A oni nie podpisali już wcześniej?
-
-
Nowa rzeczywistość
Świstak płakał jak czytał. Z radości.
Wcześniej podpisaliśmy umowę partnerską z Akademią Piłkarską Czarni Jasło. Teraz z Klubem Czarni Jasło.
https://youtu.be/s-3xisTYiCQ?si=C9tr6-Pe_bDsbxfX
[quote]#post1617515 Stary lajkonik to był lajkonik
A ten nowy to jakiś podrabianiec.
Mam nadzieję, że dałoby się po Panu Krzysztofie odzyskać konika, pięknie zresztą zdobionego w wyszywany złotą nicią napis 1906 Cracovia i kultywować tradycję tak jak trzeba...[/quote]O, lajkonik jest w studiu na stadionie. Widać go na filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=waC4Zzpw0uA
8 dni później
Panie Jarosławie Gambalu, dyrektorze skautngu; Cracovia znaczy Kraków, Powtarzanie "Cracovia Kraków" w każdym zdaniu nie przystoi nie tylko osobie z tytułem doktora. Nie idź tą drogą i wyruguj ten nieznośny nałóg,
[quote]#post1620000 Panie Jarosławie Gambalu, dyrektorze skautngu; Cracovia znaczy Kraków, Powtarzanie "Cracovia Kraków" w każdym zdaniu nie przystoi nie tylko osobie z tytułem doktora. Nie idź tą drogą i wyruguj ten nieznośny nałóg, [/quote]
Przyłączam się do protestu. Nic mnie tak nie wq..... jak to Cracovia Kraków.
A skąd może być Cracovia? Z wieliczki, Gdańska, Radomia..?
CRACOVIA i wszystko jasne. (A Kraków to sobie dodaje analfabeta)
Ale poza tym wywiad bardzo fajny.
I prowadzony przez kolegę forumowicza :)
Jakiego Kolegę?
Kolega forumowicz mógłby mówić trochę wolniej. Niestety dykcji za dobrej nie ma i jeśli w dodatku mówi szybko to trudno go zrozumieć. Taka życzliwa uwaga 😉
[quote]#post1620002 ... A skąd może być Cracovia? Z wieliczki, Gdańska, Radomia..?...[/quote]
Jest jeszcze w Urugwaju i chyba w Kamerunie ;-)
…powstałe w hołdzie tej jednej jedynej Cracovii. Milan Milanówek też jest :)
[quote]#post1620002 [quote]#post1620000 Panie Jarosławie Gambalu, dyrektorze skautngu; Cracovia znaczy Kraków, Powtarzanie "Cracovia Kraków" w każdym zdaniu nie przystoi nie tylko osobie z tytułem doktora. Nie idź tą drogą i wyruguj ten nieznośny nałóg, [/quote]
Przyłączam się do protestu. Nic mnie tak nie wq..... jak to Cracovia Kraków.
A skąd może być Cracovia? Z wieliczki, Gdańska, Radomia..?
CRACOVIA i wszystko jasne. (A Kraków to sobie dodaje analfabeta)[/quote]
Wieliczki z dużej litery jak już się tak przyczepiamy:)
[quote]#post1620019 Jakiego Kolegę?[/quote]
Dołączam sie do pytania. 🙂
Rock ujawni sekret jak będzie 10k na liczniku.
Niestety był u mechesa i mu licznik przekręcili do zdradzenia tajemnicy.
Jeśli dobrze kojarzę Kamil Jagodyński to forumowicz KamilloLce (?)
[quote]#post1620685 Jeśli dobrze kojarzę Kamil Jagodyński to forumowicz KamilloLce (?) [/quote]
To akurat chyba inny Kamil
- Edytowany
[s]Inne nazwisko, ma P...
RODO[/s]
- Edytowany
Potwierdzam - KamilloLce z forum to KamilloLce z Twittera 😁 Także personalia można łatwo zidentyfikować 😅
No to coś się jednak nie zgadza :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)