Spokojnie panowie. Z tego co wiem to kibice Baby Jagi zostaną wpuszczeni a ten list to pewnie lipa.
-
-
Cracovia nie chce wpuścić Jagi
Zadnego pisma do Jagiellonii klub nie wysylal! Nie bylo tez prowadzonych rozmow Misiora z przedstawicielami Stowarzyszenia kibicow Jagielloni!!!
Tak wiec informacje prasowe jak i te, które posiadaja kibice z Bialegostoku sa nie do konca prawdziwe.
Przypominam tez, ze to wlasnie Misior był zawsze jednym z tych, którzy chcial widziec przyjezdnych na stadionie Cracovii. Przyklad ---> Derby z Hutnikiem!
Widze ze niektorzy maja kiepska pamiec, albo od niedawna zainteresowali się w ich mniemaniu „swoim ukochanym klubem”.
I to nie klub jest nieprzygotowany do przyjecia kibicow przyjezdnych... tylko my – jego kibice.
Wiadomość zmieniona (06-04-04 22:02)
ja bym był za nie wpuszczaniem dlatego ze kibice Cracovii sa nieobliczalni a to dlatego ze zobacza swoja flage dostana szału i rozpierd.... jage tak ze policja nie pomoze skonczy to sie bardzo smutno czyli zamknieciem stadionu.Scenariusz moze byc tez inny czyli przed meczem kilku smierdzieli z jagii zostanie zaszlachtowanych w biało-czerwone pasy na wieczna pamiątke,naszych nie upilnuje nawet armia Rohanu nie ma sensu czytac nastepnego dnia o bohaterach i ofiarach .Misior zlituj sie i zablokuj ten mecz dla przyjezdnych inaczej BOGOWIE WOJNY obudza sie a mrok wyjdzie z cienia i na długi czas spowije ŚWIĘTE MIEJSCE.
Wiadomość zmieniona (06-04-04 22:37)
bARTOlo nie rozsmieszaj mnie!!
"Nie bylo tez prowadzonych rozmow Misiora z przedstawicielami Stowarzyszenia kibicow Jagiellonii!!!"
Moze to sekretarka rozmawiala ze Stowarzyszeniem?
Wiadomość zmieniona (06-04-04 22:46)
sir_zak - on troche lepiej wie od ciebie
Ta dyskusja traci sens....
Chyba warto poczekać na jakieś oficjalne stanowisko klubu...
po wpisie bartolo - koniec tematu - najlepiej zamknąc!
a kibiców (z Białegostoku, tylko z barwami tego konkretnego Klubu) - ZAPRASZAMY!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)