... aby na naszych krzesełkowych sektorach było możliwe egzekwowanie numerowanych miejsc - tak było na trybunie Cichej.
Jak przyszliśmy sobie usiąść na naszych miejscach ktoś siedział i wystarczyło grzeczne (grzeczniejsze niż w kinie) "chyba to nasze miejsca", by się gościowie zmyli - umarłem z wrażenia !!!!!!!!!!!!
-
-
Nie wyobrażam sobie...
e gdzie tam u nas... jak u nas kazdy siedzi T.T.T.T.
1. to kwestia przyzwyczajenia widowni.
2. jak sobie wyobrażasz ,że po latach całkowitej anarchii na trybunach
nagle z dnia na dzień ludzie sie zastosują do numeracji. Nawet podział na sektory będzie z wielkimi oporami się przyjmował (a to absolutna konieczność)
Jest to do wyegzekwowania po wprowadzeniu podziału na sektory!
Ja bym tego naszego stadionu w stanie obecnym na sektory nie dzielił. W przyszłości, gdy będzie po przebudowie, to oczywiście zgoda, ale teraz nie. Z numeracją to jestem ciekawy jak to będzie rozwiązane technicznie. Chodzi o to, że kupując np. jeden bilet normalny, dwa ulgowe i trzy dziecinno-kobiece cała grupa będzie chciała siedzieć razem. Nie może zatem numeracja być drukowana na biletach przed sprzedażą, tylko tak jak w kinie. Mam nadzieję, że uwzględniono.
Ja bym nie nazwał tegop co było anarchią :)
Zawsze podobało mi się to, jak publiczność była po tej stronie spikerki na którą atakowała nasza druzyna (oczywiście jeszcze porzed zamknięciem jednej strony na pewien czas), a po przerwie grupowa zmiana miejsc :)
a ja wkazdej minucie meczu jestem gdzie indziej a to na luku a to tu ato kielbaska a to tam
...coz bedzie sie trzeba przyzwyczaic
Mentny, jak wchodzi podzial na sektory to juz nie ma biletow "dzieciecych, kobiecych i kombatanckich" tylko roznice cenowe rozkladaja sie wlasnie na rozne sektory.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)