Witam jaki byście polecili telefon iphone dla osoby która chce się przerzucić z androida. Kwota jaką mam do dyspozycji 3500. Obecnie mam samsunga a52s 5g. Zależy mi aby iphone mial dość dobra baterie i zdjęcia robił dobre więcej wymagań nie mam
-
-
Jaki Iphone
iPhone 12 będzie w sam raz
- Edytowany
Dołóż do IPhona 13 ( aktualnie zniżki mają w imad https://imad.pl/dla_ciebie/sklep.html ) . Bardzo wydajny, aparat super ALE nie ma teleobiektywu. Bateria bardzo fajna jak na standardy dzisiejszych flagowców. Niestety wolno się ładuje i nie ma szybkiego odświeżania (ekran).
Z iP jest tak, że dużo opcji do wyboru nie masz, więc w sumie jak już chcesz kupować, to po prostu bierzesz najnowszy model w budżecie jaki masz do dyspozycji i dobierasz sobie względem rozmiaru jaki Cie interesuje. Jak lubisz małe telefony, to bierzesz wersje mini, jak większe, to większe i tyle.
W czym te iphony są lepsze od szajsungów np. ? Moja córa się upiera na to, ja się bawiłem tym badziewiem i stwierdziłem, że nigdy w życiu za tyle kasy bym tego nie kupił, bo według mnie to nie jest warte tyle kasy ile na to trzeba wydać ☝
[quote]#post1533385 Dołóż do IPhona 13. Bardzo wydajny, aparat super ALE nie ma teleobiektywu. Bateria bardzo fajna jak na standardy dzisiejszych flagowców. Niestety wolno się ładuje i nie ma szybkiego odświeżania (ekran).
Z iP jest tak, że dużo opcji do wyboru nie masz, więc w sumie jak już chcesz kupować, to po prostu bierzesz najnowszy model w budżecie jaki masz do dyspozycji i dobierasz sobie względem rozmiaru jaki Cie interesuje. Jak lubisz małe telefony, to bierzesz wersje mini, jak większe, to większe i tyle. [/quote]
Prócz baterii nie ma znaczącej różnicy z 12, a różnica to ok 800 zł patrzac wyłącznie na zaufane sklepy.
@jurassic#2264
Jeśli chodzi o różnice to system który działa wydajnie na kilkuletnich telefonach. Poza tym iPhone’a zawsze łatwiej odsprzedać później. Jeśli córka zasługuje to możesz spróbować z jabłkiem, będziesz mieć spokój na dłuższy czas wg mnie
Córa ma dobrego szajsunga, a upiera się na jabłuszko, bo podobno robi lepsze zdjęcia, Bawiłem się wczoraj tym jabłuszkiem i nieprawda, a szajsung którego ma i tak do dzisiaj robi najlepsze zdjęcia ze wszystkich jego nawet nowszych modeli.
Wszystko to jest bardzo porównywalne jeśli chodzi o fotografie. Jak zajmuje się robieniem zdjęć na poważnie to niech bierze 13 pro albo s22 ultra. A zapewne tak nie jest i jeśli masz budżet 3,5 k to kupisz za to 12 albo 13 mini. I będzie zadowolona . Podejrzewam ze tu nie chodzi o zdjęcia tylko jakby to ująć jabłko jest bardzo popularne wśród młodzieży
[quote]#post1533701 W czym te iphony są lepsze od szajsungów np. ? Moja córa się upiera na to, ja się bawiłem tym badziewiem i stwierdziłem, że nigdy w życiu za tyle kasy bym tego nie kupił, bo według mnie to nie jest warte tyle kasy ile na to trzeba wydać ☝ [/quote]
Jak chcesz telefon który ma dobry aparat , jest mega wydajny , wodoszczelny , z ładowaniem indukcyjnym to na rynku zostają 4-5 modeli , Iphone 13 max pro 5600 , sony xperia 1 III 5700 Xaomi mi 11 ultra 5600 i Samsung 6200 , więc ceny Iphonów na tle konkurencji nie są już tak wygórowane . Sam teraz korzystam z 13 m pro i nie zamieniłbym na nic z androidem , 0 lagów , bateria trzyma 2 dni gdzie przez większość dnia z niego korzystam . Nie grzeje się jak np xaomi i sony .Aparat naprawdę daje radę , Ogólnie jest to telefon mega prosty w obsłudze . Kiedyś byłem mega przeciwnikiem , jednak sporo znajomych co mieli jabłka przekonali mnie do niego ,jednak faktycznie za tą cenę dostaje się dopracowane urządzenie i masz pewne wsparcie kilka lat co niestety w Androidzie kuleje .
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-05/a5ec4bba-fcba-4700-92b4-78a0c7abe640-png-44504215.png[/img]@ssj#3515 Mój 12 Pro Max po roku to samo - bateria - 100%. Trzyma mega (rzadko ładuję więcej niż raz ba 2 dni), mimo, dość dobrej, eksploatacji, Tak naprawdę, to w topowych modelach różnicę robi system. iOS jest idealnie uszyty, wymagania w app store dla developerów aplikacji - wyśrubowane, stąd wielu preferuje Apple.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)