Panie prezesie teraz piłka jest po naszej stronie potrzebujemy koniecznie sukcesu sportowego.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Panie Prezesie wykorzystajmy to że .urwy są tam gdzie ich miejsce.
Cracovia Pany !!!
[quote]#post1622805 Panie Prezesie wykorzystajmy to że .urwy są tam gdzie ich miejsce.
Cracovia Pany !!![/quote]
... Ale ich miejsce jest w okręgówce...
[quote]#post1622521 Mógł dostać inne funkcje w klubie. [/quote]
3 trener bramkarzy w 1 drużynie.
Ludzie, taka jest kolej rzeczy. Zawodnicy odchodzą.
Nie ma papierów trenerskich to co może robić w klubie w POKu pracować?
O tym pisałem
- Edytowany
Czopek Włodarczyk twierdzi że
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/1000020670-jpg-21318492.jpg[/img]
[b]Edycja z 26.05.2024 o godz. 21:53 (scalono posty)[/b]
Ryży fiut broni Glika. Bo mu w piątek Burlikowski pęto opiedr...olił to teraz broni Glika, że ich Prezes opierdolił że przeszli obok meczu a klub stracił finansowo...
Jeb...na ruda męda bygdosko żydzewska...
- Edytowany
Po kiego niby by mieli mecz sprzedać?
Co by to miało dać Ruchowi?
A eklapa to chyba jednak zbyt oglądana liga, żeby mafia bukmacherska wałki kręciła + nasi piłkarze chyba mieli normalnie płacone.
Meczu nie widziałem (multiliga), ale można jedynie przeczytać, że nasi specjalnie się nie wysilali.
Bardziej bym obstawiał ogólne wyrypanie na to spotkanie w zaistniałej sytuacji (zdecydowanie nie popieram, ale cóż, nie taki rzeczy się widziało), niż jakieś wałki.
Temat sprzedaży (nie ważne czy się pojawił oskarżenie z ust prezesa czy nie) uważam za absurdalny.
Oddzielmy już grubą kreską ten zakończony sezon i jedźmy od nowa.
Z tym umacnianiem się to ostrożnie, póki co Puszcza nas wyprzedziła w tabeli.
- Edytowany
[quote]#post1622881 Po kiego niby by mieli mecz sprzedać?
Co by to miało dać Ruchowi?
A eklapa to chyba jednak zbyt oglądana liga, żeby mafia bukmacherska wałki kręciła + nasi piłkarze chyba mieli normalnie płacone.
Meczu nie widziałem (multiliga), ale można jedynie przeczytać, że nasi specjalnie się nie wysilali.
Bardziej bym obstawiał ogólne wyrypanie na to spotkanie w zaistniałej sytuacji (zdecydowanie nie popieram, ale cóż, nie taki rzeczy się widziało), niż jakieś wałki.
Temat sprzedaży (nie ważne czy się pojawił oskarżenie z ust prezesa czy nie) uważam za absurdalny.
Oddzielmy już grubą kreską ten zakończony sezon i jedźmy od nowa.
[/quote]
Oczywiście nie wiem jak było, ale podejrzewam (czytam między wierszami), że prezes wpadł do szatni i powiedział piłkarzykom, że przez to, że przeszli obok meczu klub stracił 400K. Glik który zagrał tragicznie, a być może poczuł się pociągnięty za swój śląski korzeń wyskoczył ze stwierdzeniem, że prezes oskarzył go o sprzedanie meczu/odpuszczenie go śmierdzielom. Moim zdaniem "uderz w stół, nożyce się odezwą". Jak napisałem wyżej postawa Glika w tym meczu wzbudzała wątpliwości co do pełnego zaangażowania, a jego reakcja na słowa prezesa umacnia mnie w przekonaniu, że nie ma czystego sumienia. W mentalności polskiego ligowca siedzi, żę jak mecz jest bez zasadniczej stawki to się go olewa. Dodatkowo Glik jest Ślązakiem. Sprawa śmierdzi i wolałbym by w zaistniałej sytuacji, o ile Kamil nie wystosuje oficjalnego sprostowania, kontrakt z nim został rozwiązany.
Leszeczku opanuj swoje fantazje. Ktoś puscił plotki , ktoś kogoś tak czy inaczej zrozumiał. "Życzliwi" Cracovii na to siedli a Ty się nakręcasz i inputujesz Glikowi to czy tamto. Daj se siana a sprawa niewarta aby nawet o niej czytać a co dopiero pisać
Jest tam Piotr Burlikowski, mój przyjaciel z Bydgoszczy. To dobry kolega, życzę mu, jak najlepiej. Rudy o Burlikowskim
Śmierdzi to na odległość.
[quote]kilka razy rozmawiałem z nim u mnie w salonie i ma klasę[/quote]
A nie podczas herbatki u Pani Bukietowej?
Ruda kurwa puszcza jakieś ploty, już za dobrze zaczęło się dziać w Cracovii to trzeba narobić smrodu.
Zaraz się uruchomi Miga, Knura i reszta wiślackiego ścierwa... Będą jątrzyć, psuć atmosferę i przedstawiać w złym świetle i Prezesa i Cracovię.
W takich sytuacjach MUREM ZA PREZESEM.
Knura się schował w czeluściach swego sadla i wpierdziela resztki paluszków z konferencji.
Dokładnie bo wszystkich boli dupa ze się utrzymalismy to próbują jątrzyć dziennikarskie śmiecie..
Chyba prezes ma prawo odnieść się do postawy zawodników na boisku w meczu z Ruchem . Czyżby niektórzy oczekiwali pochwały za mecz, obok którego większość z nich przeszła ?
[quote]#post1622909 Ruda kurwa puszcza jakieś ploty, już za dobrze zaczęło się dziać w Cracovii to trzeba narobić smrodu. [/quote]
A co niby tUSK ma do Cracovii ???? 🤪🤪🤪
Ja rozumiem wkurzenie, całkowicie słuszne zresztą bo zagraliśmy dramatycznie, natomiast sposób załatwienia sprawy wygląda źle patrząc po opisach. Profesjonalny prezes nie powinien reagować w emocjach. Potem tworzą się właśnie takie sytuacje i kwasy wewnątrz klubu. Miejmy w tym wszystkim świadomość, że nasz prezes nie jest bezbłędny, żebyśmy się nie stali ślepymi fanatykami, czymś na wzór kościoła prezesa jak po drugiej stronie Błoń, co można zaobserwować w niektórych wypowiedziach nawet w social mediach. Musimy go "kontrolować", oceniać też jako kibice. Nowy prezes zrobił sporo dobrego już do tej pory, ale nie możemy też popadać w skrajność i się zatracić w chwaleniu, niezależnie czy w tym konkretnym przypadku Boniek ma rację czy nie.
Kamil dobrze pisze, nasz prezes dużo dobrego robi bez dwóch zdań, ale czasami nie umie trzymać nerwy na wodzy, a to błąd.
Pewno wpadł.wnerwiony , nawrzucał z nerwów, że starciliśmy kasę z niższego miejsca, powiedział 2 zdania za duzo i afera z dupy, niepotrzebnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)