O właśnie!!! Gdzie jest licznik karnetow!!!
-
-
Przygotowania do sezonu 2024/25
Jest jakiś obowiązek kupowania tych karnetów? Po chuj mi wiedza czy kupiłeś jeden z drugim i dlaczego nie. Lata mi to, jak musisz jeden z drugim się tłumaczyć przed sobą to proponuję wizytę u psychologa, dużo taniej od karnetu nie będzie, ale może w lepszej godzinie ! No i psycholog będzie udawał że mu zależy.
[quote]#post1627951 Jest jakiś obowiązek kupowania tych karnetów? Po chuj mi wiedza czy kupiłeś jeden z drugim i dlaczego nie. Lata mi to, jak musisz jeden z drugim się tłumaczyć przed sobą to proponuję wizytę u psychologa, dużo taniej od karnetu nie będzie, ale może w lepszej godzinie ! No i psycholog będzie udawał że mu zależy.[/quote]
Oczywiście że jest! Nie czytałeś uważnie forum widać! Nie będzie karnetów nie będzie wzmocnień! Dodatkowo kto nie kupuje karnetu nie jest prawdziwym kibicem tylko bagietą!!! Po chuj to krasnal ma brodę a pingwin do wody wchodzi oraz ty się odzywasz ...
Wizyta u psychologa to koszt około 350 zł więc więcej jak karnet na tą padakę która nas czeka!
[quote]#post1627951 Jest jakiś obowiązek kupowania tych karnetów? Po chuj mi wiedza czy kupiłeś jeden z drugim i dlaczego nie. Lata mi to, jak musisz jeden z drugim się tłumaczyć przed sobą to proponuję wizytę u psychologa, dużo taniej od karnetu nie będzie, ale może w lepszej godzinie ! No i psycholog będzie udawał że mu zależy.[/quote]
Eee to Ty nie wchodzisz na forum Thermomixarzy tylko po to żeby 8x dziennie napisać, że za chuja nie kupisz tak drogiego garnka? Albo na forum gołębiarzy żeby im 12x dziennie napisać że są pojebani latając za tymi ptakami? Albo na forum fotograficzne żeby 5x dziennie napisać że robienie zdjęć to nie jest coś dla Ciebie?
Człowieku, co Ty robisz z wolnym czasem?!
- Edytowany
[quote]#post1627955 ... Albo na forum gołębiarzy żeby im 12x dziennie napisać że są pojebani latając za tymi ptakami?...[/quote]
Oni musza z rana wiaderko Red Bulla pic ze potrafia latac za golebiami...
Dronami latają 😉
I miłośnicy tych latających szczurów sokoły wędrowne mordują
- Edytowany
Ale Rock wsadzij kija w"fora" 😂
Będzie transmisja ze sparingu?
Tak, będzie.
- Edytowany
Pod tym linkiem:
17:00
https://www.youtube.com/live/2TTFa8YmKJE
Dzisiaj ciężki wpierdol od radomiaka i lawinowo kupujemy karnety żeby ratować klub albo chociaż żeby sciągneli nam na ten sezon jakąś 10
Wyjściowy skład na randomiak
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/1000021525-jpg-10652434.jpg[/img]
Przed transmisją powinno być ostrzeżenie dla epileptyków.
Czat w transmisji to jakaś pomyłka - służy głownie jakimś zjebom spod Warszawy do wyzywania Cracovii
Ta cała transmisja to jakaś pomyłka.. :D
Nasz komentator nadaje się na Mistrzostwa Europy. 10 minut dukał skład Cracovii, po prostu przygotował sie do pracy.
Widocznie komentuje ze studia w Krakowie i ma tą samą transmisję co my :D
- Edytowany
Generalnie to nie wygląda to jakoś rewelacyjnie 😥 Ja wiem że to sparing ... ale myślę że mamy ogromny deficyt wartościowych zawodników którzy mogą robić różnicę z takim sradomiakiem a dopiero co z lepszymi ekipami ehhhh.....
Oczy krwawią! Ciężko się to ogląda ...
Chłop właśnie na koniec sparingu powiedział że mecz się skończył wynikiem 2:1 😂 prze chuj.
[quote]#post1628457 Nasz komentator nadaje się na Mistrzostwa Europy. 10 minut dukał skład Cracovii, po prostu przygotował sie do pracy.[/quote]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)