SLychaj CRACO cepie! co nsi psycho fani moga zrobic! rozjebanke!! przyjedz a zobaczysz!!! nawet was 2 tysiace przyjedzie i tak cie dopadna!!! pozdro..... dla normal
ks ruch!!!!!!
-
-
Kara dla Klubu!
robi sie rzeczywiscie bardzo niedobrze.... dojdzie do tego ze Cracovia nie wejdzie do ekstraklasy z winy swoich "wiernych" kibiców.
Wiadomo że PZPN dociskany przez Ptaka i innych tylko szuka okazji jak udupic nasz klub, ale obserwując ultrasów Pasów jako piknik, mogę tylko powiedzieć, że zbyt wielu z nich jest zainteresowanych zwykłą huliganką i to oni będą odpowiedzialni za kolejne kary pieniężne nakładane na Cracovie a w ostateczności w najczarniejszym scenariuszu na rezygnację Profesora.
Tak.... myślę, że nawet jemu w pewnym momencie mogą opaść ręce. Najgorsze jest to, że ci pseudokibice sa ogólnie tolerowani przez innych i nic się z nimi nie robi....
Czy jest ktoś mądry, kto poustawiałby tych kilku gówniarzy i dopilnował porządku.Trzeba zdać sobie sprawę, że kibicowanie Cracovii to przywilej, dla mnie zaszczyt a niektórzy po prostu na niego nie zasługują. Nie można przedstawiać się jako kibic Cracovii a w rzeczywistości niszczyć swoim lekkomyślnym zachowaniem pracy wielu ludzi.
Proszę mi odpowiedzieć na forum, czy jest ktoś konkretnie odpowiedzialny za naszych hoolsów???? może juz czas żeby uporządkować kilka spraw bo wkrótce może się okazać, że obudzimy się z pięknego snu w połowie trzecioligowej tabeli.
pozdro
krejzi
tadek2: właśnie stałeś się ofiarą tych palantów. Gratuluję. Będziesz brał w dupę do końca życia z takim podejściem do sprawy. Mam wrażenie że spadłeś z księżyca.
Krejzi...
Teraz juz wiem skad ten nick...
krejzi - nie wiem czy byles we wrocku ale jak tak to bys wiedzial kto dal znac.
krejzi ty się zastanów ultras czy hooligans !!!!
pzpn co to mam byc??
jak nie jedziemy to dlaczegą nie została wstrzymana sprzedaż biletów w Enigmie
Wiadomo w czym rzecz, chcą z nami pojechać tak jak z Piastem, a okazji będzie kilka oprócz Ruchu np: Jagiellonia, Pogoń a nawet Radomsko.
Ciekawe co zrobią k**wy z pzpn gdy po strzelonej przez Craxę bramce na Ruchu ujawni się 200 pikników, czy wtedy uznają to za zorganizowaną grupę ?
"ale obserwując ultrasów Pasów jako piknik, mogę tylko powiedzieć, że zbyt wielu z nich jest zainteresowanych zwykłą huliganką i to oni będą odpowiedzialni za kolejne kary pieniężne nakładane na Cracovie a w ostateczności w najczarniejszym scenariuszu na rezygnację Profesora.
"
no sorry, ale o podobne brednie ciężko nawet wśród pikników.
"Proszę mi odpowiedzieć na forum, czy jest ktoś konkretnie odpowiedzialny za naszych hoolsów???? "
pppppffffffffffff :)
krejzi is my life ....
miechoviak!!!
prawdopodobnie padles ofiara oszustow.te bilety sa do wesolego miasteczka.
skandal normalnie
fakty - być może subiektywnie widziane - wyglądają tak:
- we Wrocławiu:
(za GW) - "Podczas pierwszego meczu rundy wiosennej (13 marca) we Wrocławiu grupa ok. 100 kibiców "Pasów" próbowała zaatakować siedzących spokojnie na trybunach Bogu ducha winnych sympatyków Polaru. Policja musiała użyć pałek."
ci "Bogu ducha wini" byli nie z Polaru tylko ze Śląska, obrażali nas i szykowali się do "działania", zajście trwało max. 10 minut i tych, co opuścili sektor nie było 100, a co najwyżej 30 - 40. i to w dwóch "falach" (druga, gdy zaczęli pierwszą pałować). mecz nie był przerwany....
