motto:
czasem wiec propnowalbym zerknac do swojego ogrodka... (quba)
Popieram. Panowie proponuję zostawić Sanok z jego problemami i zająć się naszymi. Duże wyzwanie przed nami.
Bójcie się ........
-
-
specjalne pozdrowienia dla Sanoczan
.....chamy do Interligi wkraczamyyyyyyyyyyyyyyyyyy, bójcie si chamy do Interligi wkraczamy!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (20-03-04 21:15)
Jako twórców sukcesu któs tu wymieniał przede wszystkim Stebleckiego, Hornego, Marcińczaka, czy Malinowskiego. Ja się z tym nie zgadzam. Według mnie awans ten zawdzięczamy całej drużynie, przynajmniej 3 pierwszym piątką i bramkarzowi Rączce. Sama 4 wymieniona na początku nie wystarczyłaby. Cały czas bardzo dobrze grał Ptacek, Csorich (nie wiem czemu ale bardzo go lubię), Pecherin (jakoś o nim też wszyscy zapomnieli) i nasi "starzi" zawodnicy Drozdowicz i znakomity Pawlik. Swoją cegiełkę mniejszą, czy większą dołożyli pozostali Kozendra, Malacz, Kotuła, nawet Krzysztof Śliwa. Tak naprawdę wyraźnie od reszty odstaję 4 atak, ale ja wierzę że i oni podniosą swoję możliwości, przy pozostałych zawodnikach. Teraz sobie zaczynam myśleć o ewentualnych wzmocnieniach. Aby móc walczyć o najwyższe cele potrzebowalibyśmy jednego bardzo dobrego bramkarza, silnego obrońcę i rutynowanego środkowego do prowadzenia 2 ataku na początek. :)
Bardzo dużo zawdzięczamy również trenerowi Nahuńce, bo to on poukładał te klocki, tak że efekt był wspaniały.
Wystarczy zakupić pierwszą piątkę Podhala i całą czołówkę Unii i wystarczy. Żartowałem...
Drodzy kibice z Sanoka. Emocje czasami sprawiają, że człowiek po ochłonięciu zaczyna żałować swoich niektórych słów, dlatego chciałem Was przeprosić za niektóre wypowiedzi mogące sprawić przykrość. To prawda,że i wy nie jesteście bez win , bo prowokowaliście nas i sam nie wiem po co to robiliście? Przypuszczam ,że wynikało to z goryczy porażki. To prawda, że gdyby Cracovia miała silną drużyne i trzykrotnie nie osiągnęła celu to pewnie bym się załamał. Ale czy z tego powodu musimy sobie dokuczać?
Wiadomość zmieniona (21-03-04 21:11)
Kamil_ksc napisał(a):
> Drodzy kibice z Sanoka. Emocje czasami sprawiają, że człowiek
> po ochłonięciu zaczyna żałować swoich niektórych słów, dlatego
> chciałem Was przeprosić za niektóre wypowiedzi mogące sprawić
> przykrość. To prawda,że i wy nie jesteście bez win , bo
> prowokowaliście nas i sam nie wiem po co to robiliście?
> Przypuszczam ,że wynikało to z goryczy porażki. To prawda, że
> gdyby Cracovia miała silną drużyne i trzykrotnie nie osiągnęła
> celu to pewnie bym się załamał. Ale czy z tego powodu musimy
> sobie dokuczać?
>
>
> Wiadomość zmieniona (21-03-04 21:11)
kamil, mowisz powaznie...? no nie musimy sobie dokuczac ;)
tak kamil - nie musimy sobie dokuczać - gratulację awansu - nie załamałem się - po prostu żałuję, że emocje już się skończyły :) no i perspektywa meczy z 2 stocznią czy toruniem - żal
Kamil ... ciesze sie, że wreszcie to zrozumiałeś ! Pokonanym hokeistom Sanoka naprawde należy sie szacunek, ich prawdziwym kibicom również, a nad zachowaniem tej grupy "oszołomów" najlepiej spuścić (z litości )zasłonę milczenia i nie zniżać sie do ich poziomu !!!
CRACOVIA - to brzmi dumnie !!!
... i proponuje zakonczyc juz ten wątek !!!
Wiadomość zmieniona (22-03-04 10:35)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)