Gdybym był na tym wiekopomnym meczu, a zawsze będę żałował nieobecniści. Przelał bym datek dla STC którego nie wydałem na normalny bilet. Pyk i kara zapłacona. A prezes nie musi kminić gdzie tu przyoszczędzić.
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
- Edytowany
Szczerze, to niezależnie czy ktoś był czy nie był na tym meczu, można rękami STC zrobić ściepę i za siebie zapłacić.
To kibice nie pozwolili grać Pogoni na wyjeździe bez wrogiej widowni. Naszego Klubu nie ma co obarczać za nasze "grzechy".
A komisja ligi niech sp...ala i da nam robić swoje.
Jak mi prezes odda za to, że mam karnet, a nie mogłem obejrzeć meczu, to wszytko przekażę na zbiórkę.
Ja niestety nie byłem ale też mogę dać na ściepę
Pamiętajcie jednak, że STC już nie ma od dawna :)
I hooj. Niech płacą jak tacy mądrzy.
- Edytowany
Red. Miga pisze:
[i]"(.. ) Mecz się odbył, ale po drodze złamano szereg przepisów i ustaleń, spychając na [b]marines[/b] kwestie bezpieczeństwa kibiców, piłkarzy i sędziów.(...)"[/i]
Czyli jednak ochrona była lepsza niż zwykle: amerykańscy marines 🤪
Myślałem żezamkną nam.stadion.
W sumie jak.kara to.niska.
i tak wyszło taniej niż ochrona więc złotówa do przodu jest
Plus do tego gro osób niebędzie chciało zwrotu kasy za bilet.
Prezes Złotówa bedzie do przodu 😀.
Bedzie w sam raz na drogie w chuj utrzymanie nieruchomości...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)