Pozwólcie przedstawić sobie:
Pan żubr we własnej osobie.
No, pokaż się, żubrze. Zróbże
Minę uprzejmą, żubrze
😉
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
https://pilkanozna.pl/90-minut-z-dawidem-kroczkiem-nie-przesiaduje-w-klubie-jak-w-kawiarni-wywiad/
Wywiad z Kroczkiem
Nie przekonuje mnie ten gość - póki fart przy nim i Cracovii to niech trwa.
Ale co on może jeszcze zrobić? Wąsy zapuścić?
Lepsze jest wrogiem dobrego, tak że ten...
[quote]#post1642841 Nie przekonuje mnie ten gość - póki fart przy nim i Cracovii to niech trwa.[/quote]
To co wolałbyś Stokowca czy Ojrzyńskiego, od lat grzebaliśmy w śmietniku trenerskim i wzieliśmy teraz kogoś na dorobku dobrze spisującego się w niższych ligach, i według mnie sprawuje się bardzo dobrze, widać postęp, podoba mi się w naszej grze to że jesteśmy uniwersalni i nieobliczalni tzn, trzeba zagraç niskim presingiem jak z Rakowem,dajemy radę,trzeba zagrać wysoko jak z pogonią dajemy radę, jak trzeba gonić wynik, to walczymy do końca oczywiście zdarzają się słabsze mecze jak ten z Radomiakiem czy Widzewem,plus czasem mnie dziwi to wystawianie Glika w jedenastce i Hasić na ósemce z Radomiakiem, ale wreszcie widać nadzieję na lepsze wyniki(na mistrzostwo w tym sezonie nie liczę, chociaż było by miło).
@Bucky Nome#11445
No nie, na bank, gdyż powiedział na weszło, że utrzymywanie się przy piłce jest nieistotne, a ważne co w sieci. Wąsaty miał wielu drwali vide Żytko, a mieli grać piłką i utrzymywać się przy niej za wszelką cenę. Efekty wszyscy znamy.
[quote]#post1642874 [quote]#post1642841 Nie przekonuje mnie ten gość - póki fart przy nim i Cracovii to niech trwa.[/quote]
To co wolałbyś Stokowca czy Ojrzyńskiego, od lat grzebaliśmy w śmietniku trenerskim i wzieliśmy teraz kogoś na dorobku dobrze spisującego się w niższych ligach, i według mnie sprawuje się bardzo dobrze, widać postęp, podoba mi się w naszej grze to że jesteśmy uniwersalni i nieobliczalni tzn, trzeba zagraç niskim presingiem jak z Rakowem,dajemy radę,trzeba zagrać wysoko jak z pogonią dajemy radę, jak trzeba gonić wynik, to walczymy do końca oczywiście zdarzają się słabsze mecze jak ten z Radomiakiem czy Widzewem,plus czasem mnie dziwi to wystawianie Glika w jedenastce i Hasić na ósemce z Radomiakiem, ale wreszcie widać nadzieję na lepsze wyniki(na mistrzostwo w tym sezonie nie liczę, chociaż było by miło).
[/quote]
Nawet te porażki z Widzewem i Radomiakiem to nie były przegrane w fatalnym stylu tylko po przyzwoitych występach.
@Norbi#42540
O ile z widzewem się zgodzę, to z randomiakiem zagraliśmy totalny piach.
- Edytowany
[quote]#post1642881 @Norbi#42540
O ile z widzewem się zgodzę, to z randomiakiem zagraliśmy totalny piach.[/quote]
No nie bardzo. Bliżej nam było do remisu z Radomiem niż wstydzewem. Lepiej z przodu wyglądaliśmy w Radomiu.
Ciężko to pisać, ale niestety widzew nas zjadł, a Radomiak tylko wykorzystał naszą nieskuteczność.
[quote]#post1642883 [quote]#post1642881 @Norbi#42540
O ile z widzewem się zgodzę, to z randomiakiem zagraliśmy totalny piach.[/quote]
No nie bardzo. Bliżej nam było do remisu z Radomiem niż wstydzewem. Lepiej z przodu wyglądaliśmy w Radomiu.
Ciężko to pisać, ale niestety widzew nas zjadł, a Radomiak tylko wykorzystał naszą nieskuteczność.
[/quote]
W każdym razie nie były to kompromitujące porażki. Widzew, w tym sezonie, jest mocny a Radomiak wczoraj pokazał też sporo jakości. Według mnie najsłabiej wypadliśmy w pierwszym meczu z Piastem.
W naszym meczu z Radomiakiem głównym błędem zbyt optymistyczne podejście, a przede wszystkim ustawienie Hasicia tam, gdzie nie powinno go być. Grał ofensywnie, a z tyłu nie było wystarczającego zabezpieczenia. I przez to Radomiak mógł hasać. Ten mecz dobrze ten problem ustawienia pokazał, a z kolei mecz z Pogonią dowiódł, jak ważne jest, żeby Hasić był na swoim miejscu. Najważniejsze, że trener wyciąga wnioski. Oczywiście zwykłego szczęścia też w meczu z Radomiakiem zabrakło, bo remis był na wyciągniecie ręki.
Brawo Panie Trenerze, takimi meczami zdobywa się medal MP.
Teraz trzeba potwierdzić formę zespołu w meczu ze Stalą.
@sterby#4472
Z przystankiem w Nowym Sączu 😉
Kroczek jest to trener słaby , tylko ma wyniki.
Ma wyniki bo jeszcze nie rozszyfrowany jak Siemieniec w zeszłym sezonie 😋
[quote]#post1643027 Ma wyniki bo jeszcze nie rozszyfrowany jak Siemieniec w zeszłym sezonie 😋[/quote]
Tylko siemieniem potrafi grać jedną taktyką, my ją często zmieniamy, to jest trudniejsze do rozszyfrowania, a poza tym nie obraził bym się żeby nas rozszyfrowali tak jak siemienca w zeszłym sezonie
Z trenerem Kroczkiem jest pewien problem ale widzę to tak :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/vovnc88evgcajv8v-jpg-86889327.jpg[/img]
Póki co mamy najwięcej strzelonych bramek. Obrony już chyba nie poprawimy w tej rundzie.
Brawo.. nie wierzyłem kompletnie w umiejętności trenerskie a jednak wyniki pokazują ze dajesz rade.. brawo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Antoine, Goście (3)