a gdzie sie teraz da seriale bez lektora w vo ogladac?
bo widze jakby sie do mojego ulubionego torrenta dobrali i nic tam nie ma, a netflix vpna ubil i kicha bo w polskim maly wybor jest...
-
-
SERIALE !!!
Ja oglądam na zalukaj. Tam możesz sobie wybrać napisy bądź lektor
kodi ;)
ew: http://www.tvseriesonline.pl
dzieki Gargamel :)
Willu, no wiem ze kodi, ale ktory addon np :) bo jest ich wp... i zanim cos znajdziesz...
24 dni później
Z nowszych dobrze się ogląda The Night Manager
Bardzo dobre są Peaky Blinders, Black Mirror i The Shadow Line
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dzieki Gargamel :)
> Willu, no wiem ze kodi, ale ktory addon np :) bo
> jest ich wp... i zanim cos znajdziesz...
Nmzc :)
gra o tron była grana w nocy chyba nie? dzisiaj powinno sie cos pojawic w sieci? narazie natrafilem tylko na WEB
santo hbogo.pl tam masz pierwszy odcinek za free
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Diabel Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > dzieki Gargamel :)
> > Willu, no wiem ze kodi, ale ktory addon np :)
> bo
> > jest ich wp... i zanim cos znajdziesz...
>
>
> Nmzc :)
dzieki, sprobuje jak sie odgrzebie, na razie wsio co chce mam na dysku , tylko czasu brak ;)
13 dni później
wystartował 3 sezon peaky blinders, jakoś dziś/jutro ma być też 2 sezon gomorry
14 dni później
Własnie obejrzałem wszystkie dostępne sezony (5) SUITS. 6 sezon ma się nie długo pojawić. Serial mi się spodobał i polecam.
jakis linnk do 6 sezonu GoT?
Na Kinomanie są wszystkie odcinki.
10 dni później
Ciekawy serial, choć krótki jak na serial, to The Last Panthers. Zachwalam i oceniam na 6/10, bo nawet diamenty mają skazę. ;)
Marcella 1 sezon 8/10
Jak ktoś lubi Luthera itp. to wciąga kapitalnie.
Dostępny np.na kinoma.tv
Rectify 8/10
35 dni później
Silicon Valley - Dolina Krzemowa - serial docenią w pełni (w sensie wszystkie smaczki) komputerowcy, fani nowych technologii, netu i start upów etc ale generalnie fajnie się ogląda nawet jak się nie jest z branży, dla mnie 8/10, na razie 3 sezony
unREAL - ciekawy serial obyczajowy, opowiada o kulisach kręcenia reality show w zakresie różnych chwytów producentów, manipilacji uczestnikami i różnych intryg na planie. Oglądam z żoną ;) dość się wciągnęła ;) 8/10 (choć nie dla wszystkich)
Night Manger - ciekawy thriller, z Hugh Laurie (dr House) w roli czarnego charakteru. Na razie bez oceny.
Obejrzałbym dobry film albo nawet i zły bylebył dobry, ale ostatnio gorzej z dobrymi filmami. Jest nowy serial Animal Kingdom na podstawie filmu. Nie umywa się niestety do samego filmu ale poleciłbym 6/10. :)
Polecam nowy serial HBO [url=http://www.filmweb.pl/serial/D%C5%82uga+noc-2016-673541]LINK[/url]
15 dni później
nie wiem czy się w tym wątku pojawił ten serial ale gorąco polecam serial "Stranger Things", świetna mieszanka sci-fi, dramatu oraz horroru/thrillera z fajną muzyką i wieloma smaczkami/odwołaniami do kultowych filmów z lat 80/90. Serial Netflixa, dostępny cały I sezon, podobno zamówiony jest już drugi. Jak dla mnie, niemłodego już chłopa, świetna rzecz, taka podróż sentymentalna do lat młodzieńczych ;) Polecam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)