Ok, teraz już wiem, bo zrozumiałem ,że to Boniek jest nie tylko rudą dziwką, ale też kmiotem, kłamcą i sprzedawczykiem 😛
-
-
Kamil Glik w Pasach - witamy!
- Edytowany
@janczer#558 I pro-gts-owskim pachołkiem.
Za wyjątkiem cyber debila Jarka, bo mają walkę w kisielu od lat.
6 dni później
Jak ten co byl upokorzony?? Najlepszy na boisku?? pewny punkt obrony?
4 dni później
Bardzo dobry mecz Kamila dzisiaj.
Ale co najmniej dwa takie rozpaczliwo - glikowe wybicia typu świeca zanotowałem
Ale on zawsze ta grał, świece, przebitki, zderzenia, auty, kiksy, i bramki po rogach…
Dobry mecz
[quote]#post1636090 Ale on zawsze ta grał, świece, przebitki, zderzenia, auty, kiksy, i bramki po rogach…
Dobry mecz[/quote]
Ze wskazaniem na bramki ...,(do właściwej) po rogach :)
Na 0 z tyłu plus dla niego..
Dobry mecz, mam nadzieję, że utrzyma formę na kilka kolejek przynajmniej .
Zagrał dobry mecz, ale też to co grała Korona mu ułatwiało sprawę. Zobaczymy jak mu pójdzie z drużyną grającą kombinacyjnie przed i w polu karnym. On ma duży problem ze zwrotnością.
Przede wszystkim jak mu pójdzie z dobrymi technicznie i szybkimi rywalami . Ot , choćby z Imazem ?
Komisja Ligi Ekstraklasy SA uwzględniła protest złożony przez Cracovię w sprawie żółtej kartki Kamil Glika, którą zawodnik otrzymał w meczu 4. kolejki z Koroną Kielce.
Żółta kartka dla 36-letniego obrońcy nie będzie wliczana do rejestru kartek jako pokazana niesłusznie.
Źr. Ekstraklasa sa
17 dni później
- Edytowany
Wieszaj te buty na kołek bo już nadajesz się tylko na mecze gwiazd emerytów
Opchnijmy go w końcu do tej Wieczystej, zanim aptekarz się zorientuje, że dla nich też będzie osłabieniem....
Nie zagrał ani źle, ani dobrze wg mnie
[quote]#post1640060 Opchnijmy go w końcu do tej Wieczystej, zanim aptekarz się zorientuje, że dla nich też będzie osłabieniem....[/quote]
Ale zdajesz sobie sprawę, że to jedyny obrońca w naszej kadrze, który może być tym centralnym w ustawieniu z trójką obrońców?
Ale cała linia obrony przy nim sie "sypie"
Nie ma nic do niego ale on od początku mi nie pasuje do Cracovii
Niech idzie do kolegi Peszki na wypożyczenie bo nikt go nie kupi.
Na środku był próbowany każdy inny, Jugas w Radomiu, w tym meczu z 4 poprzeczkami, zupełnie nie wiedział co ma robić, Ghita, np. w Mielcu, Zieliński szybko zrezygnował. Najlepsze wrażenie dla mnie na tej pozycji zrobił Hoskonen, ale i tak zawalił w Białymstoku bramkę na 1-1, a ostatnio Górnikowi po prostu sprezentował bramkę. Pany zrozumcie, Glik nie ma żadnego konkurenta. Dopóki go nie będzie, nie przeganiajcie Kamila...
Każdy jeden jest lepszy od niego.
[quote]#post1640080 Na środku był próbowany każdy inny, Jugas w Radomiu, w tym meczu z 4 poprzeczkami, zupełnie nie wiedział co ma robić, Ghita, np. w Mielcu, Zieliński szybko zrezygnował. Najlepsze wrażenie dla mnie na tej pozycji zrobił Hoskonen, ale i tak zawalił w Białymstoku bramkę na 1-1, a ostatnio Górnikowi po prostu sprezentował bramkę. Pany zrozumcie, Glik nie ma żadnego konkurenta. Dopóki go nie będzie, nie przeganiajcie Kamila...[/quote]
Jeśli Glik jest najlepszy na pozycji środkowego przy grze trójką stoperów to znaczy, że lepiej wrócić do gry na dwóch stoperów. Kamilowi już E-klasa odjechała. Gdyby miał odrobinę trzeźwego oglądu sytuacji powiedziałby do Kroczka kmicicowe "Kończ waść wstydu oszczędź"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)