Nic a nic się nie dziwię, że się nie przebił do poważniejszego grania.
-
-
⚪️🔴 Henrich Ravas nowym zawodnikiem Cracovii!
Mam nadzieję że dzisiaj to było jego pożegnanie z przytupem z Cracovią
kiedy on nam coś wybroni ...
coś takiego. że po prostu nie miał by prawa tego obronić a to zrobił ...
coś na wagę punktów na które nie liczyliśmy ...
no czekam kur.wa i czekam ...
- Edytowany
Chujowy kontrakt.
Wypierdalaj
DNO
Czy zmiana bramkarza to byłoby jakieś ryzyko? Żadne. Gdyby Ravas miał polski paszport i bronił w taki sposób już dawno grałby w rezerwach, a nie był jedynką, ale tak to już jest, że obcokrajowcom dużo wybaczamy, a po swoich jedziemy przy pierwszym lepszym błędzie.
Muszę przeprosić.... broniłem Ravasa dawałem mu szansę alu już wiem to drewniak bez refleksu,a piłkę jaką odbił przed siebie dziś...no cóż katastrofa.
Szkoda słów. Tutaj rządzą jakieś układy i tyle. Gość nie nadaje się do grania na tym poziomie.
Czy układy tego nie wiem ale do gry się nie nadaje i tyle
Chłop dobrze wie że nie powinien grać, a sztab go wypycha siłą między słupki. Wystarczy zobaczyć na jego reakcje po nieudanych wybiciach itp. On jest ZAŁAMANY od pierwszej minuty meczu. Kpina.
Z Madejskim mielibyśmy zimę na pudle.
- Edytowany
Dopiero teraz oglądałem skrót meczu, potrzebowałem chwili by złapać dystans. Strzał po którym była dobitka Jacha na konto Ravasa. Myślałem (wydawało mi się z trybun), że on był pod słupek, a strzał był doklednie w Ravasa. Dobry bramkarz takie piłki łapie. Ravas nie.
@Rock#1477 Mam takie samo zdanie. Początkiem poprzedniego sezonu, przed przyjściem Glika, Sebastian wybronił co najmniej kilka strzałów z gatunku wartość dodana, m.in. w meczu z Lubinem. Ravas przez całą rundę miał jeden "wybryk" w meczu z Rakowem i może te dwie interwencje w Warszawie, choć i tam w jednej to było za dalekie wypuszczenie piłki piłkarza lampucery. Nie daje nam nic. Multum sytuacji na przedpolu, na którym nie istnieje, niemrawy, ospały, dokładnie jak ktoś napisał, jakby na antydepresantach był. Dość już
[quote]#post1653875 Dopiero teraz oglądałem skrót meczu, potrzebowałem chwili by złapać dystans. Strzał po którym była dobitka Jacha na konto Ravasa. Myślałem (wydawało mi się z trybun), że on był w pod słupek, a strzał był w Ravasa. Dobry bramkarz takie piłki łapie. Ravas nie.[/quote]
Ravas to nie jest bramkarz to marionetka która stoi i nic nie potrafi ..
Szybko się go pozbyć to sabotażysta.
Nie, po prostu niech siada na ławę.
Jeszcze to jak wybił tą piłkę to jedno ale zbierał się do tej piłka jakby próbował wstać najebany po 6 piwach
Pamiętam jak bodajże w 2023 na meczu z Widzewem często leciały w stronę Ravasa wyzwiska z D. Widać usłyszał, i teraz się za to mści. Bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć, jakim cudem ktoś kto kiedyś był jednym z najlepszych bramkarzy w lidze, teraz odwala taką chujnie.
Najwyższa pora żeby na mecz przyjść z ręcznikami i pożegnać sympatycznego Henia ze Słowacji,któremu ktoś za karę kazał stać na bramce, a ten nie ma o tym bladego pojęcia.
Dróżdż za niego 500 tys wywalił i nie ma chuja by go posadzili na ławkę.
Więc całe to pierdolenie o medalu MP z Ravasem w składzie trzeba w gruba księgę wsadzić i zapomnieć.
Mydli tylko oczy kibiców takim bajdurzeniem a przysłowiowego buca z tego będzie.
Uparł się na niewidomego heńka i do końca jego dni będzie naciskał by to on bronił.
Jak długo jeszcze?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)