No oglądnąłem skrót, kosmiczny mecz.
Pokonanie USA na IO to jak, no nie wiem, rozwalenie Hiszpanii albo Argentyny albo Francji w piłce na MŚ.
Coś tam nie coś wiem o tym jak Amerykanie realizują przygotowania do IO w siatkówce, to co nasi zrobili to jest kosmos. Wiem powtarzam się, ale normalnie brakuje mi słów.
Nie ma czasu na szukanie w necie, napiszcie z kim gramy w finale i jaki był drugi półfinał?
Jak nasi w kajakach?
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
Chooj tam z siatkorzami , Szeremeta będzie się biła o złoto z chłopem.
[quote]#post1635459 No oglądnąłem skrót, kosmiczny mecz.
Pokonanie USA na IO to jak, no nie wiem, rozwalenie Hiszpanii albo Argentyny albo Francji w piłce na MŚ.
Coś tam nie coś wiem o tym jak Amerykanie realizują przygotowania do IO w siatkówce, to co nasi zrobili to jest kosmos. Wiem powtarzam się, ale normalnie brakuje mi słów.
Nie ma czasu na szukanie w necie, napiszcie z kim gramy w finale i jaki był drugi półfinał?
Jak nasi w kajakach?[/quote]
Finał z Francją która rozwaliła Italię 3-0
[quote]#post1635459
Nie ma czasu na szukanie w necie, napiszcie z kim gramy w finale i jaki był drugi półfinał?[/quote]
W drugim półfinale Francja dość gładko pokonała Włochów 3:0.
W Montrealu '76 w finale siatkówki mierzyliśmy się z wielkim CCCP.
I też nam wielkich szans nie dawano.
Mój Tata zawsze mi opowiadał jaki to był finał!!!
Czas na naszych Chłopaków roku 2024 aby napisali nowy rozdział historii polskiej Siatkówki. Za podniesienie się z dna po łupniu w 3 secie i połowie 4 seta, odwrócenie losów meczu z USA, które siatkówkę na olimpiadzie traktuje priorytetem i wyrwanie im tego meczu z gardeł, aż mi słów brakuje.
Tak bardzo bym chciał ich widzieć ze Zlotem Olimpijskim na szyji w sobotę!!!
A w tej niemieckiej kombinacji tam gdzie występuje Polka to nie jest chłop.
Mam pytanie do Kolegów, czy w boksie kobiecym nie ma ciosów na korpus, bo mam wrażenie, że panie to się głównie po uszach i czasami po szczękach smyrają.
@sterby#4472
Na tych igrzyskach nie ma boksu kobiecego.
Jest damsko-transowy.
A baby to najlepiej się za kudły szarpią.
Femke Bol nie dała rady, Amerykanka kosmos! rekord świata.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1-png-62213027.png[/img]
Ależ wspaniałe zawody odbyły się wczoraj na stadionie olimpijskim.
Botswańczyk pobił pewnego siebie amerykańskiego pajaca na 200 m, a srebrny medal wywalczył Kenneth Bednarek, któremu kibicuję od dawna ze względu na nazwisko.
Sara M-L zmiażdżyła rywalki na 400 pp bijąc rekord świata, szczególnie cieszy mnie pokonanie nederlandzkiej dziewuchy.
Pakistańczyk pobił rekord olimpijski w oszczepie, a rzucał z taką nonszalancją jakby wyrzucał śmieci.
Przepięknie cieszyła się Tara Williams po zwycięstwie w skoku w dal.
@sterby#4472
To jeszcze się dzisiaj napatrz na igrzyska, bo jutro, wiesz.. z dala od telewizora i innych nośników przekazu..:)
Chyba Tara Davies? A ten amerykański pajac nie był wcale niczego pewny, wiedział, że ma covid i czuł się kiepsko podobno już dwa dni wcześniej.
Davis Williams, kto ich tam może odróżnić 😉 Generalnie wszystkie ładne.
A chmurna Sara M-L po rekordzie świata nawet się raz uśmiechnęła.
Lyles jak na kogoś z covid to strasznie kozakował przed startem. Teraz byle katar nazywa się covidem.
Jutro też jadę za granicę, co prawda tylko województwa, ale będę z dala od telewizora.
A czy mogę se czasami sprawdzić wyniki na flashscore?
nie... popros kogos niech Ci tylko napisze koncowy wynik...
Sterby możesz sprawdzić ale już po meczu 😋 Broń Boże w trakcie.
@sterby#4472
Absolutnie nie!
Malo tego, nawet na forum nie możesz wejść!!
Dopiero w niedzielę:)
Jesteście bezwzględni, ale dobra, poświęcę się dla milionów, tylko pamiętajcie, że jednocześnie zapewniam sobie ojcostwo tych złotych medali.😋
Ja też mam problem z tym czy oglądać. Tego z USA nie oglądałem tylko słuchałem transmisji radiowej. Teraz nie wiem czy jutro oglądać czy słuchać? 🤔
Absolutnie należy zachować te zwyczaje jakie panowały w zwycięskim dniu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)