[quote]#post1638217 Jeszcze nie tak dawno strzelił w meczu z Rakowem w tamtej rundzie i w tym meczu grał całkiem nieźle to że chłopak ma chwilo doła nie trzeba go odrazu krzyżować tak ma wielu piłkarzy .
[/quote]
To "nie tak dawno" to było 19 maja. Nie przeczy to zresztą tezie, że "grał w kratkę". Oczywiście, że nie ma chłopaka co krzyżować. Potencjał ma ogromny, ale uzasadnione jest pytanie "dlaczego go nie wykorzystuje?". Po rozwodzeniu się "ekspertów" C+ nad faktem, że Cracovia nie jest klubem w którym ten brylat może się rozwinąć jestem przekonany, że wszystkie te zachowania to jest gra agenta na sprzedanie Michała za psi grosz. Ja nie wierzę w bajki o wychowankach. Nie na tym poziomie finansowym. Michał jak chce to powinien mieć możliwość odejścia (za rozsądne ieniądze). Ale gierki, które się wokół niego odbywają i ta "obniżka formy" bardzo źle o nim swiedczą.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Zatrzymać Kallmana -to najważniejsze zadanie aktualnie
4 dni później
Ktoś słuchał dzisiaj w Radio Kraków co mówił Prezes?
https://www.radiokrakow.pl/audycje/prezes-cracovii-cena-za-filipa-rozge-bliska-rekordu-ekstraklasy/#google_vignette
Krakowska Strefa Wywiadu: Mateusz Dróżdż (odc. 43)
https://www.youtube.com/watch?v=oIN9nHx8IJ8
Dzięki!
14 dni później
Dróżdż bierz się do roboty i usuwaj kratę pomiędzy a i b. Stadion w Katowicach ma właściwie identycznie położony sektor gości co my i nie mają żadnej kraty
[img]https://stadiony.net/pic-buildings/pol/stadion_miejski_w_katowicach/stadion_miejski_w_katowicach532.jpg[/img]
[img]https://stadiony.net/pic-buildings/pol/stadion_miejski_w_katowicach/stadion_miejski_w_katowicach531.jpg[/img]
Kurwa mać mam taki wkurw że rozniosę laptopa, to co odjebałeś z ochroną woła o pomstę do nieba !!!!!
Wielki minus !!!!
Mecz bez kibiców to huj nie mecz !!!!!
Nie na darmo zwą złotówa !!!!!!!
[quote]#post1641537 Kurwa mać mam taki wkurw że rozniosę laptopa, to co odjebałeś z ochroną woła o pomstę do nieba !!!!!
Wielki minus !!!!
Mecz bez kibiców to huj nie mecz !!!!!
Nie na darmo zwą złotówa !!!!!!![/quote]
Ratuje go tylko akcja za free z paprykarzami!
Prezes!
Na rts byś tego nie odjebal bo by cię wieśniaki zjazdły....
Ostrzegali z widzewa że odpierdolisz jakiś numer jako prezes i odjebałeś....
Panie medialny może byście coš wystękali na godzinę przed meczem.
RZECZNIK DO WY*IERDOLENIA NATYCHMIAST!
A Ty Dróżdż nie masz minusa tylko pałę z wykrzyknikiem
Nie przepadam za tą panią i uważam że się nie nadaje ale to nie rzecznik podejmuje jakiekolwiek decyzje. Informuje tylko o tym co jej karzą powiedzieć.
[quote]#post1641560 Nie przepadam za tą panią i uważam że się nie nadaje ale to nie rzecznik podejmuje jakiekolwiek decyzje. Informuje tylko o tym co jej karzą powiedzieć.[/quote]
Dobrze jak nie ma informacji a podaje godziny to jej je*anym obowiązkiem jest pisać takie dyrdymały jak musimy jeszcze chwilę poczekać, decyzja się opóźnia itp.
Informować kibiców na różnych kanałach a nie pierdziec na Twitterze.
Bądźmy poważni… godzina do meczu i nic nie wiadomo
Pogubili się biedni, A mały sztab mają...
- Edytowany
@staban
Ty myślisz że to ona decyduje o tym co pisze na x?
Tak, rzecznik jest tzw " .....łapem" , od niego nic nie zależy . Mówi ci mu każą .
Pytanie do prezesa , to ma być Cracovia od nowa ?
Profesjonalny Klub 🤣🤣🤣🤣🤣
Jprdl
Don Filipiak bis
[quote]#post1641569 Ty myślisz że to ona decyduje o tym co pisze na x?[/quote]
Myślę że chodzi o całokształt, konferencji przed i po meczowych nie da się słuchać w wykonaniu tej Pani.
[quote]#post1641569 Ty myślisz że to ona decyduje o tym co pisze na x?[/quote]
Tak myślę , że ona decyduje co pisze na SWOIM koncie na Twitterze Ty piszesz za siebie na forum czy osoby trzecie ?
Ja przyczepiam się po prostu do bardzo słabego warsztatu tej pani jest sytuacja kryzysowa wali się i pali to rzecznik ma ją jakoś ratować a jej beznadziejne komunikaty Potęgują chaos.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)