Może niech się prezes jeszcze zastanowi nad Hrosso.
-
-
34 kolejka Ruch-Cracovia, sobota 25.05 17:30
Może jednak przedłużmy kontrakt z Hrosso...
wyglądamy jak zbieranina z podwórka, żal
Celność naszych podań to porażka. Do tego ZERO celnych strzałów na bramkę, Żałosne.
Ta kadra jest w wakacje do calkowitego zaorania.. Tu nie pomoze nawet swiatowej klasy trener... To sa pilkarze bez ambicji, bez genu zwyciestwa i bez umiejętności. Goscie transferowani na podstawie dyskietek i ktos kto ich sprowadzal, dzialal ewidentnie na szkode klubu.
Won z tymi nieudacznikami!
Jeszcze tylko "prezent" dla kibiców i wakacje.... pomyślał piłkarzyna kopiąc się w czoło.
Konieczne jest wymienienie 80 procent składu ... Trenera też szybko wymienimy ...
Nie myślałem, że drugi taki mecz jak z Puszczą nam się przytrafi. Zaczynam mieć wątpliwości, czy to wszystko trener Kroczek będzie potrafił poukładać (przewietrzyć...). Ja rozumiem, że to mecz może bez większej stawki, ale żeby tak przejść obok gry, to dla mnie świadczy o mentalności piłkarza. 2-0.
0;2.. ehh
[quote]#post1622362 Gdyby nie wygrana z Rakowem, spadlibyśmy[/quote]
Gdyby nie wygrana z nowym mistrzem Polski, spadlibyśmy. Wymieniajcie nadal : Gdyby nie wygraną z ..... spadlibysmy 😉
Dobrze że już koniec tego beznadziejnego sezonu. Podziękować najemnikom, zrobić dobre transfery i przedstawić plan na kolejny sezon
chłopy grają, my się rozglądamy 😅
Nie dość, że łamagi, to jeszcze lenie...
Dramat
Oshima to już niech wydupca jak najdalej.
po idiotycznej stracie Oshimy
Co za ku***wy bez ambicji !!
Rozgonic to towarzystwo wpizdu...
Oni sobie robia jaja i hanbia najstarszy Polski klub...
Zajebisty nowy trener wpierdol od puszczy i od ruchu
Wstyd kurwa. Wszyscy wypierdalać :)
Żółty pożegnał się z nami przepiękną stratą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)