Nie wiem czy dalej jest zwyczaj nadawania hasła meczom rozgrywanym na Kałuży (dawno nie miałem programu meczowego w ręce).
W każdym razie ja proponuję takie:
Połamane i pogięte radomszczańskie meble gięte;-)))
czego piłkarzom (przede wszystkim) i nam życzę.
-
-
Hasło meczu z Radomskiem
"Kto Hetmanem wojuje od Bojara zginie"
brawo Icek66 widać żeś w temacie!
Chociaz w szlachetnych barwach grają (żółto-niebieskie:P) to i tak 3 punkty w Cracovie zostają:)))
szczególnie aktualne, na miejscu i na czasie:
Bóg wybacza, Cracovia nigdy
"Kolorowa przyszłość" :)
A może "Powrót Króla" ?
Kolorowa Przyszłość ;) - dla Cracovii !!!
a tak wogule to kto idzie ...ja bede na pewno...wkarzdym razie dozobaczenia kibice cracovi :) ja idem lulac :] pozdro dl akarvina :D
Karvin, ale żeś se fanek podłapał - sam Elvis tylu nie miał
Hasło: Zielony stoliczek... NIE TYM RAZEM!!! Pamiętamy i pomścimy!!!
"Bóg wbacza Cracovia nigdy"
a tak żeby złodzieja Dąbrowskiego podkurzyć to moznaby zaprosic na trybune honorową jako gościa honorowego i dobrego ducha tego meczu:
" Branko Rasicza" :-) :-)
tak dla przypomnienia pewnej sprawy z pierwszej rundy (za DP):
"Zagrożona loża. Na konferencji prasowej jeden z dziennikarzy łódzkich zapytał - gdzie byli porządkowi strzegący loży honorowej i prasowej? Chodziło o to, że w trakcie meczu co bardziej nerwowi kibice RKS obrażali, a nawet grozili osobom z kierownictwa klubu Cracovia. Nikt nie reagował..."
Kolorowa Przyszłość :D
Pozdro dla kumatych :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)