[quote]#post1605053 Jestem bardzo ciekawy jakby zagrał Rózga parę minut w meczu z Radomiakiem to co jeszcze by nie pasowało do czego można było by się doczepić🤔[/quote]
Tego się nie dowiemy.
Zagrał sparing z zabolami cały mecz bodajże. Trener ,chcę wierzyć, że wie co robi.
-
-
20 kolejka. Cracovia - Radomiak Radom, sobota 10 lutego, 15:00
[quote]#post1605055 [quote]#post1605053 Jestem bardzo ciekawy jakby zagrał Rózga parę minut w meczu z Radomiakiem to co jeszcze by nie pasowało do czego można było by się doczepić🤔[/quote]
Tego się nie dowiemy.
Zagrał sparing z zabolami cały mecz bodajże. Trener ,chcę wierzyć, że wie co robi.[/quote]
Cel był jeden zwycięstwo
Został zrealizowany i to okazale bo 6:0 więc nie mam zamiaru się czepiać trenera ani żadnego zawodnika tylko tak dalej.
Kiedy ogrywać takich młodych zawodników, jak nie właśnie w tak ułożonym meczu, kiedy będzie taka druga okazja?
Po drugie, taki Makuch czy Kallman mieli okazje odpocząć przed bardzo ważnym meczem z ZL, te 3 pkt. które już były zapewnione od kilkudziesięciu minut nie wystarczą na całą rundę, różnice na dole tabeli poza ŁKS są nadal minimalne.
[quote]#post1605062 Kiedy ogrywać takich młodych zawodników, jak nie właśnie w tak ułożonym meczu, kiedy będzie taka druga okazja?
Po drugie, taki Makuch czy Kallman mieli okazje odpocząć przed bardzo ważnym meczem z ZL, te 3 pkt. które już były zapewnione od kilkudziesięciu minut nie wystarczą na całą rundę, różnice na dole tabeli poza ŁKS są nadal minimalne.[/quote]
Na drugi dzień po meczu był zaplanowany sparing z Górnikiem
dla tych zawodników którzy mniej grają.Może pod tym kątem trener nie wystawił Rózgi.
No tak, gdyby zagrał 20 minut w meczu ligowym to sparing miałby z głowy.
ale chyba rozgryzłem. Do 64' trener zrobił 4 zmiany, wprowadzając "pierwsze alternatywy". Z ostatnią czekał do 85', żeby mieć zmiane "na wszelki wypadek". I chyba tak było słusznie.
[quote]#post1605062 Kiedy ogrywać takich młodych zawodników, jak nie właśnie w tak ułożonym meczu, kiedy będzie taka druga okazja?
Po drugie, taki Makuch czy Kallman mieli okazje odpocząć przed bardzo ważnym meczem z ZL, te 3 pkt. które już były zapewnione od kilkudziesięciu minut nie wystarczą na całą rundę, różnice na dole tabeli poza ŁKS są nadal minimalne.[/quote]
Tym bardziej, że praktycznie dysponujemy tylko dwójką napastników .
[/quote]
Tym bardziej, że praktycznie dysponujemy tylko dwójką napastników .[/quote]
to i tak o dwóch więcej niż wielki projekt (Papsz...) sorki Raków
[quote]#post1605082 [/quote]
Tym bardziej, że praktycznie dysponujemy tylko dwójką napastników .[/quote]
to i tak o dwóch więcej niż wielki projekt (Papsz...) sorki Raków[/quote]
Tylko czekać kiedy będą chcieli kupić duet Patryk-Ben a w rozliczeniu oddać Pestke &Myszora..
Myślę, że nie ma co przesadzać z tym doszukiwaniem się dlaczego nie zagrał. W kolejce przed nim byli inni do grania, którzy są na granicy pierwszego składu i w danym momencie byli potrzebni na boisku. Może potrzeba było utemperować młodego, albo zmusić do większego wysiłku na treningach? Z resztą zadebiutował inny nasz wychowanek i z tego należy się cieszyć. Rózga zagrał mecz na następny dzień, więc minuty jakieś chwycił. Jestem pewny, że dostanie jeszcze dużo szans w tym sezonie i da nam dużo radości, trener uznał tak a nie inaczej, a to on a nie my ich widzi na co dzień na treningach i on będzie rozliczany z postępów młodzieży :)
[quote]#post1605085 Myślę, że nie ma co przesadzać z tym doszukiwaniem się dlaczego nie zagrał. [/quote]
K_tomas ale tu nie problem doszukiwać się / nie doszukiwać się. Po prostu po tym meczu nie ma sie o co i do kogo przyczepić
(no może poza wypowiedzią trenera druzyny z północnych krańców Małopolski - o niesłusznej czerwieni)
a Polacy a już kibice w szczególności wprost chorzy jak nie ma o co sie czepiać 🛶
Trzech naszych w 11 kolejki!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/417457334-964209201728817-3644730948633314747-n-jpg-43926568.jpg[/img]
Fajmie się ogląda po tak efektownym zwycięstwie kulisy meczu Cracovia-Radomiak zajebista atmosfera na trybunach i w zespole oby baaardzo dłuuuugo.
Dzięki Robert !
Jeszcze nie było z tego co pamiętam tak długiego materiału z kulisów meczu. Strach pomyśleć jak długi materiał powstałby po jakimś 14:0
[quote]#post1605091 Trzech naszych w 11 kolejki!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/417457334-964209201728817-3644730948633314747-n-jpg-43926568.jpg[/img][/quote]
Ten pajac z Pogoni w 11 kolejki 😂 On to powinien dostać nominację do Oskara 😃
Błazen niezły z niego😎
[quote]#post1605452 Błazen niezły z niego😎[/quote]
Zgadza się ale mecz im wybronił, a sytuacji było sporo
- Edytowany
[quote]#post1605461 [quote]#post1605452 Błazen niezły z niego😎[/quote]
Zgadza się ale mecz im wybronił, a sytuacji było
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)