Nie piszcie tu o 9 punktach w 16 meczach, bo mi się na starcie robi słabo. Już się nacierpiałem rok temu, gdy wiosną oglądałem mecze z Puszczą, Wartą i parę innych, a potem w podłym nastroju ledwo dowlokłem się do domu. Non possumus. Nie tym razem.
-
-
Przygotowania do sezonu 2024/25
- Edytowany
Leszeczku... grac trzeba o pelna pule a nie wybierac 😉 to albo to... nieuwaznie sluchasz prezesa... nieruchomosci drogie w utrzymaniu... hokej to koszt ogromny ktos na to musi zarobic... wiec nie ma co wybierac tylko grac o pelna pule i w PJS i w lidze... nie dziadowac..
Nawóz.. zapomnialem o nawozie... przeciez nie staniał przy inflacji i januszowych wysrywach o nawozie...
- Edytowany
Ja oczywiście jestem za graniem o pełną pule, tylko w to nie wierzę, że jesteśmy w stanie coś ugrać.
W PJS jesteśmy obecnie na 5 miejscu z realną szansą na awans o 1 pozycję (pół bańki). Trochę mamy straty do Widzewa, ale gdyby to się udało to wpływ większy o bańkę.
O ile pozycji możemy spaść w tym wyścigu żółwi? Oto jest pytanie. Na poprawę pozycji w tabeli po prostu przestałem po pięciu ostatnich kolejkach liczyć.
I oczywiście jeśli mnie ktoś spyta co wolę: 5 pozycję i słąby PJS czy 3 miejsce w PJS (bo wyżej nie wchodzi w grę) i 10 miejsce w tabeli to wybieram to pierwsze. Problem jednak taki, że żeby zdobywać punkty w lidze trzeba wygrywać, a do PJS [b]wystarczy wystawiać[/b] młodych, najlepiej wychowanków.
[quote]#post1657841 Bez przesady, te 9 punktów w 16 kolejkach chyba ugramy. Wystarczy punktować na poziomie jesiennych betonów. Jeśli będziemy punktowali jak malinowi, to może być nerwowo[/quote]
Jak spadniemy to będę derby z wieczystą i gts-em.
Ze strony klubu:
Przed nami pierwszy sparing w Belek! 🔜
Spotkanie kontrolne z NŠ Mura będziecie mogli oczywiście obejrzeć na naszym kanale, zapraszamy: https://tiny.pl/f9_6wwqn
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-01/473441855-996948389124558-1587029193192787853-n-jpg-54888512.jpg[/img]
Mecz dzisiaj o godzinie 11:00.
o 9:00
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-01/untitled-jpg-56183542.jpg[/img]
Istny pojedynek tytanów - ostatnie 10 meczów, 2 punkty ugrane
Dla Mury 3 mecz sparingowy, dwa razy przegrali z solidnymi ekipami 2:4 z Crveną i 1:2 z Asutrią Wiedeń
- Edytowany
Przegrywamy 0:1.
Szybka odpowiedź i 1:1 (Bzdyl)
- Edytowany
Ledwo włączyłem i 2 bramki.
Ale sędzia niezły kabareciarz. Gwiżdże chyba nie patrząc na to co się dzieje.
Bramka Kallmana praktycznie - młody na pustą. Co nie zmienia faktu, że na grę Bzdyla patrzy się z najwyższą przyjemnością. Rózga za to prawie wszczął bójkę
- Edytowany
Sędziowie w turcji jeśli chodzi o tematy obozowe to jest niezła mafia, kto zagłębia się z tematy buka ten na tureckich obozach i sparingach się nie śmieje... :)
Rózga powinien już wylecieć z boiska, chyba były tam już ręce na twarzy. O ile szanuję że młody ma charakter tak chyba nie do końca rozumie ze jego kartka w każdym meczu jest już obstawiana na 1.01
Przyjemnie się patrzy na Bzdyla, musi nabrać więcej krzepy młody ale nawet na tle pierwszego zespołu wyróżnia się technicznie. Opanowanie z piłką pod nogami na bardzo dobrym poziomie.
Jak to nie był karny, to co trzeba zrobić, żeby sędzia gwizdnął?
Ewidentny :) już nas kręcą
Ten Hasic jak był irytujący swoją nonszalancją tak dalej jest. Cięzko sie na niego patrzy.
emocje > Pomietło
bez szpilek w młodego ale już 35min za nim a on dalej się odkręca by przyjąć poprawnie pierwszą piłkę w spotkaniu.
W drugiej odsłonie z młodych żadnych pozytywnych znaków niestety nie widziałem. Chłopcy chyba dobrze się czują w drugim zespole.. :)
Śmigło ostro na ambicji za co szacun ale jest strasznie surowy piłkarsko ten chłopak (tak wiem że rok nie grał w piłkę ale w tym temacie to akurat nic się nie zmieniło), może Lech by nam puścił tego Szymczaka na rundę? Biorąc pod uwagę jak często kontuzjowany jest Van Buren to dobrze by było mieć kogoś do rywalizacji/zastąpienia z Kallmanem
Nie oglądałem sparingu a jak wypadł Al- ammari tak jak zawsze czyli.. trzeba odnotować że był na boisku i tyle
[quote]#post1657953 Nie oglądałem sparingu a jak wypadł Al- ammari tak jak zawsze czyli.. trzeba odnotować że był na boisku i tyle[/quote]
uczepiłeś się jak rzep psiego ogona (nie bronie go), ale tyczy się większości zespołu.. po prostu wystąpili ... :)
A ilu nowych jest na obozie zeby się zgrywali przed wazna runda gdzie jest szansa na zajecie miejsca medalowego???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)