nie dosc ze nie stac mnie na wyjazdy..... ledwo kase załatwiłem i chcialem jechac to jeszcze nie ma!!!! czyli mam powyjezdzanie w tym sezonie;/
Napisz odpowiedź...
Robinksc , jak sobie to wyobrażasz? Wsiądziemy do zwykłego pociągu w 500 osób. Może nawet uda nam się dojechać do Chorzowa (choć wątpię). Ale co dalej? Jest oczywiste dlaczego dostalismy ten zakaz. Toczy się bitwa o ekstraklasę i to na wszystkich frontach. My nie mamy takiego poparcia w PZPNie jak niektórzy. Zróbmy zadymę w Chorzowie to nasi zawodnicy będą grali do końca sezonu przy zamkniętych trybunach. Chyba nie o to chodzi. Też chcę jechać do Chorzowa i też jestem wk...wiony. Jedyne rozwiązanie to wyjazd na własną rękę i konsolidacja na stadionie , ale do tego potrzebna jest dobra wola fanów Ruchu bo inaczej zostaniemy rozbici przed stadionem. Jeśli tak im zależy na naszym przyjeździe to niech zajmą odpowiednie stanowisko. No chyba , ze chodzi jedynie o zadymę , wtedy dla dobra klubu lepiej sobie odpuścić...
irecki gdzie ty widzialeś kibiców polaru we wrocławiu!!.Skąd niby by się mieli wziąć?Tadek2 i krejzi spróbujcie pozbyć się hooliganów.Morze zostaniecie konfidentami-nadajecie się do tego.Czy nie widzicie pacany że hooliganii to nie grupka 12 latków.Klub na takie mecze jak z ruchem,jagą,pogonią powinien wynająć profesjonalną ochronę.Ci co są nadają sie na mecze z zespołami bez kibiców ,ewentualnie z takimi co nie będzie zadymy.Na mecze podwyższonego szkoda ich nawet brać -bo się nie nadają.Już nie mówię o tym że sektor dla przyjezdnych musi być odgrodzony większą siatką.
Bójki i totalne zadymy na stadionach - NA SZKODĘ WŁASNEGO KLUBU , to chyba nie jest główny cel prawdziwego kibica CRACOVII . Narażanie klubu na kary finansowe - a przecież chcemy mieć stadion !! Pomaganie PZPN-owi w decyzji zamknięcia Świętej Ziemi przy Kałuży . Pomyślcie , czy nie warto zrobić trochę porządku u siebie na sektorze , między swoimi . Przez wiele lat widziałem różne wyczyny naszych tzw. kibiców ale to co dzieje się teraz to prawdziwy burdel . Pasiata rodzino - myślcie o swym klubie .
Wiadomość zmieniona (25-03-04 22:51)
a tobie o co chodzi ????
Opowiem Wam tylko jedną małą historię z dzisiejszego dnia... praca zawodowa zmusiła mnie do służbowego wyjazdu dzisiaj do Gliwic... w drodze powrotnej podjechałem służbowym samochodzikiem na Cichą by kupić kumplom z osiedla bilety... bardzo miła Pani poinformowała mnie po pierwsze że sprzedają dopiero od jutra, po drugie że i tak nie może mi sprzedać tańszych ulgowych (cena u nich 5 zł) bo nie jestem z Chorzowa - nawet nie sprawdziła bo niby jak?, po wymowie poznała... ale nie o to chodzi... Pani powiedziała że bilety dla cyt. Goroli nie zostaną wysłane bo p. Rogala dziś w Warszawie załatwia żeby nas nie wpuścili, bo im zniszczymy stadion... ja w garniturze, mój kumpel też a babka nawija że we 2 jesteśmy najgorszymi wandalami...
tyle ze sprawozdania z dzisiejszego pobytu na Cichej...
a to ci dopiero wał
Jesteś pewny, że powiedziałą Rogala? Przecież to miał być Ptak ;)!!!!!
Jaszczuk... weź zamilknij...
Dementor - przecież taka teoria tu funkcjonuje. Zwróć się do jej autora, nie do mnie, skromnego porucznika ;)
To jest prowokacja ,żeby nas udupić tylko spróbujmy pojechać a będą mieli na nas haczyk żeby nam zamknąć stadion i ukarać większą kara finansową,i o to chodzi jak ktos nie wie o co chodzi to chodzi o kase.
Nie dajmy się sprowokować jakims meczem chociaż sam bardzo chciałem jechać na ten mecz to wole sobie go odpuścić,dla dobra naszej Cracovii.
Cieżko bedzie ,takich meczów bedzie pewnie wiecej że by nas sprowokować ,trudno ale jestesmy nie byle kto tylko Cracovia,i widać że nas sie boją wszedzie ,droga do ekstraklasy bedzie bardzo cieżka ale mam nadzieję że wybryk jakiegoś ''kibica'' nie bedzie nas bardzo drogo kosztował,kosztował awansu,tak upragnionego!!!
Strach się bać jak będziemy w ekstraklasie bo mecze z ..... napewno będa rozgrywane po za krakowem 100 km. albo najlepiej z drugiej strony Polski,kto weźmie odpowiedzialnosc za takie wielkie Derby?Dym w Krakowie będzie przeciez tydzień przed i tydzień po meczu,po osiedlach bedą reguralne bitwy.Oj będzie sie działo!!!!
Pozdrawiam KSC1906
poprostu Bolek
Kolec? Bolec? Stolec?
Boluś pedałku popros rogale o słownik ortograficzny na 12-ste urodziny
Bolku chyba cie nie przegadam!!!
wow, bolek, cóż za elokwentna wypowiedź, moje gratulacje..... żenada :(
ah, chłopie, kup sobie słownik,....proszę!!!
Wiadomość zmieniona (25-03-04 22:54)
Nieno jak już 12 latki swojego chcą lać to ja już nie mam pytań...
Aniu bolek po slownik do warzywniaka pojdzie-trzeba liczyc na rogale...
Nie PAMIĘTASZ co było na jesień!!!!!!!!!!!!
No ja pierdziele... szkoda slow. Spodziewalem sie takich dziwnych ruchow na wiosne, ale nie tak szybko :((
Chyba przyjdzie nam robic za przyslowiowego cygana. :(( Chca nas powiesic.
Pytanie co Klub na to? Jaka reakcja?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)