Nic się nie stało, za tydzień wygramy.... mało kto będzie mówił o wyniku na boisku, więcej się będzie pisało i mówiło o bieganiu po dachu 😎 😅
-
-
{3} Cracovia - Widzew Łódź, poniedziałek 5 sierpnia, 19:00
Jak zawsze - zamiast światełka,lotomotywa w tunelu.
To jest dramat.
@saszkaa18#42232
I bardzo dobrze. Jak wolisz żeby frajerzy z Łodzi profanowali nasz stadion i święte hasło Cracovii, to nadajesz się do utylizacji. Kupić Ci chusteczki?
Walka o dach przeslonila wszystko
[quote]#post1634863 @saszkaa18#42232
I bardzo dobrze. Jak wolisz żeby frajerzy z Łodzi profanowali nasz stadion i święte hasło Cracovii, to nadajesz się do utylizacji. Kupić Ci chusteczki?[/quote]
Pomodlę się za Ciebie żenujący biedaku umysłowy !!!!
- Edytowany
[quote]#post1634856 Po kilku latach kupiłem karnet! Przetrwałem Piasta i dziś do 69 minuty!!! W trakcie ekscesów bandytów i troglodytów wyszedłem i wynik zobaczyłem 10 minut temu!!!! Kurwa jebana mać !!!! To jest kara za wybryki bezmózgich orangutanów i jebanych debili !!! Chuj z pieniędzmi na karnet bo mnie stać.... Znów bydlęta wygoniły mnie ze stadionu raczej na długo 😳 Pewnie i tak będą ze dwa mecze przy pustych trybunach .... Cracovia zyskała i zarobiła dziś w chuj !!!!!![/quote]
Jak dla mnie możesz już nie wracać wcale. Jednego debila mniej 🙃
@MisioPas#2413
Modlitwy „króla forumowego intelektu”, są tym, czego pragnę, spinającą dupę w każdym temacie lambadziaro.
Rozegraliśmy najlepszy mecz z tych trzech dotychczasowych ale porażka niestety zasłużona. Waleczność i motoryka robiła wrażenie i pod tym względem było zdecydowanie lepiej niż w poprzednich meczach ale nic poza tym.... Za waleczność dzisiaj nie można do piłkarzy mieć pretensji.... Tyle tylko, że wszyscy biegali jak jeźdźcy bez głowy.... W każdym z trzech dotychczasowych meczy nie było żadnej składnej akcji, tylko wszystko na zasadzie "ja ci kopnę a ty biegnij"... Trener nie gra ale często decyduje o obliczu drużyny... Drużyna chyba ma potencjał ale trzeba kogoś kto poukłada te klocki.... Trzeba trenera z doświadczeniem i tutaj powinna być szybka zmiana...
- Edytowany
[quote]#post1634856 Po kilku latach kupiłem karnet! [b]Przetrwałem Piasta i dziś do 69 minuty!!![/b] W trakcie ekscesów bandytów i troglodytów wyszedłem i wynik zobaczyłem 10 minut temu!!!! Kurwa jebana mać !!!! To jest kara za wybryki bezmózgich orangutanów i jebanych debili !!! Chuj z pieniędzmi na karnet bo mnie stać.... Znów bydlęta wygoniły mnie ze stadionu raczej na długo 😳 Pewnie i tak będą ze dwa mecze przy pustych trybunach .... Cracovia zyskała i zarobiła dziś w chuj !!!!!![/quote]Słaby mental, no, słaby mental... 🙂
- Edytowany
[quote]#post1634856 Kurwa jebana mać !!!! To jest kara za wybryki bezmózgich orangutanów i jebanych debili !!![/quote]
Bzdura, graliśmy równie słabo przed i po przerwaniu meczu. Warunki były takie same dla obu drużyn.
A dach trzeba było odbić i tyle. Mieliśmy caly mecz tą szmatę tam oglądać?
[quote]#post1634881 [quote]#post1634856 Kurwa jebana mać !!!! To jest kara za wybryki bezmózgich orangutanów i jebanych debili !!![/quote]
Bzdura, graliśmy równie słabo przed i po przerwaniu meczu. Warunki były takie same dla obu drużyn. [/quote] no to moze trza dopingowac w rytmie gospel
[quote]#post1634843 ... Widzew dziś równie słaby, ale konkretniejszy, niestety....[/quote]
Nie, po prostu lepszy. Nie zaklinajmy rzeczywistości. Popełniali mniej błędów, a niektórych w ogóle.
Pozdrawiam znad morza, filmik sobie właśnie obejrzałem, no bez jaj, prowokacja i oszpecanie naszego stadionu, chłopaki szybka mobilizacja i akcja porządkowa, brać przykład, jakby usterki i remonty w takim tempie Kraków usuwał/robił bylibyśmy miastem wzór w Sevres pod Paryżem.
👹
Widzew w pierwszych minutach był w szoku, że tak mocno ich pressowaliśmy. Zamiast to wykorzystać i szybko strzelić na 2:0 to my nagle oddaliśmy im pole do grania.
My strzeliliśmy jedna bramkę , oni trzy po ewidentnych naszych błędach .
Przegrał ten kto byków zrobił więcej .
Najbardziej boli mnie ten Łukowski, chciałem go w Cracovii. Nie wiem dlaczego się nim nie zainteresowaliśmy. Niedość, że umiejętności ma to jeszcze psychicznie dojeżdża, nie tak jak nasze panienki, co jak ich ktoś przypresuje to im się nogi trzęsą .
- Edytowany
[quote]#post1634890 Widzew w pierwszych minutach był w szoku, że tak mocno ich pressowaliśmy. Zamiast to wykorzystać i szybko strzelić na 2:0 to my nagle oddaliśmy im pole do grania. [/quote]
W przerwie rzekłem do sąsiada , że jak oddamy łódzkim pole gry - przegramy .
Ot, taka sobie obserwacja gry .
Armand Duplantis 6.25 rekord świata!!!!!
Chłopaki z Cracovii - rekord świata w przejęciu flagi w trybie multiplayer! 🙂
Nie wiedzałem, że w JG i LPH jest tylu dekarzy 😁
Dzięki za szybką i skuteczną reakcje. Jebać widzew.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)