Bardzo fajny wywiad, Amir wygląda na rozsądnego gościa. Mam nadzieję, że dołoży do tego dobrą grę w piłkę.
-
-
Amir Al-Ammari nowym piłkarzem Cracovii!!!! Witamy!!!!
18 dni później
Amir Al-Ammari został powołany do kadry Iraku na wrześniowe spotkania eliminacji mistrzostw świata.
Irak zagra z Omanem (5 września, 18:00, Basra) i Kuwejtem (10 września, 20:00, Kuwejt).
za http://www.90minut.pl/news/333/news3336073-eMS-Amir-Al-Ammari-w-kadrze-Iraku.html
To troszke sobie posiedzi w samolocie i odpocznie w podróży..
[quote]#post1638097 Amir Al-Ammari został powołany do kadry Iraku na wrześniowe spotkania eliminacji mistrzostw świata.
Irak zagra z Omanem (5 września, 18:00, Basra) i Kuwejtem (10 września, 20:00, Kuwejt).[/quote]
To kolejny reprezentant kraju u nas... Chociaż reprezentacja Iraku nie należy do czołówki w strefie azjatyckiej, to warto takiego gracza mieć w kadrze... Nie wiem, czy w klubach naszej ekstraklasy są piłkarze reprezentacji swoich krajów, powiedzmy średnich pod względem sportowym (nie biorę pod uwagę zawodników z naszej reprezentacji, którą można zaliczyć do średniaków światowych).....
Czy ja wiem, czy to tak dobrze. Oczywiście splendor i jak dobrze zagra w reprze to Nasz klub zyskuje. Z drugiej strony jak są mecze kadr to nam rozwala kadre dość mocno.
A czy lepiej mieć reprezentantów średniaków, czy takich co się u siebie nie do końca łapią ale z mocnych repr to już inna sprawa.
No i teoretycznie na kadrach tez jest szansa na kontuzje bo grają o coś dla swojego kraju, więc walczą nie odstawiając nogi.
Jak to się mówi, są plusy dodatnie i plusy ujemne.
Na razie nie wygląda na Magika ze Wschodu...
- Edytowany
Dzisiaj prezentował się kiepsko ale trzeba mu oddać, że jest wybiegany jakąś technikę użytkową też posiada tylko od przyjścia regularnie ma te swoje przerzuty/ podania widmo na stratę nie wiem o co z tym chodzi…
- Edytowany
Oficjalnie nadaje mu pseudonim 'Wąski".
Dziś po 20 minutach do zmiany . A Jani niewiele lepszy . ☹️
[quote]#post1638663 Dzisiaj prezentował się kiepsko ale trzeba mu oddać, że jest wybiegany jakąś technikę użytkową też posiada tylko od przyjścia regularnie ma te swoje przerzuty/ podania widmo na stratę nie wiem o co z tym chodzi…[/quote]
Chodzi o to, że jest słaby i nie potrafi grać szybko i celnie nawet na standardy ekstraklasy i podaje nie wiadomo do kogo czyli do przeciwnika.
- Edytowany
Okultysta...póki co czaruje zamiast grać.
Resztami sił wierzę w niego dla Cracovii.
Póki co drugi oszima, strach się bać co wymyśli
Bardzo slaby mecz dużo.niecelnych podań, zwlaszcza główki.mnie irytowały do pilkarzy Górnuka.
Zsylka do rezerw na 2 tugodnie niech nabierze ogłady.
W takiej dyspozycji nie ma po co go wystawiać do gry .
20 dni później
Brawo Armani, piękne dośrodkowanie. W końcu się do czegoś przydałeś.
Jeszcze się rozkręci... Dajmy mu szansę, póki co bym go nie skreślał
16 dni później
Amir Al-Ammari z Cracovii został powołany do reprezentacji Iraku na październikowe spotkania eliminacji mistrzostw świata.
Irak zagra z Palestyną (10 października, 20:00, Basra) i Koreą Południową (15 października, 13:00, Yongin).
http://www.90minut.pl/news/334/news3343226-eMS-Amir-Al-Ammari-w-kadrze-Iraku.html
Bliski Dschód. Daleki Wschód. Ten to sobie polata. Wróci z jetlogiem i do kolejnej przerwy reprezentacyjnej będzie dochodził do siebie.
Najwyżej będzie grał tyle co z Mielcem. Da radę 😁
4 dni później
Nie wiem kto oglądał go przed transferem ale Amir na chwilę obecną jest tragiczny !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)