Czy dziewczyna może wejśc na mój identyfikator czy musze jej kupić jednorazowy przed meczem?? Niech się ktoś wypowie jak było na Stasiaku...
-
-
Jak jest z identyfikatorami??
Ale wy jesteście ciemni... Nie różnicie się od tych którzy są przeciwko Cracovii. Idzćie może od razu na komisariat donieść na Misiora...
Pasmaniac coś z tobą nie tak?? Bo nie widze logiki w twoim poście, który nijak się ma do mojego pytania o identyfikator dla dziewczyny. Nie wiem co ma do tego komisariat i Misior?? Chyba, że pomyliłeś tematy i wpisłeś się tu przypadkiem to co innego...
Niestety Pasmaniac ma racje. Nie rozkminiajmy kto wszedł na mecz z identyfikatorem a kto bez. Pały też czytaja to forum!
Przy okazji pozdrowienia dla por. Jaszczuka
bez odbioru
No to wszyscy odpowiedzieli perszingowi na zadane pytanie ..... :)
Ja powiem tak, musiałem Żonie zrobić identyfikator... i teraz mam spokój...
Aha, najlepiej jechać na Wielicką, 2xzdjecia, 2xdokumenty w imieniu swojej kobiety, miła Pani na maszynie sprawe załatwia w minut 5 i koniec problemu raz na zawsze... a po jednorazówy swoje trzeba odstać...
Wiadomość zmieniona (02-04-04 23:51)
Wielkie dzięki!! Pomogliście mi bardzo...
Teraz już wiem przynajmniej, że przedsprzedaż biletów nie jest dla mnie niestety:-(( Przynajmniej dopóki mojej pięknej nie wyrobie normalnego identyfikatora.
Wyrób jej normalny identyfikator
jesli mozna przy okazji: od jakiego wieku dzieci muszą mieć bilety?
Ponoć od siedmiu...
Ale mówię PONOĆ
spox, moje ma duuuuuuuużo mniej :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)