No cóż. Gramy co mecz innym składem. Bez skutku. Widać pan Jacek nerwowo szuka dziwnych rozwiązań. Dla nas najważniejszy mecz za tydzień. Jak nie wygramy, to kaplica... Na dziś w Szczecinie Margaard, Oshima do natychmiastowej zmiany. Maigaard to największe rozczarowanie i nie wiem jak można go wystawiać do jedenastki. Gramy w osłabieniu.
-
-
26 kolejka : Pogoń Szczecin - CRACOVIA 30.03.2024 godz. 20:00
Rapa gra na Grosika? Matko (Perdic) i corko, To moze si ezle skonczyc dla jego psychiki.
- Edytowany
Bez zmian ..wszystko zajebiscie u Trenera..no pewnie.. zaraz 3:1..
[quote]#post1610966 [quote]#post1610962 Makuch,atanasov.kaka i Rakoczy na boisko[/quote]
Znając trenera, to koło 78 minuty będzie korygował skład [/quote]
Zwycięskiego składu się nie zmienia ;)
Eeee skład jest zajebisty...
- Edytowany
MIXER W OCZY. Tak to wygląda jak narazie.
Rapa zanim się obróci to ogląda jaki kolor butów ma 36letni Grosicki, Oshima klasyka dwa przeskoki nad piłka, trzy obroty przez prawe ramie i zagranko do tyłu, ktoś tam chce ale nie może. Bitri gra taka że serce w gardle.
Jedyny farcik taki ze faktycznie obecnie chyba no znajdą się te 3 gorsze zespoły od nas które polecą na ci-pe 😅
Opcja na czerwiec: RESET, Jacek dzięki ale zgasłeś, komu się kończy umowa dziękujemy (Otar może i Hebo do zatrzymania, o ile z Otarem może być ciężar jak nic), Bramkarza z prawdziwego zdarzenia, utyty Czech do domu, Seba na swoje miejsce.. itd itp.
[quote]#post1610968 No cóż. Gramy co mecz innym składem. Bez skutku. Widać pan Jacek nerwowo szuka dziwnych rozwiązań. Dla nas najważniejszy mecz za tydzień. Jak nie wygramy, to kaplica... Na dziś w Szczecinie Margaard, Oshima do natychmiastowej zmiany. Maigaard to największe rozczarowanie i nie wiem jak można go wystawiać do jedenastki. Gramy w osłabieniu.[/quote]
Maigaard to rzeczywiście rozczarowanie ale naszym większym problemem jest brak środka pola pogoń robi tam co chce i prawe wachadło rapa na Grosickiego to żart.ale my tu piszemy o natychmiastowych zmianach a drugą połowę zaczynają ci sami
śmieszny ten oshima, podaje komuś i pokazuje mu ręką gdzie ma podać zamiast samemu to od razu zrobić
- Edytowany
Nowa rzeczywistość to i nowa liga imo będzie.
Zdejmuje Sokołowskiego, który coś tam grał. Trener nie ogarnia rzeczywistości.
A kiedy on ogarniał ?
Dwie ofensywne zmiany już w 58 minucie, odważnie :)
A Ty się czepiasz za kogo...
Podziwiam naszego trenera, nie pie.rdoli się w tańcu z jakomśtamPogoniom
Makuch to zajbiscie ma opanowane te strzały głową.... jakby miał zeza przynajmniej, nigdy nei wiem w która strone piłka poleci...
[quote]#post1610981 Makuch to zajbiscie ma opanowane te strzały głową.... jakby miał zeza przynajmniej, nigdy nei wiem w która strone piłka poleci...[/quote]
Ja wiem tylko tyle , że nie skończy w sieci
I liga wita. Zieliński SPADAJ !!!!!
Tak to się robi...Zieliński dość do kurwy nędzy!!!
Super Kakabadze :)
Na nogach do Krakowa, a jak będzie daleki wyjazd żadnych wakacji tylko wyjazd w nocy lub nad ranem w dniu meczu. Szkoda kasy
Tragedia, czemu my trzymamy tego Zielińskiego?
Czyli można się rozejść
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)