Szwedzi dziś odpoczywają, dobrze bo nie zrobią nam masakry. My bardzo dobrze poza błędami przy bramkach, lepiej niż się spodziewałem.
-
-
Reprezentacja pod wodzą Kalabera
Nie gramy źle, stworzyliśmy kilka dobrych sytuacji, pierwsza stracona bramka pechowa, ale trudno będzie o sensację.
Jedziemy do Ostrawy. Do boju Polsko!!!
[quote]#post1619028 Spoko, powinieneś być fanem, bo kilka lat temu, Cracovia mogła się stać taka farmą Pardubic, niestety dzięki niektórym działaczom (nie Tabisz) się nie udało. I gdzie ma polski hokej szukać wsparcia niż w Czechach? Chyba nie w NHL? :)
Co do Haska, racja, znam go, kuzyn z nim chodził do podstawówki w Pardubicach. I ja co tydzień był w Pardubicach na hokeju zanim się przeprowadziłem w 17ciu na Žižkov. [/quote]
Co za ciekawa informacja, zupełnie nowa dla mnie. Czy mógłbyś napisać coś więcej na temat tych związków z Pardubicami?
A tymczasem 0:2 w plecy. Nie tak to miało wyglądać, Francuzi mają wyraźną przewagę, grają swobodnie, na luzie.
Słabiutko jak na razie i nie chodzi mi tylko o wynik.
Poza tym że gramy żle, to bramkarz też nie pomaga. Tak nie da się wygrać.
- Edytowany
Na razie też 2 niewykorzystane przewagi, choć parę strzałów było. Ale płynnych akcji na razie brak.
No i 0:3. Raczej już tego nie wyciągniemy. Murray dziś jak dziecko we mgle.
- Edytowany
To nie temat na forum, spotkamy się kiedyś na meczu, to Ci powiem. Ale w niedziele nie będę, jestem w Czechach.
Chodziło o wypożyczenie kilku graczy (najpilniej bramkarza) do Cracovii, chęć z strony Pardubic była, rozmawiałem z dyrektorem sportowym, kuzyn mnie polecił, ale Cracovia się nie odezwała, choć im dałem namiary przez grupę "decydującą" w tych czasach.
Dobra już po hetbatce
Właśnie wróciłem z pracy. Włączam, 0:4, wyłączam. Za rok w dywizji IA i to by było na tyle.
Hm i ach jo, szkoda
Przed chwilą realizator pokazał komentarz: Polska jest jedyną drużyną, która dotąd nie strzeliła gola w przewadze, a miała ich 9. To rzeczywiście wstydliwa sprawa. A rok temu to była mocna strona tej drużyny.
Rok temu weszliśmy dzięki przewagom... W takim meczu bramkarz musi zabronić
Rok temu graliśmy na swoim poziomie 😋
Starczyło sił na 2 mecze.
Hech, ale jest już 2:4. Gdyby Fucik bronił od początku...
[quote]#post1619556 Właśnie wróciłem z pracy. Włączam, 0:4, wyłączam. Za rok w dywizji IA i to by było na tyle.
[/quote]
Leesior włączaj, 2-4 😋 Fucik broni, jego dzień dziś a nie murarza
Walczą chłopaki
Dokładnie. Fucik świetnie, a interwencja gdy wybronił dobitkę genialna. W końcówce drugiej tercji łapiemy wiatr w żagle, a zaskoczeni Francuzi się pogubili 🙂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)