A no tak, jeden Kanadzior, drugi z USA. Mogło mi się pomylić. 😁
-
-
Rudolf Roháček
Na sektorze E miał ksywkę BigMac :D
Przemiennie z McKulką
Gdyby nie zamiłowanie do fast-foodów i predyspozycje do branży włókienniczej, to zapomniałbym o nim, jak o wszystkich innych, co przyszli dogorywać do emerytury w egzotycznym hokejowo PHL.
I łon jeszcze wojażował po świecie w parze z włoskim amerykaninem, którego nazwiska se nie przypomnę a szukać mie się nie chce. Nota bene McKulka technicznie był wyśmienity, świetnie podawał, natomiast ruchy miał nawet na plastikową zbyt nieśpieszne, może to od tej 30 kg nadwagi? 😉
8 dni później
No, czyli zostaje do końca kontraktu
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/rudolf-rohacek-doradca-zarzadu-ds-sekcji-hokeja/
- Edytowany
No to mu się trafiła fucha. Zdalnie z domu, nikt go nie będzie słuchał, a na koncie będzie zgodność. 🤣
Mógł wziąść gotowizna całość wypłat i nic nie robić.
A tak przynajmniej może cały czas zaprzyjaźnionej prezes Eli mówić ,że hokej jest fajny.
Szukanie uzdolnionych Czechów i Słowaków... Chyba puszcze pawia.
Do tego PR haha chłop nie ma zielonego pojęcia.
Chyba naprawdę to tylko stanowisko wydmuszka😂
Już widze reakcję Ziętary, na propozycję gry jakiś pepików... Jak on uwielbia szkołę Fińsko-Szwedzką 😉
To stanowisko to przeciąganie liny z Rudim. On chce kasy za cały rok, klub pewnie by chetnie zaplacił za połowę i kop w tyłek. Myślę że maks do wakacji się dogadają i zniknie.
Myśle ,że nie. Bedzie siedział do ostatniego dnia przed urlopem za rok
Oczywiście z szacunku do S.P. Profesora.
Albo nie chce mu się po 30 latach na Śląsk wracać.
Myślę, że ten rok kontraktu można potraktować jako premię za to, co zrobił dla klubu. Wszystkie te sukcesy (nie zamykając oczu na patologiczne zachowania) warte są takiego potraktowania. Jak już napisałem w innym poście, zatrudnienie Radzika pokazuje, że były trener w tym roku będzie wartością sentymentalna w klubie. I tyle.
A ja bym dwa tygodnie przed końcem, wypowiedział mu kontrakt. 🤣 A tak serio, to zgadzam się z postem powyżej, dobrze napisane.
Ja jednak jestem ciekaw, czy trener Ziętara "wzgardzi" wszystkimi propozycjami RR z kierunku południowego. Zobaczymy.
Utalentowanii z Czech i Słowacji, takie banialuki to tylko u nas przejdą. 😂😂
Rozumiem że śmiejemy się bo tu nie chodzi o to co podali tylko o wypłacanie kontraktu do końca ale kilku utalentowanych którzy potem grali na wyższym poziomie przyszło za Rudolfa. Dudas, Marek Kalus czy Svitana który młody już nie był ale po odejściu od nas grał nawet na MŚ w swojej reprezentacji.
- Edytowany
Nikt tego nie neguje, przyszli też polscy Kanadziorzy. Było kilka perełek i na konto RR idzie wypłynięcie Chmielewskiego i Zygmunta. A później nie było w czym wybierać, a budżet się skurczył i trzeba było brać południowe zapchajdziury.
Wszyscy byli bo kasa dobra była.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)