miejsce w bramce Madejskiemu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)