to jak jest jedziemy czy nie a ruch 100 skruc wiadomosc bo forum wywalilo
-
-
Wyjazd do Chorzowa
Jak wyjazd będzie niezorganizowany i będzie spokój to mogą Cracovii naskoczyć! Najważniejsze nie szkodzić Klubowi .
i oto chodzi! Tyle tylko że musimy jechać bez barw!
Wszyscy do Chorzowa! Dworzec główny Sobota godz 10.30
ok o 10.30 wszyscy na dworcu bez barw, jedziemy!!!
to są jaja nie wiem czy było kiedyś tak kiepsko z wiadomosciami czy jest czy nie ja pierdziele i trzeba odwolywac wyjazd do nowego sacza niech was a jesli to lipa sie sie nie dostaniemy to jeszcze wieksza lipa kurde co to za fatum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hy????
jedziemy bez barw.
My w sobotę do południa jedziemy do Katowic z grupą ze szkoły na targi. Założę się, że nas zatrzymają :) Nic tak nie będzie wtedy wyłapywane jak pojazdy z zorganizowanymi grupami - w dodatku na krakowskich numerach :)
to jak to jest pociag bedzie podstawiony czy jak jacek widze ty tu dajesz jakies konkretne infole moze troche wiecej szczegolow czy jedzie z nami jg
Prosze o odpowiedż kompetentnej osoby z koła sympatyków.Pociąg jest wynajety czy nie a jak nie to co z flota za bilet na pociąg???
ciekaw jestem, czy Cicha zasypalo, czy zdaza jakby co odsniezyc i czy boisko bedzie nadawalo sie do gry. jesli nie, to kara wyjazdowa moze sie przesunac na mecz z Arka :-) ciekaw jestem, co wtedy wymysli Rogala
ponowie czy nikt nie ma kontaku z JG i co oni o tej calej sprawie mysla niech wkoncu zapadna jakies konkrety bo niema co sie wypuszczac mala grupa bo jak tak pojedziemy to nikt nam nie zagwarantuje bezpieczenstawa
stadion jest ok wiec mecz napewno bedzie dzis bylem w klubie
czekamy:)
Nie ma pociągu specjalnego!!! Może zbierzmy sie w sobote o 10.30 na dworcu i zobaczymy ilu nas jest. Myslę że zbierze sie ok 500 osób i wtedy wyruszamy kursowym pociągiem o 11.15.
i jeszcze prosze o wypowiedzenie sie kogoś z JG!
wasze modly odnosnie pogody raczje nie zostana wysluchane! bo fakt jest takize naszamurawa mimo nienjalpeszej pogodyi tak jest w bardzo dobrym stanie!!a juz nie takie mecze byly rozgrywane w takich warunkach/!1
Syp snieżku syp, wiej wiaterku wiej i mróź mrozku mróź!
Murawa to se może być w idealnym stanie, ale pod zaspami to nie ma znaczenia.
=>=>=> r1920 - a nie uważasz, że powinny to być modły wspólne?
to jedziemy o 11:15 do chorzowa . P.S czekam na odpowiedź !
Pasiak zawsze mozna wpaśc na dworzec i zobaczyć ! Ja tak robie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)