- w Gliwicach:
(za stroną Piasta) - "W 6 min po raz pierwszy mecz został przerwany, po tym jak część pseudokibiców Piasta i Ruchu próbowała wdać się w bijatykę"
czyli nie jest prawdą, że Ruch był bez winy... tak w II połowie siedzieli cicho, tylko dlatego żeby nie narażać na zamknięcie swojego stadionu na "mecz rundy" z nami. ich nie ukarano, mimo że mecz musiał być przerwany...
i mam w dupie czy to pzpn czy rogala czy inne kur...wo - wiem jedno: chodzi o pozbycie się "w rękawiczkach" rywala do awansu!
Wiadomość zmieniona (25-03-04 21:07)
Jeśli chodzi o mecz GKS TYCHY - RAKÓW to tyszanie grają u siebie o godz 16:00 jak nie uda się wam dostać na mecz Ruchu zawsze możecie wpaść do nas chyba że te psy z chorzowa okarzą wam szacunek i normalnie wpuszczą was na mecz a potem zajmiecje jeden sektor tak jak kiedys gdy Tychy miały zakaz a najgorsi wrogowie Zagłebie Sosnowiec pozwolili nam wejść na swoje lodowisko.
hehehe
CRACO: po co sie wszystkich czepiasz!!!!!!????? pozdro...
ks ruch
Chcecie to sobie publicznie narzekajcie na tadka czy krejziego. Ale przed sobą możecie się zastanowić i odpowiedzieć sobie sami : czy we wrocławiu nie było grupy latającej po stadionie za polarowcami ? Czy nie było zadymki z pałami ? Czy aby na pewno wszyscy są tak świetlani jak twierdzicie publicznie ? Nie twierdzę, że była to zadyma stulecia i zasługuje na nie wiadomo jakie kary ale nie był to spokojny wyjazd jak np. do szczakowa.
Ja bym się tylko zastanawiał nad powodem dlaczego pogoń, która zadymiła dużo bardziej, nie została ukarana w żaden sposób ? Ano widocznie ekipa Ptaka jest dużo lepiej umocowana w pzpn niz my. A to moze byc groźne w rozgrywkach zakulisowych o 1 ligę.
IRECKI---nikt!!!! nie biegał za polarowcami
HAHAHAHA - ale Was ta Pogoń boli. Pogoń to, Pogoń tamto, Ptak działa w PZPN żeby Cracovii nie wpuścili do Ruchu na trybuny... Pier....cie się w dekle. Przecież właśnie taki mecz jak Ruch-KSC jest doskonałą okazją do zamkniecia stadionu na Kałuży tak jak Piastowi. Zwłaszcza po meczu z Ruchem u siebie, Polarze itp Sami qrwa święci na tym forum ;)
tego mozna bylo sie spodziwac cos mi tu nie pasowalo zawsze wszystko wiedzielismy wczesniej ten wyjazd od poczatku nie kleil sie nagle sie obudzili z meczem z wroclawia akurat im sie dopiero teraz przypomnialo moim zdaniem to bylo ukartowane takich rzeczy nie zostawia sie na ostatnia chwile pzpn co oni sobie mysla to my rzadzimy cala pilka nozna jakby nie kibice to wogule nie mieli by po co grać prosze same pzreszkody nam stawiaj mecze przesuwaja bo wisla wyjerzdza same problemy i jak tu jeździć i dopingować swoja dróżyne. A zrubmy zajebisty wyjazd do gdyni ale to naprawde zajebisty na zawsze razem pasy arka lech
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)