[b]Prezes Paweł Misior:[/b]
[i]- Istnieje realne niebezpieczeństwo całkowitego zamknięcia stadionu nie tylko dla gości, ale również dla naszych kibiców. Mówiąc wprost mamy dwie możliwości: albo zrealizować wytyczne policji i nie wpuścić gości, albo doprowadzić do zamknięcia stadionu także dla kibiców Cracovii!!![/i]
Więcej na ten temat w Biuletynie TERAZ PASY!
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (07-04-04 21:10)
-
-
Prezes Paweł Misior w sprawie wpuszczania kibiców gości...
No to po wszystkiemu........
Będziemy sami.......
A może to i lepiej.....
Najpierw awansujmy...... a potem...... będa goscie z całej Polski, na lepszym ( tzn. bardziej na to przygotowanym ) stadionie .
Mimo wszystko szkoda.
:(:(:(:(:(:(
było to do przewidzenia :-(
... i wszystko jasne
kolejny mecz bez przyjezdnych to juz sie staje nudne
TYLKO PASY TYLKO Nowy Płaszów
Jak mam wybór pomiędzy jednorazowym wpuszczeniem kilku kibiców z jagi a możliwością przyjścia na stadion jeszcze w tym sezonie to mam w d...ie jagę. Za pół roku odbijemy sobie widowisko na meczu z legią.
ja pierdziele Legia, GTS, a do tego Polonia i Lech - piekna przyszlosc. to ja rowniez pierd... drugoligowcow!
Ekstraklasa za wszelka cene!
No ale nie bądzmy obłudni i nie piszmy że to przez Policje.
Decyzje podjął zarząd a to pismo to teraz wyskoczyło ... o tak sobie.
To zagrożenie zamknięciem to zagrożenie związane z zadymą.
Poprostu zarząd boi się zadymy... trudno się dziwć.
I co i Łks też nie wejdzie i pogoń i szczakowianka ????
NIE MAM PYTAŃ POPROSTU ! a niby czemu jagiellonia nie może wejść była zadyma z ruchem to znaczy ze bedzie z kazdym ??????
ŁKS to nie był chyba najlepszy przykład.
Jak nie pozwolimy wejść Pogoni i Szczakowowi to będzie to duuuża kompromitacja dla nas. U nich byliśmy i o ile pamiętam nie robili problemów z jakimiś listami imiennymi jak jagiellonia tylko wpyścili.
Irecki wszedzie były listy ! A do Jagi takowa nie powstała wogóle...
Racja przy zakupie biletów były... nie kupowałem sam to mi uszło.
Ale i tak uważam, że szczakowiankę trzeba koniecznie wpuścić, zagrożenie zadymą nie istnieje bo przecież już w Jaworznie było nas więcej niż ich (nie licząc starców na trybunie krytej). Tam się nic nie działo to u nas też nie będzie.
ale to jest chyba kwestia zgody policji na rozgrywanie meczów przy Kałuży, nie sadze, aby było tu pole do eksperymentów
Jakie prace? Co oni pier....???
A teraz poczytajcie to:
"Prace remontowe, związane z likwidacją budynków klubowych, przeniesieniem stanowiska dowodzenia oraz sektora dla kibiców przyjezdnych na stronę stadionu od ul. Kraszewskiego, stwarzają realne zagrożenie dla bezpieczeństwa i porządku publicznego podczas meczów piłkarskich."
i to co mówi Misior:
"Dlatego niezależnie od dzisiejszego pisma podejmujemy działania, które mimo trwającego remontu pozwolą nam na przyjmowanie kibiców drużyn przyjezdnych. W tym celu opracowaliśmy już plany wydzielenia sektora gości od strony ul. Kraszewskiego. Zdaniem policji to miejsce stadionu najlepiej spełniałoby funkcję sektora gości"
I jeszcze to :
"..... o nie przyjmowanie na obiekcie kibiców drużyn przyjezdnych do końca sezonu wiosennego 2004 roku."
i to:
"Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli kibice przyjezdni będą mogli zawitać na stadion przy ul. Kałuży już nawet za kilka tygodni. Optymistycznie można przyjąć, że stadion będzie gotów do przyjęcia kibiców przyjezdnych już na mecz z Pogonią Szczecin".
Jak napisza takie pismo to możemy zapomniec też o Pogoni i kazdej innej grupie kibiców do końca sezonu!
no wiele osób na jage nie przyjdzie..... z tego powodu ze Jagi nie bedzie..... jush nawet ja sie zastanawaim czy przybyc na mecz.......;/ kolejny raz starszej za..... kase na bilet po to by widziec to samo co dwa tygodnie? naszych w holere zero gosci... bez sensu to wszystko....
hmmm ja chodze na pasy oglądać grę naszych kopaczy a nie kibiców gości...co niezmienia faktu że mecze z gośćmi są bardziej elektryzujące :-)
kupa gruzu pozostala po barakach i o to sie chyba rozchodzi, pod tym sie kryje caly "remont" bo jakos nic innego nie zaobserwowano
zarzad wybral najmniejsza linie oporu, szkoda
wiec sie pytam po co kasa na klatke dla gosci po meczu z ruchem ?
klub 50 000 w plecy bo przeciez od Kaluzy bedziemy siedziec my od jesieni
nie ma to jak przemyslana strategia dzialania
mam nadzieje ze chociaz ŁKS jakos wejdzie, o Pogonii juz nie wspomne
sorry za malkontenctwo ale przynajmniej 1 mecz na runde bym z goscmi obejzal
Widze że oszczedzanie pieniędzy to podstawa w klubie.
Mieliśmy robić fajną oprawe... teraz nie wiem czy to ma wogóle sens.
tez mnie to wkur..., ciekawie sie Zarzad uczy na wlasnych bledach (1 ochroniarz przy sektorze gosci na meczy z Ruchem)
ale to jest Polska wlasnie
Karolo!!!
Twój sposób rozumowania jest na poziomie nastolatka......
Jesteś żałosny chłopczyku....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)