Przesadzacie troszke!! koszmar byl.. ale ja przyszedlem pod stadion okolo 13:55.. poszedlem pod kase ta najblizej kolowrotkow.. postalem w kolejce jakies 10 min bo tam byla malutka w porownaniu z innymi (nie wpychalem sie) pozzniej do tej bramy za kolowrotkami! tej kolo blokow.. wszedlem bez zadnych kolejek i okolo 14:10 bylem na meczu!! Pozdrawiam!!
Wiadomość zmieniona (21-03-04 18:50)
-
-
OTWÓRZCIE WIĘCEJ BRAM NA STADIONIE!!!
Dramat i jeszcze w kasie zabraklo ulgowych ceny tez sa chore to jest druga liga i 17 zl to stanowczo za duzo
Za mało kas i bram wejściowych.Starsi kibice psioczyli że musza sie przepychać żeby wejść na stadion.
A kibiców było chyba dużo więcej niż 4 tyś.
Panowie presesi zróbcie porządek bo się ludzie potratują nawzajem.Tak mało kas i wejść to skandal!!!!.Przecież można otworzyć wejście to co wpuszczali kibiców ruchu.To bardzo rozładowało by korki przy bramach.Potrzeba do tego tylko kilka dodatkowych osób.Liczba kas to skandal (wystarcza może na 2 tyś ludzi),nie więcej.Za 2tygodnie mecz z radomskiem -ludzi będzie na pewno dużo więcej.CZY KTOŚ MUSI ZOSTAĆ STRATOWANY NA BRAMACH BYŚCIE PRZEJRZELI NA OCZY!!!!.Dziś na prawdę niewielę brakło by na jednej z bram stratowali ludzie ochroniarzy i siebie nawzajem.
Paolo - jak sobie pozwolisz aby cię kopali po d.. to będą kopać - a Ty będziesz udawał że jest fajnie tylko trochę inaczej ..
Gdy będą cię traktowali jak coś niepotrzebnego na stadionie,Ty będziesz się okłamywał, że tak widocznie musi być....
[b]Jest XXI wiek doba nowych technologii , nternetu , telefonów komórkowych ,lotów na księżyc ....[/b]
A tutaj problem z wejściem na stadion i kupieniem biletu.....
[b] I władze klubowe jeszcze uważają ,że wszystko jest ok!!??[b]
Wiadomość zmieniona (21-03-04 18:40)
Kojo ciekawe jest to co piszesz ale cos mi tu nie pasuje ;-)
popieram...bylem z kobieta i zostala zgnieciona w tlumie!!!!!!!!! paranoja.....
Trapez: ostatni raz na Ksiezycu bylismy w XX wieku :)
Kojo: masz wechilkul czasu? Pozycz! :)
co do tematu:
Jest do dupy i trzeba cos z tym zrobic, Panowie moze zamiast najezdzania - pomysly. Jak poprawic sytuacje z wchodzeniem na stadion? Jakies pomysly?
otworzyc wiecej bram i wiecej kas to chyba tyle......
Karolo - Idąc tokiem rozumowania [b]Mroza[/b] ,aby sytuacje uzdrowić na mecz z Radomskiem.
Należy przyjść dwa dni wcześniej.... i nie będzie problemu ;-(
NO wszystko swiadzczy tylko o tym, ze jestescie malo sprytni, nie popieram oczywiscie rycia sie, ale po pierwsze brama od ulicy Focha dalo sie wejsc bez rzadnego problemu, a bilety bez kolejki kupilem przy tej czerwonej bramie gdzie mozna wyrabiac jednorazowe identifakatory, wszystko razem zajelo mi ok 8 min. Bez pchania sie i wchodzenie na krzywy ryj.
Trapez - powiedz mi - czy Ty masz jakis uraz osobisty do osoby Darka? Hm?
Przeciez Darek to nie Klub, tylko jego czesc, co nie?
He.. poprawilem blad... co jak co mialem duzo szczescia !! Ja przewanie jestem punktualnie albo sie troszke spozniam.. ale czegos takiego to jeszcze nie widzialem..!! Dzisaj chyba jakos tak dziwnie wyszlo przez to pogode!!
Do Trapeza: a ile razy przy Kałuży przeżyłeś taki "koszmar" jak dzisiaj? Czy mówimy o normie, czy tylko (mam nadzieję) o jednorazowym incydencie? Pisałem "gorzej już być nie może" - a to oznacza, że trzeba się uczyć na błędach i je poprawiać. Lubię wygodę i zwykłem wchodzić na mecze kwadrans przed. Zawsze się udawało bez problemu. I mam nadzieję, że nasze głosy są po to, aby ktoś skumał, że są pewne błędy. Wszelako nikt mnie"nie kopnął po d...", i wcale nie udaję, że jest fajnie. I wierzę, że w "dobie internetu" władze klubowe też dostrzegają ten błąd.
Wladoch pasy :
zgnieciona tzn dotknięta przez wielbicieli Pasów- to nie tak żle:)))
Karolo - W żadnym wypadku .... ale jeśli gościu takie słowa mówi ......
To kompromitacja .......
Niech podejdzie pod bramę ,a nie jako VIP osobnym wejściem i wtedy się przekona jak to jest ..............
Paolo - obyś miał rację .....
Dziwi mnie fakt, że wszyscy pchają się przez ten nieszczęsny kołowrotek. Ja byłem na miejscu o pierwszej, kupiłem bilet (5 min) i poszedłem na piwko do Whisky Baru. O 13.30 wszedłem bezproblemowo od strony Focha i zająłem sobie miejsce na pikniczym sektorze. A żeby dostac się na drugą stronę wystarczy przejść koroną stadionu. Następnym razem pomyślcie.
Trapez - ok :)
Fake - racja ale to moze przywyczajenie. Pamietaj, ze to pierwszy mecz kiedy przejscie pomiedzy Focha, a reszta jest otwarte.
Dotychczas po rozpoczeciu rozgrzewki, kiedy pierwszy raz pilkarze przechodzili tamtedy, zamykane zostawalo na caly mecz.
A ja jak zwykle - od Focha ;-) Chyba 3 bylem jak brame otwarli ;-)
Karolo zawsze (z wyjątkiem meczu z ruchem) mozna było przejść koroną stadionu, zwykle drugą stroną.
Fake - a komu sie chcialo? Wiesz latwiej narzekac niz przejsc :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)