"zakonnica"?
-
-
SERIALE !!!
a czy Panie i Panowie pamiętacie W OGÓLE o co biega z pierwszych odcinków?
:):):):):)
Czy nagle nie okaże się, że "latynoska" i "zakonnica" mają wytatuowane na pośladkach jakieś dalsze plany?
Nie, ja nie oglądam tego, więc nie kojarzę o co chodzi... ale prześledźcie choćby ten wątek, to takie pytania się nasuną same :):):)
Bergman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "zakonnica"?
Rzeczywiście... zapomniałem o tej co ją czarnuch obracał.
Tak, w takim razie są 3.
35 dni później
Rozwój akcji w PB to kompletna tragedia :(
Bergman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rozwój akcji w PB to kompletna tragedia
>
> Jeśli nie jesteś kibicem Cracovii bedziesz tego
> żałować. Moze nie dziś, nie jutro, ale
> wkrótce i do końca życia.
a widziałeś odcinek 6 i 7 ? bo dopiero zamierzam obejrzeć i nie wiem jak się nastawić...
jeszcze nie mam
nastawienie mam negatywne :X
A mi się spodobał 6 odcinek i miałem nadzieje na coś orginalnego, ale 7 już mnie sprowadził na ziemie. Wałkujemy motywy z 1 serii...
Mialem okazje ogladac pare odcinków "Bionic women" - straszne bzdety
Ja polecam "Dexter" naprawde swietny serial oraz "Weeds" - czarny humor opowiadajacy o matce dwojki dzieci, ktora po smierci meza zaczyna handlowac trawka.
Z nowych seriali polecam "Chucka" :)) bardzo przyjemna komedia sensacyjna
polecam serial " The Tudors" moze da sie go "zassac" na jakims torencie?! Na Wyspach cieszy sie ogromna popularnoscia. http://www.sho.com/site/tudors/home.do jedna z wielu stronek o serialu według mnie nudny juz P B moze sie przy tym serialu schować.
dev: [url]http://www.osloskop.net/search.php?q=tudors&w=0[/url]
Dinth nie wiem, nie jestem na bieżąco
Ostatni odcinek Prison Break juz znacznie lepszy, niestety z tego co patrzylem zapowiada sie dluzsza przerwa (do 14 I) u wuja sama. Zapewne dlatego, ze scenarzystom na nowym kontynencie w glowach sie poprzewracalo.
O ile ostatnio ogladalem Heroes bardziej z przyzwyczajenia, to musze przyznac, ze ostatnie 2-3 odcinki staly sie bardziej interesujace.
Z utesknieniem czekam na Lost'a.
Lostow tez nie bedzie przez strajk - zrobili tylko polowe serii.
Ja ogladam Stargate Atlantis 4 serie teraz
Nie wiem czy ta stronka byla juz tu zamieszczana ale w razie czego to podaje adres:
http://tvunderground.org.ru/index.php
Praktycznie kazdy serial do sciagniecia, przez X Files po wspomniane wyzej The Tudors. Sa tam linki do E mule.
Szukajac serialu najlepiej jest szukac po literach u gory stronki bo wyszukiwarka nie zawsze znajduje.
Wszystko jest w roznych wersjach jezykowych, z roznymi napisami, z dubbingami itd. itp.
62 dni później
Wczoraj ogladalem nowy odcinek Prison Break, nawet spoko...
Nowy serial "Terminator. Sarah Connor Chronicles" narazie niczym specjalnym mi nie zaimponowal, ale wyszly dotychczas tylko dwa odcinki. Mozna wiec liczyc, ze sie jeszcze rozkreci, tak jak wiele innych seriali...
10 dni później
Dzisiaj specjalne podziekowania mozemy zlozyc na rece Busha, gdyz thx2 jego oredziu nie bedzie "prison break" i paru odcinkow innych seriali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)