Może jest w TOP 3, tylko aktualnie ma niższą formę po prostu i to trener miał na myśli.
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
Takie tłumaczenie co kto miał na myśli można przy piwie uskuteczniać analizując Zaczarowaną Dorożkę Gałczyńskiego, a nie gadać o zawodniku o którego formie, dodam formie słabej toczy się dyskusja nie tylko u nas na Forum ale i w prasie, zauważa się badziew jaki prezentuje.
Nikogo przy zdrowym wzroku takimi jajami się nie da zbajerować.
Ale przecież nie będzie publicznie Ravasa krytykował bo miałby smród w szatni,to jest zrozumiałe.
Osobiscie uwazam, ze za te karygodne slowa nt Ravasa trener Kroczek powinien dyscyplinarnie wyleciec z roboty to raz. Natychmiast! A dwa - powinien wykupic czas antenowy po wieczornym wydaniu Wiadomosci i wszystkich, ktorzy poczuli sie opluci/ zniesmaczenie/ etc publicznie przeprosic! A jak juz bedzie na bezrobociu i bedzie mial duzo wolnego to boso do Canossy.
- Edytowany
Nie przesadzajmy. Wystarczyłoby oświadczenie na głównej że uważa Ravasa za cieniasa.
[quote]#post1654229 ... by nie musieć rotować w składzie meczowym Janasikami...[/quote]
Jestem zaskoczony, że wszyscy jadą po Janasiku (zepsuł coś? asystował przy straconej bramce? nie trafił setki?), a chwalą Hasica za "technikę". Technikę czego? Strzału? Podań do nikogo? przegranego dryblingu? No chyba że po 60 minucie to już się nie liczy i wolno np. przyjmować na 2 metry.
https://fb.watch/whcaL0JRLM/
Nie widziałem tego wcześniej a jest znakomite!
Poradnik dla trenera Kroczka.
Zmiana bramkarza na duży plus tylko czemu tak późno !!!!
Mały kamyczek do swojego ogródka sam se wrzuciłeś, Madejski pokazał na kogo trzeba było stawiać po kilku słabszych meczach Ravasa
- Edytowany
Dobrze, że już święta...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-12/obraz-png-48458049.png[/img]
Idź trener do spowiedzi na święta, bo ta szalona runda, która dała nam tyle radości, ostatecznie wyszła gorzej niż jedna jesień, kiedy to zimowaliśmy na 2 miejscu.
Ciezko sie zloscic na trenera, ktory zrobil wynik ponad stan. Jednak to sciagniecie Hasica i wpuszczenie wiadomo kogo, mocno mnie nadal denerwuje, zwlaszcza, ze pozniej byl rzut wolny z niezlej odleglosci, a co z nim zrobil Maigard i spolka to wszyscy widzieli. Hasic nawet na stojaco jest wartoscia dodana, kazdy staly fragment dzieki niemu moze przerodzic sie w zagrozenie.
Dziwna zmiana , przesunięcie Rózgi na prawą stronę , dziwne ustawienie Kalmana i nie mamy ofensywy .
Trochę to zastanawiające . Chyba , że o czymś nie wiemy ...
Wygląda na to, że trener zanieczyścił zbroję i postanowił za wszelką cenę zdobyć punkt, czego niniejszym mu gratuluję, ponieważ był to zancznie lepszy nasz mecz, niż ten na początku sezonu
💬 "Tę rundę oceniam na czwórkę"
Trener Dawid Kroczek podsumował spotkanie z Piastem Gliwice.
https://youtu.be/0KED7hIGnTs?si=dJ2c4vzO0IZaAE_v&sfnsn=mo
Dzisiaj tylko dwie zmiany, Ławki rezerwowych nie mam taka prawda.
- Edytowany
Ja się dalej zastanawiam, po co w protokole widniał wśród rezerwowych Van Buren. Ani nie rozgrzewał się w przerwie (wtedy mniemałem, że wchodzi od 46 minuty), potem jak już wszedł Filip to rezerwowi stali (prowadzili dalszą rozgrzewkę) koło naszego sektora i tam też Micka nie było
[quote]#post1655230 Ja się dalej zastanawiam, po co w protokole widniał wśród rezerwowych Van Buren. Ani nie rozgrzewał się w przerwie (wtedy mniemałem, że wchodzi od 46 minuty), potem jak już wszedł Filip to rezerwowi stali (prowadzili dalszą rozgrzewkę) koło naszego sektora i tam też Micka nie było[/quote]
van Buuren zapewniał oprawę muzyczną w szatni 😎
Kroczek powiedział na konferencji po meczu, że sukces buduje się powoli.
Ja to czytam: zapomnijmy o walce o pudło wiosną. Będziemy ogrywać młodzież i może uda się kogoś wypromować i sprzedać. Jak się sprzeda to może się kogoś kupi, po taniości, żeby za rok znowu kogoś wypromować i sprzedać. Drużynę będziemy budować na tych, za których nie dostaniemy wystarczającej kasy. Oni będą u nas grali, aż im się kontrakty pokończą i odejdą za darmo.
Jak ktoś jest młody, to może kiedyś doczeka medalu, ja już jestem za stary
Co do trenera, to jak zimą nie wymyśli jakichś nowych schematów gry, to trzeba go będzie wymienić, bo to co wymyślił na tą rundę już wszyscy przejrzeli i od kilu meczów nie potrafimy z nikim wygrać (w 7 ostatnich meczach zdobyliśmy 8 punktów).
Fajnie już było, teraz wraca bryndza.
Tak źle, tak niedobrze ...
Chyba nie wszyscy dojechali do wyników drużyny :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)