Dzisiaj w warszawie Cracovia została ukarana za zachowanie kibiców we Wrocławiu karą pieniężną 5.000 PLN oraz zakazem wyjazdu kibiców na mecz z Ruchem Chorzów.
-
-
Kara dla Klubu!
Coooooooooooooo?????
uuuuu
Czy to pewne i przesądzone?? Bo jak tak to jakiś koszmar! Zdaje się prezes Rogala postarał się o spokój na stadionie w sobotę.
Ch... prawda i tak nas wpuszczą bo będą mieli wielką drake w niemieckiej dzielncy
ale nas zalatwili. Teraz kazda zadyma pojdzi ena konto Cracovii i nam a nie Ruchowi moga zamknac stadion do konca rundy!!!
Niezle swinstwo.
Komentarz kompetentnej osoby proszę, bo nie wytrzymam!!!!
No tak, winni oczywiście są PZPN, Polar, Ruch, Rogala, Urban, św Krzysztof i ciocia Helenka. A 5 tys. znowu nie zostanie wykorzystane w jakiś rozsądny sposób, tylko pójdzie się je... . A przecież każda złotówka na stadion się liczy. Szkoda.
Nie no to są jaja, jakie zachowanie na meczu we Wrocławiu. Chyba się komuś coś po.....ło. Jak ten incydent to powód do czegokolwiek to ... 5.000 ??? Uważam to za skrajnie niewychowawcze. PZPN PZPN Jebać Jebać PZPN i przedewszyskim tego "Rogala"
NAwet mnie nie denerujcie!!!! bez to LIpa!!!!!!mozna to poruwnac do meczu z tlokami gorzyce!!!!! na proponuje zebyscie jechali to moze was wpuszcza :-)
Ludzie!!!
Nie siac zamętu!
Przecierz są prowadzone zapisy........ pociąg załatwiony...........
Wyjaśnić koniecznie sprawe!!!
Ja dzwoniłem o 15.15 do klubu i nikt o tym nie informował!!!
Rafael - nie rób se jaj z ludzi - niektórzy tu chorzy są :(:( zadzwoń!
Wiadomość zmieniona (25-03-04 15:57)
Właśnie Rafael odezwij się!!
W związku z utrudnieniami proponujemy wycieczkę do chorzowskiego lunaparku. Wyjad 11:00 głównego. W planie samochodziki, beczka śmiech, krzywe zwierciadła, diabelki młyn, tunel strachu, i górska kolejka. Zabawę w Chorzowie rozpoczynamy o 13:00. Od 13:00 do 15:00 organizator przewiduje czas wolny.
Co wy na to ;)
Czy można zatrzymać wyieczkę do lunaarku ??? Chyba ze względu na stan techniczny pojazdu, ale tu by nam kolej grubo odszkodowanie płaciła ;)
:))))))))))))
Ostatnio tam byłem 17 lat temu.....:))
ruch100- a ty to mnie zaczynasz już powoli wkur...ć. Cwaniaku, co ci wasi śmieszni psychofani mają tam do powiedzenia? Widzę że gówno wielkie!
TO PRAWDA ????!!!!!!!
Poprosiłem Tacy Dwaj aby zadzwonili obaj do klubu i porozmawiali z prezesem na ten temat. Fakty sa wkur...jące z wielu wzgledów!
NIESTETY - POTWIERDZENIE TEJ WIADOMOŚCI Z PIERWSZEJ (NAJWAŻNIEJSZEJ) RĘKI DOSTAŁEM :(
Tzn.nigdzie nie jedziemy.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)