Wogóle mało ludzi jedzie.
Może 100 , 150 ??
Niestety termin fatalny...
-
-
Wyjazd do Gdyni
to na 100 osob raczej nie oplaca sie organizowac pociagu
powinny byc jakies zapisy zeby zorientowac sie ilu jest chetnych
mam nadzieje ze przyjedzie Was więcej niż 100 osób, termin jest rzeczywiscie ch....wy w święta :/ już nie mieli kiedy wymyśleć taki głupi termin.
Ps: pozdrowienia dla [b]Kowala[/b] i do zobaczenia za kilka dni w Gdyni, troszeczke poimprezujemy :)
[b]ps: jak sie wstawia obrazki pod postem??[/b]
Wiadomość zmieniona (04-04-04 23:24)
Paszczak zapisy ponoć były wczoraj w przerwie meczu
A moim zdaniem to jest paranoja ze strony klubu, zupełne zero zainteresowania tym spotkaniem. Na forum na ten temat piszą non stop te same osoby nikogo nie interesuje kiedy będzie mecz o której czy będzie transport czy każdy na własną ręke ma sobie coś rozkminić ? Jak wypadniemy w oczach naszych przyjaciół z ARKI,LECHA itd jak na mecz zgody dodatkowo Jubileuszowy pojedzie nas ok.100, wstyd !
Klub robi zapisy a jakieś szczegóły np. koszt,wyjazd nie znane i znów
nie licząc Świąt jakieś INFO pojawi się w środe lub w czwartek a wtedy niedość że mało ludzi chce jechać to pojedzie jeszcze mniej bo niekażdy natyra sobie fundusze w tak krótkim czasie
bezsens..
robili zapisy w przerwie a komentator tylko powiedzial ze jez mecz z Areczka(darmowe wescie dla pasiakow) i nic nic wiecej o wyjezdzie
co to ma byc?????
bezsens i paranoja ...!!
xxx1929: czesc Patryk i wielkie dzieki za pozdrowionka juz odliczam do meczu i ch... kiedy on bedzie czy w sobote czy w piatek a na pewno bede i juz sie nie moge doczekac sppotkania :)) i wspolnych imprez. Wodeczka juz jest przygotowana na wyjazd dzisiaj odbieralem przepalanke sporo jest jej sporo
Wojtek jedziesz w gościne więc nie przesadzaj z tą przepalanką :) my tez mamy dobry alkohol
mam tylko nadzieje ze bedzie was jednak wiecej niz wasze pesymistyczne prognozy.
[b]ps. mam takie fajne obrazki i nie wiem jak wkleic, kto mi pomoże ??[/b]
na naszym HP jest cały wątek
cytuję:
wejdz po koleii MÓJ PROFIL, EDYTUJ PROFIL tam w polu Sygnaturka wpisz [img]http://link/Do/Obrazka/w/internecie.jpg[ /img] i zastosuj.
SKUCIOR - odpieprz się od Klubu a zadawaj pytania tym, którzy organizują, czyli Kołu Sympatyków.
Klub ma wiecznie coś robić a w zamian za to, może dzięki kibicom zapłacić karę i utracić zyski z zamkniętego na jeden mecz stadionu.
Superbiznes, nie ma co.
dzieki Maniex-
pzodrawiam i do zoabczenia w Gdyni!!
klaros ktoś z klubu chyba jest odpowiedzialny za zorganizowanie wyjazdu
a pozatym o karze do mnie nie adresuj bo nie jestem malarzem i drażni mnie głupota innych, bo jak nie będzie meczu to mnie na nim nie będzie , a jak będzie kara to będzie hu...wo
nie wazne czy to bedzie organizowal Klub czy Kołu Sympatyków czy siostry norbertanki i tak w razie ekscecow odpokutuje Klub ale nie oszukujmy sie napewno nie bedzie zadymy na tym meczu!!!!!!!!!!!!!
jakas organizacja powinna byc!!!!
ARKA GDYNIA !!! ARKA GDYNIA!!!
**********75 Lat************
Paszczak jak coś to pojedziemy z osiedla na rowerach :)
no ja nie mam niestety takiej kondycji:)))
CRACOVIA - Vola - West
Górek: a który (to znaczy godzina odlotu) w końcu samolot namierzyłeś i ile ten przelocik dokładnie kosztuje?
A niby z czego wynika, że Klub jest odpowiedzialny za wyjazdy ?
Bo co?
W Starym Testamencie tak stoi?
Wyjazdami się zajmuje od kilku miechów Koło i ono tym zawiaduje.
Z w miarę dobrymi efektami.
karlos - sam pisalse ze Klub placi kary bo kto ma niby placic ?, wiec o co Ci chodzi?
nie pisalem o zadnej odpowiedzialnosci
To było do Skuciora a nie do Ciebie - napisła, że ktoś z Klubu jest "opowiedzialny"
ARKA GDYNIA!!!! ARKA GDYNIA!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)