niestety - z taką grą, szczególnie obronną - oj ciezko bedzie Polonii, cięzko :(:(
-
-
Derby Warszawy !
Bardzo ciężko
ten wynik to parodia, co taka drużyna robi w ekstraklasie, rozumiem 3-0, 4-0 ale żeby dać sobie tyle bramek strzelić??
wisla w warszawie dostala w dupe niewiele mniej wiec ku... nie pier....
...no ale zatrudniać bramkarza co ostatnio dobrze piłkę złapał za czasów rządów Buzka to przesada...;-)
hehehe porazka straszna legi doping chyba najlepszy w polsce!!! i to co legia wołała gdzie jest sarnat??? :d
hamer, przegrać 3 bramkami a 5 to jest różnica więc nie pier....., dać sobie strzelić 7 bramek, parodia
dali se strzelic 5 bramek,2 sami se władowali a wisla przerznela z legia jakis czas temu 0:6 i to u siebie:-)
ktoś mi skasował, teraz skrócę: jak by inna drużyna niż Polonia przegrała w takich rozmiarach, np pogoń, ruch, to inaczej byś mówił, a 0-6 to była parodia i mecz był sprzedany, winni zostali ukarani
ukarani zostali z tego co pamietam nie ci co sprzedali tylko ci co kupili
pewnie ze inaczej bym mówil bo punkt widzenia zalezy od punktu siedzenie;-))
za tydzień Legia dostanie w dupę od Kolejorza!!! Utrzemy nosa tym cweLom!
maciek - pod jednym warunkiem - ze przelamiecie niemoc strzelecka. mam nadzieje ze nawrocik juz dojdzie do siebie
również mam taką nadzieję, wiesz w takim meczu nasi piłkarze grają na 200%, na papierze przegrywamy, ale na boisku może być i będzie inaczej, pozdrawiam wszystkich kibiców Craxy
hamer to maklo pamietasz bo ci co sprzedali zostali ukarani wydaleniem z klubu a pozostale 3 kluby nie zdobyly sie na to
efekt? spadek Wisly do drugiej ligi a Legia dalej silna
wiec nie pier... glupot jak nie wiesz co sie wtedy stalo
do reszty-cieszcie sie z porazki Polonii, dzieki temu juz za rok bedziecie mogli rozegrac mecz zgody w 2 lidze :)))
nie zdobyły sie na to bo tylko wisla jest taka prawa i w ogóle-a wydalili ich z klubu bo pewnie nie mieli kasy na ich utrzymanie:-)
hamer napisał(a):
> nie zdobyły sie na to bo tylko wisla jest taka prawa i w
> ogóle-a wydalili ich z klubu bo pewnie nie mieli kasy na ich
> utrzymanie:-)
Oczywiście Ty wiesz najlepiej.
a pewnie ze wiem najlepiej!!! bez fałszywej skromnosci:-)
W zasadzie to piłkarze Legii zdobyli 5 bramek, a Polonii 4. No i ta postawa Sarnata. Czy to jakaś zemsta Wisły... Temu bramkarzowi co bronił w drugiej połowie piłkarze Legii nie strzelili już ani jednego gola !
Ech Polonio otrząśnij się i walcz.
Mentny, oglądnij sobie mecz, w Poloni nie ma obrony, poczytaj też na forum Polonii jak bronią kibice Sarnata a nadają na obrońców
Meczu niestety sobie zapewne nie obejrzę, bo nie bardzo mam jak. No i ten mój post nie jest całkowicie poważny. To taki troszkę czarny humor (pasuje do tego meczu jak ulał). Troszkę trzeba odreagować, no i ofiara jakaś musi być. O sędziowaniu nic nie słyszałem, Listkiewicz nie wiem nawet czy był na meczu, Rogala, Ptak i Stasiak chyba nie byli zainteresowani więc padło na Sarnata....
Pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)