Niemczycki - 6
Kakabadze - 6
(66') Rapa - 5
Jugas - 8
Rodin - 7
Ghita - 5
Pestka - 5
Rakoczy - 6
(59') Källman - 7
Loshaj - 5
(66') Oshima - 6
Rasmussen - 6
Myszor - 5
(80') Knap - b.o.
Makuch - 6
(80') Balaj - b.o.
-
-
Oceńcie Piłkarzy! - sezon 22/23 - 1 Górnik Zabrze
Niemczycki - 6
Kakabadze - 6
(66') Rapa - bo
Jugas - 8
Rodin - 7
Ghita - 5
Pestka - 5
Rakoczy - 7
(59') Källman - b.o.
Loshaj - 56
(66') Oshima - b.o.
Rasmussen - 6
Myszor - 7
(80') Knap - b.o.
Makuch - 6
(80') Balaj - b.o.
Niemczycki -7
Kakabadze - 7
(66') Rapa - 5
Jugas - 8
Rodin - 7
Ghita -7
Pestka - 4
Rakoczy - 8 (naciągane, bo dużo strat, ale jednak gol, asysta i wybicie z linii bramkowej)
(59') Källman -6
Loshaj - 7
(66') Oshima -6
Rasmussen - 6
Myszor - 5
(80') Knap - b.o.
Makuch - 6
(80') Balaj - b.o
Niemczycki - 7
Kakabadze - 7
(66') Rapa - 6
Jugas - 7
Rodin - 7
Ghita - 7
Pestka - 6
Rakoczy - 7
(59') Källman - 6
Loshaj - 7
(66') Oshima - 6
Rasmussen - 7
Myszor - 7
(80') Knap - 6
Makuch - 7
(80') Balaj - bo
Niemczycki - 6
Kakabadze - 6
(66') Rapa - 5
Jugas - 6
Rodin - 5
Ghita - 5
Pestka - 4
Rakoczy - 6
(59') Källman - 5
Loshaj - 5
(66') Oshima - 5
Rasmussen - 5
Myszor - 6
(80') Knap - bo
Makuch 5
(80') Balaj - bo
- Edytowany
Niemczycki - 8
Kakabadze - 7
(66') Rapa - 6
Jugas - 8
Rodin - 8
Ghita - 7
Pestka - 6
Rakoczy - 8
(59') Källman - 7
Loshaj - 7
(66') Oshima - 6
Rasmussen - 6
Myszor - 6
(80') Knap - bo
Makuch - 7
(80') Balaj - bo
Niemczycki - 6
Kakabadze - 7
(66') Rapa - 5
Jugas - 7
Rodin - 6
Ghita - 7
Pestka - 5
Rakoczy - 8
(59') Källman - 6
Loshaj - 7
(66') Oshima - 6
Rasmussen - 5
Myszor - 6
(80') Knap - bo
Makuch - 5
(80') Balaj - bo
- Edytowany
Niemczycki - 7 - zero z tyłu. Interwencje skuteczne/szczęśliwe. Nie wnikam, skoro do sieci nic nie wpadło.
Kakabadze - 6 - kilka klasowych zagrań. Ładnych przyjęć. Szkoda, że strzał anemiczny (jak na jego możliwości). Po przerwie zgasł
(66') Rapa - 5 - solidny zmiennik
Jugas - 7 - świetne wejście ofensywne. Bardzo podoba mi się taki joker, nadciągający ch**j wie skąd
Rodin - 6 - solidny, dobrze dyrygował obroną
Ghita - 6 - bez zastrzeżeń
Pestka - 6 - od kapitana będę oczekiwał więcej. Zwłaszcza jeśli wymienia się jego nazwisko w kontekście mundialu. Strzał w 1. połowie na plus. W drugiej nie zanotowałem błysku.
Rakoczy - 7 - wydawało mi się, że gra słabo. Ale skończył mecz z golem, asystą. Walczył jak wściekły byk. Dobry odbiór, po którym był faulowany.
(59') Källman - 6 - przyjęcie klasa! Szkoda, że zeszła mu piłka, bo miałby idealne wejście do drużyny. Podoba mi się, jak prze do przodu, idzie z piłą, naciera na bramę. Z tych szarż możemy mieć jeszcze pociechę.
Loshaj - 6 - nie rozumiałem pojawienia się Floriana w pierwszym składzie. Ale wyszło na to, że trener zna się lepiej. Plus za bramkę, przez resztę meczu był mniej widoczny.
(66') Oshima - 6 - to, że powinien był strzelać, to każdy wie. Ale trzeba podkreślić, jak przytomnie zachował się w tej akcji, mając za sobą zaledwie parę treningów z nowymi kolegami. Ciekaw jestem bardzo jego występów i wpływu na grę drużyny.
Rasmussen - 6 - jak już miałem narzekać, że chłop przeszedł obok meczu, to w 86. minucie tak ruszył do pressingu na połowie rywala, że aż sam się zmęczyłem patrząc, co on wyczynia.
Myszor - 6 - kilka fajnych zagrań. Wyjście z tłoku z założoną "siatką" rywalowi pokazuje, że czuje się mocny i pewny siebie. Miło patrzeć, jak się rozwija z meczu na mecz. Nadal bardzo szybki!
(80') Knap - b.o.
Makuch - 6 - na zachętę. Grał bardzo pożytecznie. Sprawił, że w końcu nie graliśmy w dziesięciu. Na razie trzeba poczekać na mecze, w których pokaże klasę. Oby stało się to szybko. Rozwiązanie worka z bramkami bardzo nam wszystkim pomoże
(80') Balaj - b.o. - widzę cię chłopie. Starasz się. To dobrze
Jak to fajnie po zwycięstwie.. odżywa tradycja oceniania.. Panowie, prośba wielka, bądźcie tak łaskawi i wejdźcie na temat po porażce, Alocha robi super robotę, ale potrzebuje waszych głosów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)