jechac po 50 biletow do chorzowa? ;-)
-
-
Wyjazd do Chorzowa
TO jednak jest pociąg podstawiany
To w sumie ile nas może być ? Na początku rundy mówiło się, ze pojedzie na 1000, niektórzy pisali że nawet 1500. A teraz jest 250 biletów. Ludzie zaczynają też już olewać ten wyjazd, bo jak nie jadą wszyscy to nikt nie jedzie, itd. Żeby kicha nie wyszła z tego wyjazdu, bo pojedzie garstka a Ruch będzie przygotowany na nas i... wiadomo co.
fajnie by bylo jakby wlasnie ktoś pojechał po jeszcze nie 50 tylko z 150
ja nawet bez biletu jade ch.. moze cos tam sie uda zalatwic na taki mecz musze jechac a jak by ktos te bilety zalatwil to ja pisze gdzieś na 10
Ej wiecie co jak tak sie dzieje to niektórzy z zwlaszcza pare osob z nh
poczeha do dzis wieczorem i jak dalej bedzie taka lipa z tym wyjazdem do chorzow ato pojedziemy i sadze nietylko my na sandecje (bliska i bez zadnych problemow z psami )
Cracovio- To na znak wierności 2pułk lotniczy Niepodleglosci
Z biletemczy bez Chorzów celem jest!
JA SŁYSZAŁEM ZE BILETOW MA NIE BYC WOGOLE!RUCH NIE WYDAL ZGODY NA ZADYME NA ICH STADIONIE I NIE POZWOLIL NAM PRZYJECHAC.KILKU CHLOPAKOW ODE MNIE POJECHAŁO NA WIELICKA PO BILETY I PRZYJECHALI Z NICZYM! WIEC RAZEJ NIE POJEDZIEMY CHYBA ZE NA WLASNA REKE:)
WOLA DUCHACKA WSCHÓD-ZAWSZE WIERNI....
Ludzie nie panikujcie!! Z biletami były zawsze problemy. Pamiętacie Jaworzno??? dali Nam 1200 biletów, a na stadionie było Nas prawie 2000... Ponad połowa weszła za darmo, bo było tyle wiary że nikt nic nie kontrolował! tak jak na wyjeździe w Staszowie lub ostatnim w Polarze... Kto jeździ regularnie na wyjazdy ten wie o co chodzi... Pociąg napewno bedzie i wierze że frekwencja nie zawiedzie! "Do odważnych świat należy" więc WSZYSCY RUSZAMY DO CHORZOWA!!! nie ważne z biletem czy bez... Prawdziwy kibic pojedzie wszędzie za swoją drużyną i nikt mu tego nie może zabronić, a juz napewno nie zabronią Nam tego śląscy pseudostróże prawa i jakiś bezduszny skorumpowany prezesik Rogala! :P
Jak już dojedziemy do Chorzowa to czy nas będzie 250 czy 1000 to i tak wszystkim sprzedadzą bilety,przecież nie zrobią tak że wpuszczą tylko 250 a reszte będą zawracać,pomyślcie jaki wtedy zrobiliby chaos i awanture mieli by na bank,tak więc wszyscy jedźmy tam bez żadnych biletów bo i tak nam je sprzedadzą na miejscu
dzwoniłem teraz do kubu i dowiedziałem sie ze w tej chwili nie są tam prowadzone zapisy i nie wiedzą kiedy bedą tak wiec trzeba iść dzisiaj do Enigmy!!!
!!!Pier...nie kotka za pomocą młotka!!!
Na parterze w korytarzu na Kablu siedzi od 10:00 człowiek z Koła Sympatyków, który przyjmuje zapisy na pociąg! Jak widzę klub nie podaje prawdziwych informacji! Mamy nadzieję że to czysta niekompetencja odbierającej telefon osoby (skandal), a nie świadome działanie!
Zapisywć się więc mości Państwo. Ma nas jechać maxymalna ilość, martwić o brakujące wejsciówki będziemy się na miejscu!
ZAPISY NA KABLU TRWAJĄ !!!
oki już w porzadku :)) pani która odbiera tam telefon nic nie wiedziała ze ktoś jest z Koła .. i przyjmuje zapisy!!!! ale udało mi sie porozmawiać z tym człowiekiem i dowiedziałem sie od niego ze na liście jest juz 140 osób...
BKR Gornik tez tak myslal moim zdaniem was wogole z dworca nie wypuszcza jak tak bedzie
ale chyba sprawa sie pooprawila nieco
Uwaga! KARA ma być zmieniona lub przesunięta gdyż pociąg został już wynajęty i nie da sie go już cofnąć a więc wszyscy NA RUCH
o 11 zbiórka
No to jedziemy wszyscy do Chorzowa !!
Pociag wynajęty Jedziemy!!!
JESTESCIE WSZYSCY W CHORZOWIE CZEKAMY NA WAS!!!!! MACIE BYC MAKSYMALNA ILOSCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1500 A NAWET WIECEJ BEDZIE NIZLA JAZDA!!! RUCH RUCH HKS!!!
POZDRO.............
KS RUCH!!!!!!!!
Jaki pociag? Kto go zorganizuje? Kolo Sympatykow ,zeby klubowi zaszkodzic? Za kogo ich macie?
[b]Karpaty Siewpraw[/b] nas przyjeły
A "wielki " Ruch... ;-) ;-) wymiękł ;-)
PANOWIE SZKODA TU JUZ GADAĆ!
pROPONUJE JUTRO O 10.30 ZBIÓRKA NA GŁÓWNYM! BEZ BARW I JAKO NIEZORGANIZOWANI! Jedziemy!!! WSZYSCY DO CHORZOWA! Nastepny wyjazd dopiero w święta z Arka i 3 maja z Zagłębiem!
Jescze raz WSZYSCY DO CHORZOWA!!! i oczywiście żeby nie zaszkodzić klubowi zadnych burd!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)