Ja też tak uczynie mam nadzieje że pojedzie nas troche
-
-
Wyjazd do Chorzowa
ja też jestem za tym aby sie zebrac ale jest inne pytanie !
jak sie wejdzie na stadion ?
To jak nie wejdziemy to jedziemy do Tych na GKS TYCHY - Raków
Tylko zeby nie bylo tak jak z wyjazdem do Bytomia na hokej, wszyscy na forum mowili ze jada, a na pociag przyszlo raptem siedem osob.
Dworzec godzina 10.30!!! Przekaz dalej!!!
Dobrze giera prawisz...nie jedziemy jutro(dziś) i koniec.pozdro dla Qr2nofffffffa
:)kosynier.
r1920: przestań pieprzyć jak potłuczony. Siedząc przed kompem w Żarkach na pewno doskonale wiesz jaka jest murawa. Oto co na jej temat kilka godzin temu mówił Jerzy Wyrobek (chyba znasz to nazwisko, a mam podstawy aby mu więcej wierzyć niż Tobie:)))). Cytuję:
[i]Popsuła się również aura, co może niestety skutecznie odstraszyć sporą rzeszę kibiców i zepsuć sam mecz. - Murawa znajduje się w fatalnym stanie. Jest grząska i pokryta śniegiem, ale miejmy nadzieję, że do jutra jej stan się poprawi – dodaje Wyrobek. [/i]
więc może przestań napinać, co?
Redaktor Andrzej Stanowski w dzisiejszym "Dzienniku Polskim" :
[i]Kierownictwo Ruchu poinformowało naszą redakcję, że indywidualni kibice z Krakowa będą mogli kupić bilety na krytą trybunę główną, cena biletów - 26 zł (górna) i 16 zł (dolna). Nie są potrzebne identyfikatory.[/i]
A kto będzie taki kozak i wyskoczy na główną trybune ?
dajcie spokuj ! nie jedziemy i koniec :-(
Nie jedziemy,decyzja z góry.
na glownej trybunie nic wam nie grozi jesli nie bedziecie kozaczyc. Tam w przewazajacej czesci siedza starsi wiekiem kibice ktorem nie bojki w glowie.
10.30 Dworzec Główny! Zobaczymy ilu nas jest!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)