Witam...
Stary Kibol, Jurek - decyzją prezesa Kazia Telefina, który podjął się (który to już raz!?) organizacji tego wyjazdu informacje na ten temat udzielane będą TYLKO w Enigmie... :-)
Żeby rozwiać niepotrzebne wątpliwości...
Z przyczyn oczywistych nie będzie pociągu specjalnego do Gdyni. „Patronat” Koła nad wyjazdem ma na celu przede wszystkim zmniejszenie kosztów wyjazdu, które – obok fatalnego terminu – mogą być główną przyczyną mniejszej niż byśmy sobie tego życzyli frekwencji...
Pozdrawiam
Crac
-
-
Wyjazd do Gdyni
Jeździsz na wyjazdy !! Namawiaj innych atmosfera jest tego warta !!
Nigdy nie byłeś na wyjeździe przełam Się !!! To najlepsza ku temu okazja .
Wiadomość zmieniona (07-04-04 14:55)
to czym jedziemy pociągiem , czy autobusem ?
ale zajebiscie :lol:
3miasto jest nasze!!!!!
[b]Pasy z Krakowa to Arki druga połowa.[/b] ---
Bravo dla KAZKA ! dobrze to rozkminił !
Pozdrawiam wszystkich kibiców CRACOVI !! i serdecznie zapraszam do Gdyni !! ja osobiście już nie moge sie doczekać tego meczu, a jeszcze bardziej nie moge sie doczekać tej atmosfery,
Pozdrawiam wszystkich. Do zobaczenia w Gdyni !!
Nie wiem czy bylo to poruszane w poprzednich postach, ale chcialbym sie dowiedziec czy ktos nie wie jaka jest orientacyjna liczba ludzi ktorzy jada do Gdyni, albo przynajmniej zadeklarowali sie...? W koncu, skoro jedziemy do Gdynii i jednoczesnie jestesmy glownym punktem obchodow 75 lecia MZKS Arka trzeba sie bedzie stawic w reprezentatywnym gronie i nie zawiesc naszych przyjaciol znad Baltyku!!!!!!!!!
Jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do Gdyni:)
Timothy będzie tyle ile pojedzie :))
Uwielbiam takie wyczerpujace odpowiedzi:) W takim razie skoro wszystko jest juz jasne, to do rychlego zobaczenia w Gdynii !!!!!!
Pozdrawiam
przyjezdzajciee do gdynii my juz jestesmy i jest super zabawa przednia i bawimy sie grubo
nas jest juz 7 w gdynii: kowal, waldek, napinacz-, marcin, grzsiek, pif paf i czerak :)
Wie ktoś moze ile osob juz jest zapisanych ?
jest nas tysiące będzie nas miliony
Wiadomość zmieniona (08-04-04 17:09)
Arka - Cracovia: Mecz przyjaźni w II lidze
W tym roku Arka Gdynia obchodzi piękny jubileusz. Od daty założenia Klubu Sportowego Gdynia, protoplasty dzisiejszej Arki, mija 75 lat. Jednym z głównych punktów obchodów ma być sobotni mecz o mistrzostwo II ligi z Cracovią Kraków.
Wszystko bardzo dobrze się składa, bo Cracovia to najstarszy klub w Polsce, który w 2006 r. obchodzić będzie już setne urodziny. Na dodatek kibice obu drużyn są ze sobą bardzo zaprzyjaźnieni. W sobotę na stadionie przy ul. Olimpijskiej szykuje się więc nam piłkarskie święto.
Organizatorzy przygotowali także wiele atrakcji. Pierwsze kopnięcie piłki będzie autorstwa Józefa Barbachena, wychowanka Cracovii, a później wieloletniego trenera w Arce. W trakcie spotkania odbywać się będą między innymi pokazy pirotechniczne.
- Zapraszam wszystkich kibiców. Doping jest nam niezwykle potrzebny. Zapowiada się wspaniałe widowisko, które mam nadzieję zakończy się naszym zwycięstwem. Do Gdyni wybiera się blisko "tysiąc" kibiców z Krakowa - powiedział prezes Jacek Milewski.
Więcej szczegółów w "Dzienniku Bałtyckim"
zapisanych osób jest około 30 a wiec zapisujcie sie i jedziemy do Gdynii !!
co ty piszesz ??????????????????
Gdyby nie wielka sobota z pewnościa tysiąc byłby realny ,szkoda ja osobiscie mimo że w Gdyni jestem częstym gościem nie jade właśnie ze względu na termin ale za pośrednictwem netu pozdrawiam Naszych PRZYJACIÓŁ z Gdyni.
1000 :))))) ehhh, ktoś nam chciał przyjemność zrobić chyba.
ilu sie zapisalo???
mozna sie jeszcze zapisac czy juz wszystko zalatwione??
dzwoń do Kazka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)