też byłem i kupiłem
-
-
RUSZYLA PRZEDSPRZEDAZ na KAŁUŻY!!
Ja też kupiłem dzisiaj,ale Panie nie były mi w stanie powiedzieć czy musze mojej dziweczynie kupić identyfikator jednorazowy. Bo jeżeli tak to bez sensu dzisiaj kupiłem w przedsprzedaży jak i tak w dzień meczu będe musiał stać w kolejce:-( Wie ktoś może jak to jest?? W poprzedniej rundzie nie było problemu - panna wchodziła na mój identyfikator, ale teraz to nikt nic nie wie:-(
Jak to dobrze mieć tatusia :) Własnie zadzwonił do mnie i powiedział że idziemy na mecz bo już kupił bilety dla siebie i dla mnie (zapomniał że ja mam karnet:)))). Ale nic to - nawet te kilkanaście złotych się klubowi przyda :) I był strasznie zadowolony, że ma przedsprzedaż pod nosem. Jeden zadowolony kibic więcej
Z tą datą to lipa. Podobno w drukarni dali tyłka!
No ja już zestaw mały Cracoviak też mam "Normalny, Ulgowy i dla Pań" :D:D:D do zobaczenia jutro
A ja byłem wczoraj w Enigmie ok. 16.20 i też chciałem zestaw, ale były tylko normalne. Ulgowe miały dojechać, ale nie miałem czasu czekać. Szkoda bo dzisiaj jestem w pracy, no i nie będę miał czasu w kolejce czekać. Mam więc nadzieję, że takowych nie będzie.
ja bylem wczoraj po 18 i ulgowy sie znalazl :P
ja tesh wczoraj zakupiłem;-) Mialem 2 bileciki na ,pasje" prawie za friko sprzedałem by miec kase na mecz....a Pasje mozna na dvxie ogladnac:P
To jest zamieniłeś więc "Pasję" na "PASję"
hehe no mozna tak powiedziec;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)