do góry!!! wie ktoś czy coś z tego będzie?? jeszcze 4 dni zostały
-
-
OTWÓRZCIE WIĘCEJ BRAM NA STADIONIE!!!
chyba nie będzie zorganizowanej grupy kibiców z Radomska. czy nie można otworzyć bram, prowadzących do sektora gości?
Macie racje, słyszałem ze jakis sponsor chciał wejśc na mecz ale sta ł 20minut w kolejce i sie wkur.... i poszedł, my musimy stać po godzinie, a wy nic nie zmienicie, jak sie to nie poprawi to sie zle skonczy
!!!
Nie wiem ile bylo ostatnio kas, ale na rks ma byc otwartych 9 (dzisiejsze info). No i data na biletach jest pomylona (3.3.2003 zamiast 3.4.2004).
9 kas, wystarczająco. Wraz ze wzrostem ilosci kas powinna wzrastać ilość wejść. W każdym razie powinna, bo teraz ścisk pod bramami będzie jeszcze większy.
Wiadomość zmieniona (31-03-04 19:55)
bart1906 - to nie blad, tylko data, kiedy powinienes przyjsc na mecz, zeby nie stac w kolejce :)
może karnety sa rozwiazaniem .
Jakby byly karnety ulgowe to by byly rozwiazaniem... i te nieszczesne kobiety. Tzn nie kobiety nieszczesne tylko bilety za kobiety. W ogole chyba sprawa samych biletow i zwiazane z nia kasy, wejscia, bramki itd. to byc moze jedyna sprawa w ogole nie rozwiazana i zorganizowana przez nasz zarzad bardzo zle.
nie jestem malkontentem - taka jest prawda
a bramy otwarte 2 godz. przed meczem i ani minuty póżniej!!!!!!!!!
Na Focha beda otwarte nastepujace bramy:
- od Algi (nowa, używana przez gości)
- i dwie kolejne na tej ulicy (stare)
- kołowrotki
- i filarecka
Na bramę, gdzie do niedawna wchodziło się do baraków, nie uzyskano zgody policji.
Do zobaczyska!
A z tą ostatnią to się akurat nie ma co dziwić, zważywszy ilość wszelakiego materiału walającego się po tamtym terenie.
Podaję za dzisiejszym dziennikiem:
"w dniu meczu uruchomimy dodatkowo 2 bramy wejściowe i nowe kasy..."
oraz:
Nowa promocyjna cena karnetów na rundę :
standart - 90 zł,
rodzinny( 2 osoby) - 130 zł,
rodzinny (3 osoby) - 160 zł.
Czyżby nasze gderanie pomogło?!
Do tego ruszyła przedsprzedaz na Kałuży w baraczkach. Wejście od Kałuży! Zaraz
Powiem tak , dowiedzialem sie tego wczoraj i od tego czasu uważam ,że nie jest ABSOLUTNIE prawdą ,że klub i Misiorowcy nie słuchają kibiców.
Gderaliśmy o pamiątkach...w ciągu pół roku poprawa o Kilkaset procent. Organizacja "stasiaka" była hm...średnia i co jest próba znacznej poprawy.
Oby się udało. A my pomagajmy. Kupmy w przedsprzedazy a najlepiej karnety. teraz się opłaca! Pogoda ładna ja idę już na 14-tą na mecz! Spokojnie przegryzę kiełbaskę:-)
miejmy nadzieje ze to nie żart bo nie żartuje sie z tak poważnych tematów :))
to nie żart paszczaku!
.... i z bramami ruszyło, 3 nowe powinny troche rozwiązać problem. Tylko dlaczego policja nie zezwoliła na uruchomienie bramy w miejscu gdzie stały przedtem baraczki???
hop
Ufff,.. pierwszy etap pokonałem mniej boleśniej niż dwa tygodnie temu - mam bilet ;-)
Teraz z pewnym niepokojem ,oczekuje jak będzie z dostaniem się na stadion ;-)
Jeśli dobrze wsłuchałem się w głosy forumowiczów nie powinno być z tym trudności (większa ilość wejść?) - oby tak było ;-)
Co ciekawe dziasiaj widziałem krzątających się pracowników Klubu ze spawarkami przy bramie od Kraszewskiego - czyżby kolejna brama miała być otwarta?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)