[quote]#post1518382 Po co jest ten widget pogody tak w ogóle? Komu to potrzebne na forum kibicowskim?
PS: jak dojdziecie do momentu prac nad grafiką to dajcie znać - może będę mógł pomóc.
[/quote]Sami nie wiemy - programowaliśmy obsługę dodatków do core i zerżnęliśmy go na testy i jest z nami do tej pory. Jego dni jeszcze nie są policzone, ale może się kiedyś go fajnie zmodyfikuje.
-
-
🛠️Pomoc techniczna ⚠️Problemy zgłaszamy jako osobny temat⚠️
[quote]#post1518385 [quote]#post1518382 Po co jest ten widget pogody tak w ogóle? Komu to potrzebne na forum kibicowskim?
PS: jak dojdziecie do momentu prac nad grafiką to dajcie znać - może będę mógł pomóc.
[/quote]Sami nie wiemy - programowaliśmy obsługę dodatków do core i zerżnęliśmy go na testy i jest z nami do tej pory. Jego dni jeszcze nie są policzone, ale może się kiedyś go fajnie zmodyfikuje. [/quote]
Jak już to każcie mu pokazywać pogodę na elPasso i Siedleckiego najlepiej od razu z kamerką😉
[quote]#post1518386 [quote]#post1518385 [quote]#post1518382 Po co jest ten widget pogody tak w ogóle? Komu to potrzebne na forum kibicowskim?
[/quote]Sami nie wiemy - programowaliśmy obsługę dodatków do core i zerżnęliśmy go na testy i jest z nami do tej pory. Jego dni jeszcze nie są policzone, ale może się kiedyś go fajnie zmodyfikuje. [/quote]
Jak już to każcie mu pokazywać pogodę na elPasso i Siedleckiego najlepiej od razu z kamerką😉 [/quote]Jakub raczej na to nie pozwoli, ale pomysł ciekawy.
Może dało by sie go przerobić by pokazywał najbliższy mecz Cracovii.
Na głównej mają z tym kłopoty. Przynajmniej z piłką.
[quote]#post1518399 Może dało by sie go przerobić by pokazywał najbliższy mecz Cracovii.
Na głównej mają z tym kłopoty. Przynajmniej z piłką.[/quote]No da się - na stronie Stowarzyszenia pokazuje, ale bajery to z czasem.
Tam to już nie byłem wieki.
Co do oznaczania przeczytanego posta to na razie nie kombinujcie nic. Właśnie sprawdzałem i oznaczenie znika tylko z wyświetlonego posta. Nic dalej się nie odznacza i w kolejnym wejściu prawidłowo znów pozycjonuje na ostatni przeczytany post. Wiec jak się przerwie lekturę tematu to sie wraca w miejscu przerwania.
Przynajmniej na andku w sromie jest OK. Jeszcze nie sprawdzałem na kompie.
Niech inni potwierdza moje obserwacje.
@Rock#1477 @MakuKSC#9484 @Khalid#3380 Zaktualizowano widget pogody. Po wejściu w profil -> ustawienia można włączyć widget pogody (domyślnie wyłączony). Przeglądarka zapyta nas o udzielenie zgody na udostępnienie lokalizacji.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-01/image-png-45324272.png[/img] [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-01/image-png-42707742.png[/img]
[quote]#post1517810 Przydałaby sie mozliwosc oznaczenia watku jako "przeczytane" (tak jak bylo w poprzedniej wersji forum). (...)[/quote]
Przydałaby się.
Ikonka już jest OK
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-01/obraz-png-25496974.png[/img]
PS: jak długo planujecie utrzymywać wklejane zdjęcia na serwerze? NIe zapcha to bazy?
na przeglądarce Safari przestała się lądować główna strona - wyskakuje błąd "ups, coś..." (do wczoraj działało)
Czy nie da się zrobić tak, by na ekranie powitanym na każdym z czterech działów zamiast kilku (bodaj trzech) wątków wraz z postami pojawiały się same tytuły wątków? Byłoby ich kilkanaście, jak dawniej, ułatwiłoby to czytelność. Nie wszystkie wątki mnie interesują... No nie da się ukryć, dawniej to było znacznie lepiej (dla mnie przynajmniej) zorganizowane.
[i]Jak w dobrej bajce wszystko szło...
I komu to przeszkadzało?[/i]
Jan Kaczmarek
[quote]#post1518428 na przeglądarce Safari przestała się lądować główna strona - wyskakuje błąd "ups, coś..." (do wczoraj działało)[/quote]
Tyczy się to również Safari na iOS. Główna się ładuje, ale po wejściu w konkretny dział komunikat jak wyżej.
[quote]#post1518428 na przeglądarce Safari przestała się lądować główna strona - wyskakuje błąd "ups, coś..." (do wczoraj działało)[/quote]dotyczy to całkowicie iOS - pracujemy nad tym właśnie
[quote]#post1518431 Czy nie da się zrobić tak, by na ekranie powitanym na każdym z czterech działów zamiast kilku (bodaj trzech) wątków wraz z postami pojawiały się same tytuły wątków? Byłoby ich kilkanaście, jak dawniej, ułatwiłoby to czytelność. Nie wszystkie wątki mnie interesują... No nie da się ukryć, dawniej to było znacznie lepiej (dla mnie przynajmniej) zorganizowane.
[i]Jak w dobrej bajce wszystko szło...
I komu to przeszkadzało?[/i]
Jan Kaczmarek[/quote]Tutaj musisz mi wybaczyć, ale kompletnie nie rozumiem o co chodzi.
Transfery mają jedynie problem z postami wstecznymi i musza przeladować wcześniejsze posty. To co nieczytane idzie bez problemu.
- Edytowany
@przegorzalik#15338 @kodiGa#5155 Naprawione.
@BartAcid#633 Ma to związek z tym przewijaniem postów (do ostatniego przeczytanego). Poprawiłem - sprawdzisz czy już teraz poprawnie ładuje wcześniejsze posty po wejściu w temat?
Dalej coś nie działa z tym przechodzeniem do ostatniego przeczytanego posta a właściwie to z sortowaniem postów wg daty. Mam takie coś po wejściu w niektóre wątki:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-01/blad-forum2-png-92799121.png[/img]
Nowy post w środku starych.
Coś się popierdykało. Post z oznaczeniem 51 minut temu (ostatni obecnie Rozrabiaki w temacie) jest między postami z przedwczoraj nagle. Muszę poczekać, aż ktoś coś nowego napisze.
Ogólnie w przeczytanych kompletnie tematach jakies zonki sie pojawiają.
U mnie też jakieś dziwne rzeczy. Pakiet nowych postów pojawia się dwa razy na liście przedzielony jakimiś starymi postami.
Mam podobnie jak Bart i MSC
Nie wyświetlają się ostatnie posty z tematu o transferach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)