Na pierwszy rzut oka bardzo mi się podobywuje, kawał dobrej roboty.
-
-
🛠️Pomoc techniczna ⚠️Problemy zgłaszamy jako osobny temat⚠️
czy jest funkcjonalność edycji swojego postu?
Dopiszcie tam do listy, że byłoby fajnie, aby po napisaniu nowego posta przewijało stronę na tenże post.
- Edytowany
[quote]#post1517550 czy jest funkcjonalność edycji swojego postu?[/quote]Edycja własnego posta powinna działać - do 25 minut od napisania go. Nie ma takiej możliwości?
[quote]#post1517551 Dopiszcie tam do listy, że byłoby fajnie, aby po napisaniu nowego posta przewijało stronę na tenże post.[/quote]Tak to działa - możesz sprawdzić jeszcze raz? Ewentualnie powiedz jaka przeglądarka i mobile czy pc?
Hejka, kolega Kludi nie pamięta pod jaki mail miał podpięte konto, proszę na priwa ten email to mu podam, dzieki
Test na Windows 10, Firefox
[quote]#post1517557 Hejka, kolega Kludi nie pamięta pod jaki mail miał podpięte konto, proszę na priwa ten email to mu podam, dzieki[/quote]Poszło
Test na Windows 10, Chrome
[quote][quote]#post1517552 [quote]#post1517550 czy jest funkcjonalność edycji swojego postu?[/quote]Edycja własnego posta powinna działać - do 25 minut od napisania go. Nie ma takiej możliwości? [/quote]
założyłem w HydeParku temat test edycji, mogę zmienic tytuł czy podforum ale nie mogę edytowac tekstu. (ps 25min to chyba za krótko ;) )
Pod Chrome 96 działa, pod Firefox 95 za każdym razem przenosi do posta nr 32.
Mam taką luźną teorię, że był to ostatni post gdy po raz pierwszy wszedłem do tematu.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2021-12/image-png-21822111.png[/img]
Widzę że tematy są rozwiązywane więc jeszcze raz poproszę o możliwość zmiany wyglądu strony startowej na telefonach, (tak żeby były działy a nie posty) - naprawdę przebijanie się przez tematy hyde parkowe żeby znaleźć hokej/piłkę jest katorgą
[quote]#post1517564 Pod Chrome 96 działa, pod Firefox 95 za każdym razem przenosi do posta nr 32.
Mam taką luźną teorię, że był to ostatni post gdy po raz pierwszy wszedłem do tematu.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2021-12/image-png-21822111.png[/img][/quote]
Po wejściu w temat przywraca Cię do ostatniego posta, którego przeczytałeś (lub na którym skończyłeś).
Panowie, mam problem, bo bardzo dawno rejestrowałem się na forum, pewnie coś około 2004, i za cholerę nie pamiętam jaki email wtedy miałem, może podałem służbowy a teraz spam w robocie wyłapywany jest na serwerze i w ogóle do mnie nie dochodzi. Moje stare konto to maciek72. Jest opcja, żeby coś z tym zrobić, może przypisać nowego emaila, albo przesłać choć fragment tego starego, żebym mógł go zlokalizować? albo zalogować po nicku bo hasło pamiętam ?
z góry dzięki
[quote]#post1517569
Po wejściu w temat przywraca Cię do ostatniego posta, którego przeczytałeś (lub na którym skończyłeś).[/quote]
W takim razie problem jest szerszy. Firefox 95 pod Windows 10 uparcie przenosi do posta #32 przy każdej mojej nowej wiadomości lub przy odswieżeniu strony, pomimo tego, że zdążyłem już cały wątek wielokrotnie przeczytać.
[quote]#post1517570 Panowie, mam problem, bo bardzo dawno rejestrowałem się na forum, pewnie coś około 2004, i za cholerę nie pamiętam jaki email wtedy miałem
z góry dzięki[/quote]
Wysyłam wiadomość PW.
Próbuję od dłuższej chwili otworzyć temat transferowy na telefonie i nie ma szans. Przypuszczalnie problem z przewinięciem 28 tys postów na jednej stronie. Wam wchodziły te najdłuższe tematy na komórkach? Mi ani przy LTE ani na wifi nie ładuje się strona.
- Edytowany
[quote]#post1517566 Widzę że tematy są rozwiązywane więc jeszcze raz poproszę o możliwość zmiany wyglądu strony startowej na telefonach, (tak żeby były działy a nie posty) - naprawdę przebijanie się przez tematy hyde parkowe żeby znaleźć hokej/piłkę jest katorgą[/quote]
Włączyłem. Zmienić formę wyświetlania tematów można w ustawieniach w swoim profilu.
[quote]#post1517573 Próbuję od dłuższej chwili otworzyć temat transferowy na telefonie i nie ma szans. Przypuszczalnie problem z przewinięciem 28 tys postów na jednej stronie. Wam wchodziły te najdłuższe tematy na komórkach? Mi ani przy LTE ani na wifi nie ładuje się strona. [/quote]
Zalecam albo kliknąć na ikonkę komentarzy na liście tematów przy tym temacie (wtedy temat zostaje uznany za przeczytany) albo spróbować przejść bezpośrednio linkiem do ostatniego posta https://cracovia.krakow.pl/t/21533-transfery-cracovii-komentarze-listy-zyczen-twittery-itd/1517541
Chwilowo będą turbulencje z tym odczytywaniem tematów, pracuję nad tym.
[quote]#post1517572 [quote]#post1517570 Panowie, mam problem, bo bardzo dawno rejestrowałem się na forum, pewnie coś około 2004, i za cholerę nie pamiętam jaki email wtedy miałem
z góry dzięki[/quote]
Wysyłam wiadomość PW.[/quote]
Dzięki, zalogowałem się, z tym że ta stara skrzynka nie istnieje, nie będzie z tym problemu?
- Edytowany
[quote]#post1517576 Dzięki, zalogowałem się, z tym że ta stara skrzynka nie istnieje, nie będzie z tym problemu?[/quote]
Nie będzie jeśli nie będziesz chciał zmieniać hasła lub go sobie przypominać 😁 😅 ewentualnie napisz PW do mnie i podaj nowego maila w PW
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)