Dlaczego Atanasova nie było na ławce???
Panie nauczyciel wytłumaczysz to???
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
- Edytowany
Jakbyś słuchał konferencji to byś wiedział
Do lekarza, słuchałem live , no chyba głuchym. Idę na YouTube odsłuchać jeszcze raz.
No po prostu mówił o tym
Konferencja: „Wszystko było dobrze, ale nie wygraliśmy i jesteśmy rozczarowani.”
Aha...
Panie trenerze jak by było wszystko ok. To i wynik byłby ok. Tak czy nie?
Pan Dawid niech lepiej potrenuje rezerwy.. szybko go zweryfikuje liga coś czuje tylko niech Pan Drożdż będzie szybki w działaniu odnośnie następcy bo nie każdy sezon będzie taki jak ostatnio..
Idziemy mniej więcej tym samym kursem co końcówka poprzedniego sezonu. Wygrywamy z lepszymi na wyjeździe, przegrywamy z równymi bądź słabszymi u siebie. 10 meczy na wiosnę 1,25pkt/mecz, 3 mecze jesienne 1,33pkt/mecz. Oczywiście jeszcze jest wcześnie by wyciągać śrenie z meczów jesiennych. Próba mniejsza niż 8-10 jest mało miarodajna, ale tak to wygląda.
Nadal nie mamy pomysłu na atak pozycyjny, zbyt dużo czasu zajmuje zawodnikom podjęcie decyzji, podania są niedokładne, przyjęcia złe, bieganie wolne. Coraz mniej wierzę, że z tej mąki będzie jakiś chleb.
Tak słabymi meczami u siebie frekwencji się nie zbuduje. Scenariusz optymistyczny na najbliższe 3 kolejki - zdobywamy 4 punkty w meczach wyjazdowych i męczymy bułę z Górnikiem.
Poczkajmy więc na próbę dużą
Nie no serio ktoś jeszcze chce go słuchać? Dostajemy 3:1 a gość wychodzi i mówi że należą im się słowa uznania... Kur...wa mać przecież to złotousty Podolinski przy nim wymieka. Dramat, dramat i jeszcze raz dramat
Co wyście chcieli od Zielińskiego...
Do przerwy na reprezentację mamy 4 mecze /3wyjazdy/ w których możemy nie zdobyć nawet 1 punktu
Już trzeba szukać następcę na 1.09.2024r.
Je..ć wkłady do koszulek !!!!!!! Dawno tak scierą przez ryj nie dostałem !!!! Kroczku i bando pseudowkładów DZIĘKUJĘ !!!!! filipikowszczyzny cd.
Z Zielińskim prawdopodobnie byśmy se pykali dziś w Pruszkowie albo Legnicy. Trzeba było dać dograć Kroczkowi sezon, efekt nowej miotły, ale nie zostawiać na następny sezon. Zostawić jako asystent trenera, niech się podszkoli pod okiem doświadczeni szkoleiowca, a nie iść w opcje budżetową. Cracovia nie jest od eksperymentów. Chcą eskerymentow, niech idą na drugą stronę błoń, tam jest eksperyment cybermariana.
- Edytowany
Czasem to mam wrażenie, że żaden trener nie pomoże i nie ma sensu dyskutować. Jest jaki jest. Piłkarze czemu nie grają? Za mało pieniędzy zarabiają? Czego Wam brak?
Ja wam powiem co będzie raz wygramy na farcie, raz przegramy, raz zremisujemy, będziemy ciułać punkty, więc oczywistej podstawy do zwolnienia nie będzie, tym bardziej, że przy tym stylu czasem urwiemy punkty faworytowi. W drugiej części sezonu zacznie nam się palić dupa i będzie zmiana na łapu capu.
Panie Dawidzie dziękujemy.
Koniec kredytu zaufania.
To nie piłkarski kindergarten.
Potrzebujemy kogoś, kto poukłada drużynę tak, żeby PRZYNAJMNIEJ grała na miarę potencjału. Idealnie, żeby wykręciła jakiś lepszy wynik. No i żeby dało się to oglądać.
Po co trzymać kogoś, kto nie potrafi mając do dyspozycji tylu reprezentantów kraju zdominować na własnym boisku ligowych średniaków? A jeśli nie chce dominować, to niech chociaż ich pokona.
Frekwencja też mam wrażenie, że jest na kredyt. Ale zachłyśnięcie się Cracovią od nowa wkrótce przejdzie, jak nie będzie wyników.
- Edytowany
[quote]#post1634925 Co wyście chcieli od Zielińskiego...[/quote]
Ja na przykład chciałem, żeby zdobywał więcej punktów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)